FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

07.12.00  14:46

« Re: airbag

Dik, a da se to rozpoznat diagnostikou ? Ten vadny krouzek "rozsviti kontrolku" ? Mate info o tom kolik stoji oprava ?
    Jo a dik za rady ohledne ubyvani fridexu, krouzek pomohl (ale ta cena - shodny dil dokazu vyrobit kusove za 6 kc)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.00  10:29

« Re: airbag

muze byt vadny vratny krouzek, kvuli ktereho je airbag nefunkcni. Ta zavada se projevuje uz 4 roky u Octavii, Felicii i u Fabie.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.00  08:43

« airbag

Pred rokem mi ABS zkolabovalo diky zatékání skrz celni sklo (el. svazek) , sklo je opraveno a ted zase sviti AIRBAGy, otackomer klekl taky. Nemate nekdo podobnou zkusenost ? (nechce se mi vrtat v palubce a tim mene okolo airbagu ! )
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.00  09:30

« Sviecky

Ake sviecky by ste doporucili na 1.3 BMM 40kW ??
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.00  15:02

« Re: Spotřeba 1,3 MPI 40 kW

Nevím, jak u MPI 40 kW, ale u BMM 50 kW, kterou provozuju už 207 tis.km svíce opravdu nevydrží. Po výměně po 30 tis. byl znát patrný rozdíl. Nechávám je měnit s každým olejem, proti ceně oleje je to pakatel.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.00  12:50

Nevypadá to, že by byla odpojená lambda.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.00  11:06

muze to byt i lambda, podivej se jestli ji nemas odpojenou. Taky mi to zvedlo spotrebu, vsimnul jsem si toho ale uz po cca 100 km.
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.00  10:50

« Spotřeba 1,3 MPI 40 kW

Za posledni dva mesice mi o 1 l stoupla spotreba na rok stare Felde. Mam najeto 18tis. Mel jsem 5,8 nyni jezdim za 6,7. Jezdim stale stejne trasy stejnym stylem, ne sportovne, tak primerene v 1-2 osobach. V nejake konferenci kdosi tvrdil, ze 30tis. svicky nevydrzi na F. ani nahodou a ze vymenou klesne spotreba a stoupne vykon. Co vy na to ? Jsem laik, takze si necham poradit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.00  09:18

« Re: Odhlucneni

POkud vim, tak je to v GLX verzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.00  09:14

Mam jen nesmely dotaz. Ty "firemni pakety" uz jsou automaticky ve Feldach "s novou tvari" nebo je to jeste neco navic ? Mam Feldu z roku 98 a tam uz je "molitan" skoro vsude a i auto je mnohem tissi nez treba Favorit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.00  09:07

v servise na to nic nereknou. Mel jsem motor. prostor a kapotu oblepenou 2 cm Mirelonem ( pouziva se napr. na tepelnou izolaci vodov. plast. trubek ). Kazdy kdo pak jel v mem aute, se mne ptal, proc to je take tiche.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.00  15:54

No ja som pouzil prave tie "firemne pakety", teda jeden a razom je to o inom. Ciastocne zmizol aj ten zvuk sijacieho stroja. Ale co sa neda dobre odhlucnit su napravy. To som sa mohol aj rozkrajat. Inak kamarat lepil do motora molitan a vysledok bol podobny tomu mojmu. Este by bolo dobre oblepit cely motorovy priesto, pretoze predsa, hluk sa siri aj po blatnikoch. Ale co by na to povedali v servise ???
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.00  15:30

« Odhlucneni

Mam navrh na male tema k diskusi - odhlucneni vozu Felicia (1.3 MPI). Pri reseni zatekani jsem vytahl koberce atd., coz jak jsem zjistil ma na hluk dost velky vliv a tak se ptam, ma nekdo zkusenosti s dodatecnym odhlucnovanim felicii (nemyslim tim firemni pakety). Napr. Lepeni desek z PUR peny (karimatky?) na motorovou prepazku atp.
    Stejne tak se mi nese do interieru zvuk siciho stroje, kdyz nastavim privod vzduchu nahoru na predni okno (spatna zvukova izolace telesa vymeniku vzduchu?). Poradte, prosim...
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.00  18:20

« Bez nadpisu

Tak tady nejspis skapal pes.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  13:29

« Re: Zatekani

:-) To je jasný že se stím jezdit nedá. Ale na rovnej gumovej koberec by nešlo nalít ani půl litru.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  10:58

3 cm vody ? Co ti to dela, kdyz se rozjedes ? Zustane ti tam po zastaveni aspon 0.5 cm ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  07:09

Vložka na dno kufru není vůbec drahá záležitost třeba na Fabii se koukni na www.martinek-auto.cz tam ji mají za 580Kč. Je to fakt dobrá věc v kufru můžeš mít třeba 3cm vody a nevadí nebo hromádku písku či něčeho jiného pokud vozíš psy:-). Věřím, že budou mít i na jiné vozy a když ne tam tak jinde. Já ji mám a kufr je stále jako nový.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  06:37

« Re: zatekani a výrobce

to vlami: .... cena je pouze za posledni cast vyfuku(zadni tlumic s dvojitym vyvodem)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  06:34

to vlami: cena vyfuku je tak jak rikam - kupoval sem ho sam pro sve vlastni auto, cena byla 3k a nejake drobne.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.00  06:32

honda civic z 1997
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…