FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  09:26

« Re: Felicia 1.9 D

Nic mi do toho neni. Ja bych se v dnesni dobe pri dlohodobem vyhledu ceny nafty ( mela by se srovnat s benzinem ) a kratkym sevisnim intervalu vymeny oleje a filtru po 7 500 km ( pokud se nepletu ) mezi Feliciemi vybral kratkou 1.3 50 kW
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.00  19:37

« Felicia 1.9 D

Podlouhém váhání jsem se nakonec rozhodl pro krátkou Felicii 1.9 D. Je pravda, že to je málo muziky za málo peněz, ale je to podle mého názoru nejlepší kompromis cena ku kvalita. Kdo mi to vyvrátí ??? (:o)
    Když někdo hovoří o tom, že Felicie nedrží v zatáčce(to je fakt, když jede víc jak 200, tak moc nedrží), ať si koupí tank T 72, ten drží nejlépe a brzdnou dráhu má dokonce kratší než F1.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.00  12:01

« Re: Felicia 1,9 D

Omlovám se ta rubrika v archivu je Škoda felicia 1.9D
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.00  11:52

Mám 1,9D combi celkem spokojenost. jen problém se žhavením viz rubrika Felicie 1,9D v archivu.Najeto 110 tis. km
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.00  09:31

« Re: toto neni rada

Asi si s Felinou este nejel. Je to sebevrazda!!!
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.00  09:29

« Felicia - motory des, podvozek des

Nejak nemohou uverit tomu, ze felicia 1.6 ma jen 55 kW. Proboha je to 1.6. 55kW bych cekal u nejake 1.2-1.4. Inzenyri, na co ste pri vyvoji mysleli, aby majitele platili vyssi pojisteni pri vykonu srovnatelnym s vetsinou konkurencnich aut o objemu kolem 1.3 litru!!! A ten podvozek, to je dez. Totalni houpacka!! V zatackach se naklani, nedrzi stopu, vyhybacu manevry absolutne nezvlada. Jeden by se bal, ze to nekde preklopi. Nechapu jak mohla projit sobim testem. Dalsi proble - kvalita zpracovani - hruza. A to celni sklo v gume me pri nastupu Feliny fakt rozesmalo. Proboha, proc neni vlepeny. Jednou jsem s tim jel a mel jsem strach, ze mi na naky nerovnosti nebo pri prudkym brzdeni vypadne. Felicie je dedeckovsky auto, nic vic. Za malo penez, malo muziky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.00  22:30

Kouknul jsem sem, co tu je za příspěvky ohledně *. Mohu jen souhlasit s předchozím příspěvkem.... Mám Felicii Combi 1,9 D (můj bratr má "krátkou" 1,9D) a jsme nadmíru spokojeni. Naprosto spolehlivá, Combi snad jen v zatáčkách příliš nesedí, jinak super a co zejména - spotřeba 4,9 l/100 km!
    VM.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.00  21:57

« Re: Zhasínání motoru 1,6

Me se to samy stavalo u 1.3 MPI , naprosto nahodne, kdykoliv kdekoliv nejenom u studenyho motoru.Dokonce to pak doslo i tak daleko ze motor nekdy nesel par minut nastartovat.Tak jsem zajel do servisu, vymenili snimac otacek a vse je OK
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.00  10:15

« fija

Jestli myslis tu Opavu, tak je to reakce na 2047.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.00  19:24

« Re: Kde se dá sehnat...

Ochranný rám, který máš na mysli se dá sehnat např. v Praze v MTX, ale pokud vím, tak vřele nedoporučuji. Důvody jsouz vzásadě dva: 1) díky hmotnosti rámu, se ti ne nepodstatně sníží světlá výška auta v přední části, 2) v případě nárazu většího než jenom otření nárazníků jsi stejně v p.... . Viděl jsem jedno takové trochu bourané auto na předek. Kdyby němělo rám, tak by to odnesl nárazník a možná přední maska, ale protože mělo rám, tak sice nárazník vydržel, ale když se sundal tak to byla hrůza (pokrocené výztuhy a vzpěry).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  19:06

« Re:

Koho se to tyka, mfilipe ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  14:07

Pokud vím,tak Construkt má všechno homologované a co používají policajti nevím,jejich problém.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.00  13:39

« Lacny palub. pocitac=teplomer / co meria???

Uz som sa zmieril, ze do favorita nedostanem palubny pocitac s meranim spotreby, ale myslim, ze najlacnejsi palubny pocitac, niekde znamy pod menom teplomer by sa tam mal dat. Len neviem ake ma funkcie. Viem len ze meria priemernu rychlost. Neviete ci meria aj palubne napatie? Vdaka za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  13:39

Az mne takym ramem nekdo sejme jako chodce, nebo vubec se mi podiva do kufru, tak bude mit na krku poradnou pokutu, v pripade chodce i zalobu za zpusobeni tezsiho zraneni. V pripade stretu s cimkoliv, krome kravy, se ramem meni zpusob deformace poskozeneho telesa. Kdysi jsem cetl, ze i policajti s tim jezdi nacerno a musi to odmontovat. Zkusebna nedala na Felicie, ani jine osobni atest.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  12:32

Zkus ten rám u CONSTRUKT Velké Meziříčí tel. 0619/2146 ,3781
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  11:33

Mam 1,9D a jsem s nim spokojen jezdi bez problemu, spotreba kolem 5l, snad az na ty teple starty kdy to nezhavi jinak je to bezproblemove auto ZADNY *
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.00  11:01

« Bez nadpisu

Kdy te pustili z Opavy ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  14:19

Sehnat se dá, ale je to velmi složité. Já sem ten rám sháněl na Octavii, ale marně. Prostě není. Ale mí kámoši mi řikali, že je to sice složité, ale nestojí to moc peněz.
    Čaues
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.00  14:15

« toto neni rada

Potřebuju sehnat Feldu pod 100000 a nevim kde. Moh byste mi někdo poradit kde? Jsou to totiž pekně blbý keci, že felcka je *. Vy ste *!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.00  13:58

« Felicia 1,9 D

Kupuji si Felicii s motorem 1,9 D. Máte s tím,prosím, někdo zkušenosti?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…