FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.00  18:24

« Re: Zatekani

Odpoved pro jard. Presne, jak rika stmh - zatekat muze okolo spatne zatmeleneho zadniho svetla. Taky mi zatekalo do zavazadloveho prostoru, ovsem v mem pripade vodla sla okolo gumy patych dveri. Tu mi v servisu pretmelili a je po zatekani. Pro Mfilip: Ano, u Felicii je opravdu zatekani problemem.
    ad) Zatekani do motoroveho prostoru. Jak jsem jiz nekde psal, stale mam mokro v motorovem prostoru, zejmena okolo baterie. Nasel jsem tam po strane blatniku otvor (asi tudy vede elektrika do postranniho blinkru), kudy voda tece ze skviry od praveho dolniho rohu okna a odteka kolem baterie dolu a dolu.... Nechapu, co to ma znamenat, asi je to ucel, protoze u vsech tri nasich Felicii tudy zateka. Takze se tam stale drzi vlhko, blato atd. Jak na to? Pozoroval jste to jiz nekdo?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  16:17

Měl jsem podobný problém po výměně 5tých dvěří v servisu mě zapoměli dát gumové těsnění pod levé zadní světlo když jsem ho tam dal je vše ok do auta zatím neteče najeto 110tis stáří 4roky
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  13:59

Netusil jsem, ze je se zatekanim do Felici ( predni okno, bocni okno, dvere, motorovy prostor ) takovy velky problem. .
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:40

« Zatekani

Zdravim vsechny.
    Mam Felicii Combi asi 2 roky starou a nyni jsem si vsiml, ze mi zateka vzadu do prave zadni kapsy. Vypada to jako ze zadniho okenka, ktere je ke karoserii lepeno, ale nejsem si jisty. Jako prvni pokus jsem dal nahore kolem tesneni okenka tmel, ale vypada to, ze to nepomohlo. Mozna neni tmel na spravnem miste. Ma nekdo podobnou zkusenost nebo vi nekdo, kde je to potreba utesnit? Dekuji za namety.
    Jarda
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:11

« Re: Voda ve Felicii pod motorovym vikem

Ake je telefonne číslo na reklam. technika v M.Boleslave ?
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:07

« Strata výkonu

Nevie niekto poradiť aký je postup pri odstranení mojho problému s Feliciou 1,3. Od určitej doby auto citeľne slabšie ťaha. Cítim to najmä v kopcoch. Auto už ma najazdených 93000 km,je vyrobene vo februári 1996 a absolvovalo predpísané prehliadky. Čo sa s tým da robiť okrem spustenia do Macochy?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  17:26

Mel jsem feldu 3 roky a kdyz jsem ji prodaval, tak kupec zjistil, ze dvermi u kufru zateka a karoserie je cela rezata. Takze jsme sedli do auta, odjeli do servisu a zreklamovali jsme proreziveni karoserie. Dost se osivali, kontrolovali servisni knizku a pod, nakonec vymenili cele dvere i okno, protoze jim prasklo. Od te doby je udajne klid.
    Takze, mate-li panove problem se zatekanim, zjistete si, zda Vam nerezne i karoseria a jestlize ano a auto je mladsi 6 let, sup s tim na reklamaci. Nenechte se ojebat blbyma kecama techniku, kdyz tak pohrozte, ze to budete resit primo ve Skodovce a zadejte a zavolaj primo reklamacniho technika z Boleslavi. V mem pripade je serval do telefonu, ze jsem to slysel na 4 m a autak byl do tydne hotovej. Hodne stesti.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  10:33

« repro

Děkuji za odpověď Rkolbabeku, i ta cena se mi velice zmlouvá (musim ale napsat jěžíškovi).
    Jaště jednou dík .. (:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  06:35

« Re: repro

Pardon: V pate = v plate :))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  06:34

« Re: repro

Ja mam primo v pate elipsove 16x24cm SONY XS-F6930 za 2.590,-Kc. Jeste by tam snad mohly byt XS-F6920, ty jsou o 400,- levnejsi. Neni to sice reseni nejdrazssi a nejlepsi, ale s radiem 4x35W to hybe i se sedadlama. Jen pro uplnost. Vpredu mam komponentni SONY XS-HA1324 za stejnou cenu. Basak klasicky misto toho originalniho reproduktoru a vyskac pod ovladanim zrcatek primo v calouneni. Jel jsem v aute s reproduktory, subwofferem a zesilovaci za celkem 40.000,-Kc (bez radia) a hralo to "zanedbatelne lepe" nez moje sestava za 5.180,-Kc. Hodne stesti.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  11:24

« repro

Neporadil by jste mi někdo, jaké si mám dát repráky do Felicie, aby nebyla tak * ???
    Myslím do zadu na kufr ...
    S.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.00  15:54

« Re: Palubka

Díky za radu, fakticky to funguje. V rámci možností. Čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.00  14:22

« Re: Diagnostika

... no to by mně taky zajímalo. Ale na druhou stranu, diagnostiku mi ve Škoda servisu udělali zadarmo....
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.00  11:43

« Diagnostika

Nema nekdo z Vas zkusenosti s diagnostikou? Jedna se mi o SW do PC napr. pro Felicii (meho znameho), chceme mit jen moznost "nakouknout" do diagnostiky, tedy co tomu schazi, nebudeme
    preci kvuli kazde konine volat oficilani servis - staci treba vycist chybove hlaseni...
    Jde to vubec nejak oficialne sehnat, co vsechno
    je k tomu potreba?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.00  08:59

« Re: Výfuk

U feldy benzín první díl tvoří dvě trubky s přírubou k motoru,tyto trubky se sbíhají do kolena(kde je Lambda sonda)které je přišroubované na katalitátor.Tento první díl stojí kolem 1 500,- a katalyzátor asi 5 500,-
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.10.00  15:51

Ano, 1850 Kč za druhý a třetí díl - vždyť jsem napsal - od katalyzátoru po díru :)
    Od motoru "onen vlnovec " vč. katalyzátoru stojí prej okolo 10000 Kč, ale ten se nemění (naštěstí). Alespoň u Feldy dieselu je prý tento díl tak drahý.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.00  15:32

« Re: vymena oleje

To leosl: olej starne i vekem, asi ho chce opravdu vymenit. BTW, drzet si auto na 7.500 km rocne se snad ani nevyplati.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.00  15:18

« vymena oleje

jakou ma kdo zkusenost s vymenou oleje v motoru,
    pokud nebylo najeto stanoveny pocet km (ujedu rocne cca 1/2 limitu), ale uplynul 1 rok od posledni vymeny ?Vyrobce doporucuje menit kazdy rok ....
    V motoru mam Shell, predpokladam ze synteticky.
    dik za radu
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.00  07:06

vlami a ostatní: ta cena 1850,-je za oba tlumiče,neboli druhý a třetí díl výfuku.První díl je potrubí od motoru ke katalizátoru a to se mění jen velmi málo kdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.00  23:04

Mno.... asi to normalni neni, aby teklo pod kapotu motoru, kde prave mysi uziraji buzirku nebo izolacni deku :)
    Zateka mi tam taktez, resp. mam promacenou (a uzranou) izolacni vrstvu. Ale protoze jsem podobnou vec resil s kufrem (zatekalo pres gumove tesneni patych dveri), tak si myslim, ze postaci demontovat gumove tesneni a nacpat ho tmelem a znovu nasadit. Nevim, kudy jinudy by kolem steracu zatekalo....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…