FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
neregistrovaný: "JOE'S" [.XXX] 27.07.99 08:47
« Posilovac u Feldy 1.9D
Zdravim,
jezdim ve sluzebni felicii pickup s motorem 1.9D.
Je tam posilovac rizeni a posledni dobou obcas slysim pri otaceni kolama na miste sycive zvuky od motoru - asi jako kdyz nakladak upousti vzduch z brzd. Nevite vo co go ?
Diky moc za odpoved. -
« TREPES
VITEZ:cital si alebo videl si uz tu novu skodu vyzsej tridy?asi ne ta bude montovana v nemecku tam kde montuju AUDI takze cexov nejako vytlacaju a neveria im ale to bude delo!a to ti hovorim ze bude ale to aj bude stat to uz nebude lacny smejd ako felda to bude uz auto.Tak mi tu nehovor ze skoda su a budu smejdy nexaj sa prekvapit.Jenik:ako sa povie urazaju sa len primitivi.Diamant:ale to neni zla spotreba ja som to nepovedal ale my tu v Bratislave mame tiez zacpy ale kolegovi to tak nezere ja neviem je to dobra spotreba nebud nespokojny to je len moj nazor -
« To vitez.....
No to zase tvrdíš ty.... Jinak s tou opakovanou lží si asi čet moje příspěvky, ale Fiat to o sobě nikde neprohlašuje, spletl jsis frontu kamaráde, němci se svou vzpupnou náturou si myslí, že jsou něco víc a neustále omílají lži a malý český prostý člověk jim to bohužel jak to tak sleduju baští nazdar... Fiat dělá a nekecá.... a statistiky to potvrzujou .... -
« Fiat x Škoda
Chlapi (nebo Xlapi - jak by napsal CAKAC) ta vaše diskuse je úplně o ničem. Hádat se zda je Fiat kvalitnější než Škoda chachá, oba jsou šmějdy. Určitě znáte ftip proč má Favorit vyhřívané zadní sklo?... no aby nezábly ruce, když ho tlačíte - původem z anglie a Škodovce bude ještě HÓÓÓDNĚ dlouho trvat, než zákazníky z evropských zemí přesvědčí, že tím když do ní vstoupil Němec, bude rázem kvalitnější. No to určitě ne. Tak jako u nás nikoho nepřesvědčíš o tom že ital umí dělat kvalitní auta - už dlouho se říká že Fiat, Alfa, Lancia jsou dobrý auta, ale kvalitu hledej jinde. A protože 100 opakovaná lež (nepravda) se stává obecným pravidlem, pak ani my nepřesvědčíme rychle anglány o tom, že jsme se kvalitativně zlepšili a ani italové nepřesvědčí nás o tom, že Fiat je opravdu spolehlivé auto... A jsou mezi námi výjimky, které budou podle vlastních zkušeností tvrdit opak, a pak po létech se bude jako kdysi (1976..1986) říkat, jó Fiat, to JE KVALITKA (jako se to říkalo o 850, které běhaly a běhaly a... až nakonec doběhaly, ale jen z důvodu lemplů mechaniků a mizerných náhradních dílů.
Vítěz. -
« Re: To Honza X
Ale tož, milý Jeníku, však se tak nerozčiluj. Fakt je, že jsem četl test nejmenšího motoru, jaký Fiat nabízel na našem trhu. Jistě, byly k dispozici vyspělejší alternativy, ale trvám na svém, že FELICIE UŽ DVA ROKY JEZDILY STANDARDNĚ S MULTIPOINTEM. Že mají technicky zastaralejší agregáty, to je pravda, ale myslím si, že litrový výkon u 1,3/50 kw je na tento motor velmi slušný /při vysoké spolehlivosti/. A to, že se udržel ve výrobě do dnešních dnů, je spíš dokladem správně zvolené koncepce v 60. letech, která se udržela až dodnes - a prodává se i v západní Evropě. A co se týče Fiatu - každý má na něj svůj názor, já ti ten tvůj neberu, ale Fiaty jsou prostě auta se špatnou image a hned tak se jí asi nezbaví, i když konstruktéři jistě odvedli kus dobré práce. Prostě já bych si Fiata nekoupil, možná tak 850 Coupé jako pěkného veterána.
Čau Honza X. -
« no vidis
Jenik:Pozri to ze sa ohanam znamimi to je len argument ale ta znacka hovori sama za seba "FIAT" to je slovo ako "SMEJD" bohuzial je to tak take renome si spravila vo svete zbytocne sa tu budes dusovat Fiat si kupia len taky ako ty ktori maju s nim dobre skusenosti ale vacsina urcite nie to ti garantujem.Walker:je to mozne ale aspon vidis ze ako slapes na plyn taka je spotreba ale je to vyborna cifra mne sa to nepodarilo take cislo spravit ale ja som ju mal uplne novu ked som s nou isiel na dialnicu tak si este cucla svoje asi 6.9l ale teras sa umoresila sak by som jej dal keby nie!Diamant:Podla mojix info tak to je velka spotreba mame v robote 1,3/50Kw a kolega ked robi cestaky tak naratal spotrebu v meste 6,5l ale to auto sa nesetri na dialnici podlaha a stale okolo 6,5 tak ja neviem nexcem byt mudri ale podla mna to je velka spotreba na to ze si setril!keby si jej daval na budu poriadne tak nepoviem nic ale ked si ju setril tak to je vela.Ja neviem ale podla mna tie motory 1.6MPI su sice stare ale osvedcene a spolahlive aspon podla reci xalanov ktori ju maju co Vy na to? -
Diamant 23.07.99 23:37
« Spotreba
Aj ja mam podobnu skusenost. S motorom 1,3/50 v Combi som za posledny pracovny tyzden nabehol po meste (100% podiel) necelych 500 km a priemerna spotreba je 7,02. Tiez som brzdil motorom. Podotykam, ze sa jedna o jazdy na kratke vzdialenosti (priem. rychlost 32 km/h) s castym odstavenim, vychladnutim a opatovnam startom. Buduci tyzden budem jazdit razantnejsie. Uvidime. -
« Cakac...
