FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  11:32

« Re: SKODA

Jo, vyvinout motor je jedna vec a tzv "Koncernova politika VW" je vec druha. V '91 byl dokoncen vyvoj motoru 1600 ccm, ktery v civilni verzi daval 73 kW a v zavodni 123 kW. Mel to byt zakladni motor pro nasledovnika Favorita - Felicii, ktera ale mela taky vypadat trochu jinak, hlavne mela byt s kufrem (a ne jen s odkladacim prostorem za sedackami, jako je dnes).

Clovek mini a Wolfsburg meni . . .

• 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:26

« MARCEL

toto je urcene pre Marcela!Nexapem preco si taky zaslepeny ja som s urazkami vaseho naroda nezacal a nemal som to ani v umysle ale ked ti nejaky pako zacne nadavat na tvoju rodnu a krasnu rec tak ako by si sa zaxoval ty?Ja som sa xcel bavit o autax a nie o narodnosti a o urazkax ale ako hovorim urazat sa nenexam vies aky sme my alebo vacsina Slovakov dost prxki ale ja proti Cexom nic nemam a podla mna su to xytri ludia.Nieco ine su Nemci to su nafukani pakovia ktoryx by som nakopal do sraku uz tu v Europe narobili dost zla a Madari deto to su taki isti agresory a nemam ix rad ako sa u nas povie radsej milion Cexov ako jeden Madar a ste aspon slusni nie ako ty paknuti Huni tak neviem preco o mne hovoris ze som primitiv ako som uz spomenul ja som vobec nezacal a mne sa to tiez nelubi osocovat niekoho ale na svoj narod si nadavat nenexam a "ch" alias "X" stareho psa novym kuskom nenaucis to je moja xyba ale pripada mi to jednoduxsie viem ze je to stare ale jare cafte CAKAC
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  08:07

« Re: C A K A C

Navrhuji nejen neodpovídat, ale ani ty jeho příspěvky nečíst. Já to tak praktikuji díky tomu jeho debilnímu X.
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:05

« C A K A C

Cakac je velice primitivni tvor a upozornuji vas, ze je nemocny, mel by urychlene vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc.
    Cakac, jestli chces muzes si u mne objednat sezeni a neber to ne lehkou vahu je to s tebou vazne.
    pis na mail - marcel@post.cz
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:02

« SKODA

Ja proti Skodovkam nic nemam, jen ten motor !!!! (1.3) a hrozne mne stve, ze ac jsme schopny vyvinout a vyrobit super motory, ze tam proste davame nemecky motory, proto mam Fiata, ja nemam rad nemeckou aroganci a se stejnym odporem jejich utahane motory (pri stejnem obemu obrovske sozdily a nemyslim ze je to tim aby vic vydrzely).
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.99  00:00

« To HonzaX

Já to psal hned na začátku o ČAKAČOVI, jen s ním někdo nesouhlasí už uráží a napadá a myslí si o sobě, že to někoho (mě)drásá, , návrh podporuji LET'S IGNORE CAKAC.....
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  22:55

« Mám návrh - nebavte se s tím xujem

Hoši, nebudu nikomu sprostě nadávat, ale mám návrh. Normálně se na toho sprostého * vyserme a vůbec mu neodpovídejme na jeho invektivy. Ono ho to na 100 % přestane bavit, když mu nikdo nebude odpovídat. Je to normální stupidní ignorant s inteligencí tak pod 80 a přehledem slepého koťete. Jediné jeho plus je, že se zastává českých aut. Fakt je, že spousta Čechů má ve zvyku /obecně/ házet špínu na vlastní výrobky a vlastní národ a jeho symboly /viz útoky na prezidenta, kterému mnozí nesahají ani po palce u nohou/. A s tou úrovní českých aut - počkejte za rok, za dva, až vyjede nová Felda a začne se vyrábět nová luxusní Škodovka s osmiválcovým motorem - pak už to snad bude jen plácání do vody.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  16:06

« crowbar

nas mozno do 5-tix rokov ale vy ste uz v prdeliDebil:uz letim daj si skocku do tej vasej Vltavy zasratej
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  16:01

« Re: koniec

CAKACi, a prej si nezačal, teď, když jsi zjistil, že tě mají všichni v *, tak se chceš zase ukázat. Jdi se utopit do Dunaje.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:51

« Re: koniec

co to kecas ty *? dyt my sme vzdycky patrili k nemcum tak je jasny ze pro ne delame a oni pro nas. radsi nam povez jak vy makate pro madary a co z toho mate??? do peti let vas uhry spolknout a vy ani nepipnete
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:42

« koniec

No cesky xlapci auta vyrabate dobre ale len vdaka Nemcom vase ceske hlavicky stoja za prd bez Nemcov by ste vyrabali Favority a tato debata Fiat -Skoda by asi nebola tak sa podakujte vasim Nemeckym ekonomockym zaxrancom aj tak vas ras zhltnu ako za vojny tak moc nevyskakujte a vase ceske zlate rucicky budu alebo robia uz na Nemcov tak vela zdaru v praci pre Nemcov Klaus vas predal ako dobytok to este poxopite Zdravim vsetkyx ceskyx bratov
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:18

« Re: to Dalin

Sorry já myslel, že to víš, ale že ti to nejde. Ale už je to OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  15:15

« Re: to Fenix

Jestli ti to psalo taky blbě, měl jsi mi říct, spravil bych to už dávno !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  15:14

« Re: To: BSimpson - diakritika

Tak jsem to hodil "default" a problémy snad už nebudou.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:14

« to Dalin

Hurááááááááááááááááááá!!!
    to pallas : Přečti si můj příspěvek o několik pozic dole. Psal jsem, že s námi diskutují i jiní Slováci a je to bezproblémů. Na tebe jsem, pravda, zapomněl. Sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:13

BÁJEČNÉ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  15:12

Vidím to skvěle a teď ty! Přepnul jsem na jiný! Test: ěščřžýáíé
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 28.07.99  15:11

« Pre ČAKAČa !

Počúvaj, viem že si určite tažký frajer, keď ti niekto ukázal, kde sa zapína počítač. Ale s tým x namiesto ch si už trošku out, to letelo na web chatoch tak pred tromi rokmi, a keď sa pozrieš teraz, tak už to proste nefičí ... všetci píšu normálne ch. BTW: kedysi boli hitom snehovobiele ponožky do čiernych mokasín a fialové, ružové alebo sýtočervené saká ... ak teda chceš mať aj v oblečení "navrch", mal by si si niečo také pozháňať ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  15:11

« Re: Dúfam, že nás nehádžete do jedného vreca ...

Mám přepnuto na Central European (Windows-1250), jak mě vidíte? Test: ěščřžýáíé
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:10

« To: dalin - diakritika

mám WIN98, IE5, písmo Times New Roman a "založeno na latince". PS: to co píšu já vidíš dobře?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…