FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  06:22

« Re: diamant

Chci se ohradit !!! :))). Ja jsem sice delal tuning, ale nereklamoval jsem unik kapaliny. A zase obracene. Ten co reklamoval unik nedelal tuning. Mas to trochu pomotane. Ale jinak si myslim, ze na tom neni nic divneho. Proc platit 45Kc za gumicku v cene 2Kc ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.00  20:09

« Fabia is total *

Toto bych řekl o Fabii.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.00  19:59

« Kde se dá sehnat...

Chtěl bych vědet, jestli se dá (a kde) sehnat na Felicii kovový ochranní ram před přední nárazník. Viděl sem něco na policejních feldách. Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  15:11

« Re: Opravdu normální?

Neni draha, tot otazka. V prostredi automobiloveho trhu, ktery si tady udelala Skoda vypada Felicie levneji. Uz za komunistu se rikalo, ze pulka ceny Skody jsou dily a zbytek patri statu. Vzhledem k "levnejsi" pracovni sile, levnejsim ceskym dilum, nezatizeni clem ( EU tusim 3%, zbytek 15 % ), atd. by ale odstup Felicie od napr. Twinga, Corsy, drive Punta I mohl byt mnohem vetsi. Co myslite ?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  14:10

« Re: bll

Nech ji bejt.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  14:06

Felicie není sice nejlepší , ale není drahá!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.00  20:56

pokažde ti to neudělá,zkus natankovat u značkové
    pumpy.chlapi-kvalita paliva!
    Zkuste až pojedete mimo republiku natankovat,
    felicie pojede jako blázen a bez problemů.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  14:16

« Re: Palub. pocitac

v kazdem pripade, pokud to das do kupy, budes mit ve Favoritu to, co asi moc lidi nema.
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.00  13:44

« Palub. pocitac

Chcem namontovat pal. pocitac felicie do favorita ´92 s karburatorom a menenou palubkou z felicie. Mam prietokomer, ktory by teoreticky mohol snimat prietok benzinu. Dava 8500 impulzov na liter benzinu. Nevie niekto, kolko impulzov dava jednotka felicie pre pal. pocitac, ale sa to meria nejako inak? Vdaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  09:20

Za celych 55 000 km, co jsem najezdil S Formanem 40-50 kW Bosch Monomotronic jsem nemel po motoricke strance nejmensi problemy. Ale stvalo by mne to, jsou to hodne neprijemne poruchy.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 05.10.00  19:33

To sa pamätám. Ale to už bolo hodne dávno. Inak ja som odpojil a znova zapojil všetky konektory (škrt. klapka, senzory otáčok, teploty nasáv. vzduchu, ...) a zatiaľ to škubanie po štarte nerobí. Je síce pravda, že sa oteplilo, tak uvidíme neskôr.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.00  09:02

« diamant

ale, nekdo tusim reklamoval unik chladici kapaliny z nadrzky, kteremu zamezil az krouzek za 45 Kc a chtel to v ramci zaruky zadarmo a pak si udelal tunnig ( rkolbabek ? )
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.00  19:29

« bll

je to v *
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 04.10.00  19:06

« Re: e-mail do Škody Auto a.s.

Na čo reagujete? O čom ste písali?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.00  09:22

Jde prece o princip. Ja bych udelal to same.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  22:41

Na tuning řidicí jednotky motoru maš/cca 4000 Kc/
    ale zaplatit dil za 45kc nemůžeš - chudáku
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  14:03

Mne Felicie delala neco podobneho (1.3/50kW). Pri rozjezdu se zakuckavala, a motor nedrzel volnobeh, samovolne se na volnobeh vytacel. V servisu vymenili ovládání škrtící klapky a ted je to zatim v poradku.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  07:15

« Re: Zhasínání motoru 1,6

Mam podobnou zkušenost. Při vytočení otáček a následném poklesu motor někdy chcípne. Měl jsem dojem, že se to stalo po přestavbě na LPG, ale dělá to i na benzin. Stalo se to asi 2x do měsíce, jak kdy, takže jsem to toleroval, ale nyní se mi stalo, že jsem ujel 200km po dálnici, auto odstavil a druhy den při startu se volnoběžné otáčky držely příliš vysoko. Po 5ti minutách motor volnoběh vůbec neudrží a musel jsem napnout lanko od plynu v motoru, abych dojel domů. Dnes (asi po ujetí 300km od závady) jsem zjistil, že volnoběh opět někdy drží, ale na asi 1500-2000ot. Závadu typuju na nějaké čidlo, u kterého se otřesama projevuje studeny spoj, ale odpoledne budu moudřejší, zkusím na doporučení jeden servis.
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.00  21:13

« 200 tisíc

Takže můžu říct, že Felicia vydrží bez větších problémů 200 tisíc km. Včera jsem to otočil. Za celou dobu mě nenechala nikde ve štychu. Má to svý chyby, ale je to tahoun.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 01.10.00  21:42

« Re: Zhasínání motoru 1,6

Fotríkovi auto po istej dobe jazdy zdochlo. Po chvíli šlo naštarovať a zase trochi išlo. Mysleli sme, že je to zanesený palivový filter (a je poriadne zašitý). Nebol. Mysleli sme na sitko v nádrži. Bolo pomerne čisté. Napokon sa ukázalo, že bol po vystriekaní motora zamoknutý konektor na snímači teploty nasávaného vzduchu. Ale nie od strany kontaktov, ale zatieklo do neho zo strany, kadiaľ vstupujú vodiče. Pritom sa závada začala prejavovať až večer, po cca 10 hod po vystriekaní a robilo to aj na ďalší deň.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…