FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:49

« Re: CAKAC

OK chápu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:45

« Re: vitez

Hej slovačisko, když už chceš nadávat, tak si nadávej, ALE DOMA A VLASTNÝM. Já nejsem cex, ale čech či spíše valach, ale o tom ti nemá cenu vůbec povídat, protože ty jsi DEMENT se kterým nemá cenu diskutovat. HOWGH na tebe už nereaguji.Vítěz.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:43

« Fenix

Pocuvaj ma ja tvrdim jednu vec Fiat,LAncia,Alfa Romeo-su velmi krasne ak nie najkrajsie auta ale asi najkrajsie alebo urcite aj dizajn interieru je perfektny klobuk dole ale agregat a ostatne doplnky su kazove a ci sa mozem povozit v niakom Fiate?nie lebo nemam moznost u nas ix ludia nemaju moc vela ak ano tak Punto ale inak nic moc u nas je to bieda s Fiatmi.Ale moje vysnivane auto je"talian" MASERATI to je moj sen to je krasny voz moja laska ten by som radsej xcel ako BMW a to je uz auto tak vidis ze neni som zaujaty proti Talianom
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  07:41

« Re: to CAKAC

Nexováš se troxu divně? Nebo vám Mečiar zakázal používat "CH" ? A co se týče Fiatu - spočítej si kolikrát v tomto desetiletí byl Fiat auto roku. Nehledě na to, že třeba Marea je jedno z designově nejlepších aut (pro mě).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  07:38

« Re: CAKAC

CAKAC, co se tady rozčilujeą, ľe Jeník neumí psát "po slovensky" !!! Nejdřív se nauč ty psát "hezky česky" a ne psát jak vypatlanej magor x místo ch. To můľe napadnout (a nikoho jinýho jsem v ľivotě neviděl) jenom tebe. Vľdy» ty neumíą psát ani po slovensky, ty xaxar jeden.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:34

« Jenik

Vidim ze ti nejako praskaju nervy co je moje pekne ukludni sa!Sak sa bavime o autax a nie o rosporox medzi Cexmi a Slovakmi tak sa ukludni daj si kvapky mozno pomozu ja mam s takyx ludi srandu ked vidim ako sa dokazu vytocit a tesi ma to
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:29

« Re: To Cakac ....

Já myslím, že kecáš, protože podle tvých předchožích příspěvků a la FIAT=SKREB (nebo jak), prostě, že Fiat je * už jenom proto, že je to Fiat, tak si nemyslím, že by jsi byl schopen uznat, že je Fiat kvalitní auto. Máš zažitou představu, že by sis ani nemohl sednout do pořádnýho Fiata, jak říkáš "nemám tu vymoženost". Určitě bys tu možnost měl, protože v tvém okolí určitě jezdí dost dobrejch Fiatů, ale tobě se nezdá žádnej tak dobrej, abys změnit názor. Je to tak? Myslím, že určitě.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:29

« vitez

Tak po prve ja "NETREPAM"to moze napisat len cex ktory nema vzdelanie a po druhe mna nezaujima Anglicko ked viem ze aj tak tam ma VW zvuk a ma ho tam a ze je to ludove vozidlo sak to mu vyxadza z nazvu tak o com tu tocis.Vies co ked nevies pisat po SLOVENSKY tak si radsej drz zobak alebo pis ako ti ten zobak narastol ja po cesky rozumiem!A ja ta mozem s vasimi Fiatmi okaslat aj tak ix nikto nekupuje tak o com sa tu bavime to hovori same za seba!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  07:15

« Re: TREPES

CAKAC:Netrepu, a ozaj viem čo to znamená, jen chci říci, že nikdy nepřesvědčíš angličana o tom aby si koupil Škodu vyšší třídy místo medvěda, Jaguára, BMW, nebo RR (maximálně audinu) - stejně jako Daewoo Chairman nikdy u nás nebude repre auto pro ředitele firem, to jen tak nezlomíš, musíš holt nějaký ten pátek počkat a trpělivě pracovat na image firmy. Myslíš si že v VW Passat má v Anglii nějaký zvuk? Vždyť je jen lidový vůz a to už Němci dlouho pracují na tom, aby tomu tak nebylo. A k Fiatu, asi nemá cenu přesvědčovat někoho, kdo nemá komunikativní chování o tom, že se Fiat od dob Ritma a Duny přece jen kvalitativně zvedl. Kdo ho má (Punto, Brava/o, Marea), tak ví očem píšu, a pokud se chceš přesvědčit, tak si ho kup a NETREPAJ.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  20:45

« To Cakac ....

