FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: to Shitmen King of....
Tak co, Kingu, už jsi ho založil. Tady na tom teď pracuju, ale to víš, nějak mi nejde ani to psaní, musím ty písmena kreslit a jde mi to pomalu. Ale už mám první zápis. Dnes - nacouváno 11m - čas 3s. Hele ale nacouvaných 100tis mil. není nic moc. Až dneska pojedeš z práce, tak radši couvej. -
Jé, tehle autoerotoman mě začíná bavit. A ty jeho životní zkušenosti s rukou v kalhotech, no paráda. Máš pravdu, čas od času se podívám na fotky níže zmíněných aut, dokonce jich znám ještě víc, heč. No bohužel mi žádné před okny nestojí, ale těší mě, že tobě taky ne. Já bych tady klidně mohl taky takhle kvákat.A to je super nápad! fenixi, já jsem tady kecal a je mi ze mně nanic! tak já se teda přiznám: Za 4 roky, co jezdím, jsem najel 800 000 mil. Já vím, je to ještě málo, ale to do toho nepočítám ty nacouvané - to bylo dalších 100 000 - pečlivě si to píšu. A proč mil? No to víš, od plenek jezdím v americkejch kárách, corvette, viper, callaway, thunderbird, firebird, už si je ani všechny nepamatuju. To víš, já jsem totiž ten pravý Král silnice..... Stereo idiote, když se probíralo v angličtině slovíčko "muž", tak jsi asicchyběl, viď? Ono se to totiž píše s "a", man, víš, stoupo, "men" s "e" jsou muži, množné číslo. Ale ty asi nevíš, co je to množné číslo .... -
Jsem velice rad,ze chytas na prvni naslapnuti!TY
kary znas pekne nazpamet,to asi jak si prohlizis
casto ty fotky a s rukou v kapse se ti odehravaji
v tve mysli ty nejrychlejsi jizdy!!Pak jses ten
opravdovy King Of The Road!!Ale kdyz se podivas
z okna tak tam zase stoji ta tvoje Tacovka(S1000MB)v odstinu zakladni sedi!!! -
« Re: to FENIX
Je to smutné, když někdo skoro třetinu života couvá. Asi pracuje na parkovišti. Tam určitě jezdí s více, než jen 10 typy aut. ... Vlastně ne, na parkovištích s řidičem je to jen Porsche 911 Carrera, Ferrari F355, F50, Maranello, Modena, RR Silver Shadow, RR silver seraph, Bentley continental sc, Arnage, Aston Martin Volante, Lamborghini Diablo, ježíš, pardon, to už je 11, tak to jsem si nějaké přidal, ojojoj, já hlava skopová..... -
« Re: King of the Road in shitland
TY a TVOJE prispevky jsou nemene nesmyslne nez ty
moje.Sedel jsi v PORSCHE(urcite si s nim najel
alespon 1000km) a vsemu rozumis.Rozhodne se ve
felicii neruckuje s volantem spatne(kdyz mas posilovac).Proc si teda nekoupis jinou karu!!Krome
toho tvoje ujete km jsem uz nacouval,az budes mit
najeto kolem 400000km s 10-ti druhy aut,tak se
ozvi zavodniku (nebo spis zavozniku)!! -
« Re: To steroid
Aha,přečetl jsem si pár tvých příspěvků jinde a už je mi to jasné. Jsi akorát provokatér. jednou se ti kámoš zabije v kadettu a před deseti minutami v matizu. buď pěkně kecáš, nebo máš ve svém okolí velkou úmrtnost. Nebo ti ty steroidy ničí mozkové buňky rychleji, než je to obvyklé. zalez si zpátky pod kamíne, než tě něco rozšlápne.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!