Pro tebe už víc nemám slov, víš on papír (obrazovka) snese hodně, ale ohánění se argumenty já jsem jezdil s Fiatama (měls jednoho, kdovíjakýho původu, stavu atd.) nebo mám známý odborníky, a ty tvrdí, nebo v německu říkají, prosímtě opravdu s tímhle nikoho nepřesvědčíš a jestli jo tak ho jenom a jenom lituju. Jestli nevěříš odborným statistikám, to je tvoje věc, ale podle mě (nejen) mají větší vypovídací schopnost než známí říkali, tihle tvrdí a tak. Ono totiž s lidma jako jsi ty nemá vůbec cenu rozvádět diskuzi, podívej se někam do archívu, tam je podobných tobě velmi mnoho. Nazdar Jeník. -
« vypocet
Brunox:Sak to je jednoduxe natankujes plnu ale ulne plnu az po stupel a odjazdis nieco a potom doplnis nadrz a prepocitas si to litre/Km a potom to vynasobis *100 a dostanes kolko ty zozral na 100Km ale ja som to urobil uplne presne natankujes az po stupel a jazdis pokial ti to neskape to je upne presna spotreba ale to nici katalyzator tak to sprav prvou metodou.Ja nehovorim ze sa neda jazdit aj za 15litrov ale ked setris tak to spravis dokonca za 7litrov ale vies tym setrenim myslim brzdenim motorom lebo ked das dole nohu s plynu tak ako ti klesaju otacky az po okolo 1500ot/min ti ten motor cize so vstrekovanim MPI nic nezere.Takze ked brzdis motorom nic to nezere ale musis mat nohu dole s plynu nemozes ho mat ani troxu stlaceny tak sa da docielit velka uspora paliva mozno ti nehovorim nic nove ale ja som to docielil len takymto sposobom -
« SUPER!!!
Neviem ci si spominate ale hovoril som tu o spotrebe mojej 1.6MPI FELDE tak som tu nadrz uz dojazdil a presna spotreba vysla 7,3l/100Km v prevazne 95% v meste ja myslim ze to je velmi gut a dalo by sa jazdit aj za 7.0l ale to by bolo max.setrenie to by uz nebola ani jazda. -
« no toto
Greggie:ty si videl mozno IRC z ryxlika caz zatiahnutu zaclonu tak prosim drz si usta a xod sa osprxovat spravi ti to dobre na nervy.Ja bohuzial uz na IRC nexodim lebo ho nemam nainstalovane a nemam na to cas ale takyx trubkarov ako si ty tam bolo dost co je uz len na tom ze pisem namiesto "CH" "X" ja na tom nic nevidim -
« Re: aleco
CAKAC: nieco o tvojej inteligencii hovori uz to, ako pises, argument, ze sa tak pise na IRC neobsotji, pretoze je zname, ze na IRC tak pisu len zakomplexovani malo inteligenti ludia (to som povedal este na moj vkus dost mierne :-) cau. a btw - felicia * nie je, ale kazdy, kto si ju kupi v tejto dobe je blazon :) -
« aleco
Fenix:tak sa to pise na IRC ked ti to nieco hovori je to jednoduxsie ako pisat 2 pismena a k tym fiatom ja netvrdim ze su to vykonovo slabe vozy ale su nekvalitne a kazove sak taliani maju tie motory vytocene do otacok tak sa tam prejavi aj vykon.Jarous:vidim ze sa s tebou neda hovorit lebo ked ti niekto odporuje uz ma male IQ a uz ho urazas a pod ja ta neurazam tak sa apravaj inteligentne a na urovni ja mam jednoduxo skusenosti a znamix co maju svoj nazor na Fiat a su to odbornici.Pozor ja netvrdim ze nemecke auta su nekazove sak Merdcedes je velmi kazove auto ale velmi je to proste imagove auto
PS:ukludni sa Jarousi! -
« Re: To: CAKAC
No já nevím, ale jezdil jsem ve Fiat Marea 1.6 16V a to bylo teda dost slušný dělo. Myslím, že výkon auta dokážu dost dobře posoudit. Takže nevím, proč by neměli být dobrý. Jak říká dalin, žádná špica, ale ani ohon.Mimochodem nechci tě provokovat, ale mohl by jsi psát CH místo X , nedá se to číst. Sorry