Víš já nejsem uraženej , to jsi se trochu spletl, jen se nebavím , a teď už to napíšu protože jsi mě napadl, s DEBILAMA !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  15:13

« Fenix

No ja myslim ze nemas pravdu s tym ze keby som sedel v dobrom Fiate a neporuxovom ale dlhodobo! tak by som zmenil nazor a tomu ver a aj by som si ho kupil ale len keby bol spolahlivy!mozno taky je ale ja som nemal tu vymozenost taky vidiet never tomu ze som zaryty tvrdohlavec ale verim len ked to skusim alebo vidim a to si myslim ze je spravne neverim reciam
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:28

« to CAKAC

Píšu to proto, že to auto nebylo jenom rychlý, ale hlavně pohodlný a jak se ukázalo o rok a půl později i spolehlivý!!! Nebo to mám psát VELKEJMA PÍSMENAMA??????
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:25

« Re: to dalin

OK beru, jestli je odborník, ale tahle debata opravdu nemá smyslu. Je to stejný, jako když jsme přesvědčovali carmu, že jezdit 215km/h po městě je opravdu trochu moc :-)) Jenže to byla hromadná bitka. Stejně se nedohodnou, teď už jenom z principu. I kdyby CAKAC sedl do božího Fiata stejně nám tady napíše, že je to *. To samý Marcel, když sedne do sebelepší Feliny, která pojede jako ďábel, taky neuzná, že je to dobrý auto.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:24

« GREGGIE

No povedz kde som spravil pravopisnu xybu ale napis mi presne kde ked si taky odbornik na pravopis.Fenix:Ale ja ti hovorim uz dobre dlho ze Fiaty maju velmi dobre akceleracne vlastnosti a velku KW-taz tak tu prosim ta nespominaj aku to ide a pod. to vsetci vieme a uznavame ze to je tak ale bavime sa tu o spolahlivosti ja si osobne myslim ze taliani idu vykonom na ukor kvality a to je pravda HOV dohovoril som!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.99  14:21

« Re: to Fenix

Fenixi, CAKAC je na Fiaty odborník víą !!! Ale mě CAKAC nejde ...
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:15

« to CAKAC and MARCEL

Teda nerad se vměšuju do debaty, ale že vás to pánové baví. Už se tady já nevím jak dlouho, dohadujete o úplnejch kravinách, který stejně nevyřešíte. Osobně si myslím, že Felina není největší *, jsou i horší auta, ale má u nás tradici a je prostě stavěná SEM do Čech. Na druhou stranu jsem se vezl v pár Fiatech. Některý jsou neskutečný křápy, ale jel jsem např. ve Fiatu Marea 1.6 16V, a ta jela jako střelená svině. Pohodlná, pěkná a bezproblémová. Ale přesto si netroufám Fiaty soudit a už vůbec ne odsuzovat.
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  14:05

« MARCEL

Ale trepes do vetra uz som ti vysvetloval ze znacka Fiat stoji za * lebo ma zlu renome tak sa tu nehadaj je to crep a hotovo podla niecoho jej ludia tu "nalepku" museli dat asi podla toho aka to je kvalitna znacka to nebude tak xod si dat sprxu a lahni si a vyspi sa s toho kazda znacka auta si musela svoje meno vybudovat kvalitou alebo spolahlivostou a Fiat ma meno na * a stale mu to ostane
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  13:54

« Re: JONE´S

cakac: nauc sa prosim ta pisat PO SLOVENSKY ! to sa fakt neda citat, mimochodom ludia, ktori vobec nevedia pravopis, su u mna jednoznacne primitivni ludia!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  12:49

« Re: Fiat x Škoda

Nevím zda víš o čem mluvíš, jestli si ve Fiatu někdy jezdil, nebo sis jen něco přečetl, já jezdím s jednobodem Punto už pět let a kam se na to auto hrabe Felicie 50kW. Na Fiatu nebylo za těch pět let co dělat kromě oleje a svíček (jo nové gumy po 80.000 km). Tak až příště zas budeš něco odsuzovat nejdřív si to sám vyzkoušej a s teorií nekoupení Fiata to asi hned tak nebude co?
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.99  12:44

« CHCETE POZINK FELICII SE SPOTŘEBOU 4.5-7l za 205.000?

Pak si kupte Fiata punto 5dv. a máte co chcete a při koupi náhradních dílů na tom budete líp (ale ty potřebovat nebudete).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…