FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« MARCEL
toto je urcene pre Marcela!Nexapem preco si taky zaslepeny ja som s urazkami vaseho naroda nezacal a nemal som to ani v umysle ale ked ti nejaky pako zacne nadavat na tvoju rodnu a krasnu rec tak ako by si sa zaxoval ty?Ja som sa xcel bavit o autax a nie o narodnosti a o urazkax ale ako hovorim urazat sa nenexam vies aky sme my alebo vacsina Slovakov dost prxki ale ja proti Cexom nic nemam a podla mna su to xytri ludia.Nieco ine su Nemci to su nafukani pakovia ktoryx by som nakopal do sraku uz tu v Europe narobili dost zla a Madari deto to su taki isti agresory a nemam ix rad ako sa u nas povie radsej milion Cexov ako jeden Madar a ste aspon slusni nie ako ty paknuti Huni tak neviem preco o mne hovoris ze som primitiv ako som uz spomenul ja som vobec nezacal a mne sa to tiez nelubi osocovat niekoho ale na svoj narod si nadavat nenexam a "ch" alias "X" stareho psa novym kuskom nenaucis to je moja xyba ale pripada mi to jednoduxsie viem ze je to stare ale jare cafte CAKAC -
« SKODA
Ja proti Skodovkam nic nemam, jen ten motor !!!! (1.3) a hrozne mne stve, ze ac jsme schopny vyvinout a vyrobit super motory, ze tam proste davame nemecky motory, proto mam Fiata, ja nemam rad nemeckou aroganci a se stejnym odporem jejich utahane motory (pri stejnem obemu obrovske sozdily a nemyslim ze je to tim aby vic vydrzely). -
« Mám návrh - nebavte se s tím xujem
Hoši, nebudu nikomu sprostě nadávat, ale mám návrh. Normálně se na toho sprostého * vyserme a vůbec mu neodpovídejme na jeho invektivy. Ono ho to na 100 % přestane bavit, když mu nikdo nebude odpovídat. Je to normální stupidní ignorant s inteligencí tak pod 80 a přehledem slepého koťete. Jediné jeho plus je, že se zastává českých aut. Fakt je, že spousta Čechů má ve zvyku /obecně/ házet špínu na vlastní výrobky a vlastní národ a jeho symboly /viz útoky na prezidenta, kterému mnozí nesahají ani po palce u nohou/. A s tou úrovní českých aut - počkejte za rok, za dva, až vyjede nová Felda a začne se vyrábět nová luxusní Škodovka s osmiválcovým motorem - pak už to snad bude jen plácání do vody. -
« koniec
No cesky xlapci auta vyrabate dobre ale len vdaka Nemcom vase ceske hlavicky stoja za prd bez Nemcov by ste vyrabali Favority a tato debata Fiat -Skoda by asi nebola tak sa podakujte vasim Nemeckym ekonomockym zaxrancom aj tak vas ras zhltnu ako za vojny tak moc nevyskakujte a vase ceske zlate rucicky budu alebo robia uz na Nemcov tak vela zdaru v praci pre Nemcov Klaus vas predal ako dobytok to este poxopite Zdravim vsetkyx ceskyx bratov -
pallas 28.07.99 15:11
« Pre ČAKAČa !
Počúvaj, viem že si určite tažký frajer, keď ti niekto ukázal, kde sa zapína počítač. Ale s tým x namiesto ch si už trošku out, to letelo na web chatoch tak pred tromi rokmi, a keď sa pozrieš teraz, tak už to proste nefičí ... všetci píšu normálne ch. BTW: kedysi boli hitom snehovobiele ponožky do čiernych mokasín a fialové, ružové alebo sýtočervené saká ... ak teda chceš mať aj v oblečení "navrch", mal by si si niečo také pozháňať ...
Clovek mini a Wolfsburg meni . . .