FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: to>steriod
Hele kolego, ty že bys někdy pracoval? Ani se mi to nechce věřit. Jestli jsi četl tu včerejší "debatu" tak snad ani moje zmínky o eskymácích nemůžeš brát vážně. Jestli jo, tak jsi dement. Jinak mě to už taky nebaví, a když už mluvíš o tom kdo lže, tak si přečti svoje příspěvky v různých fórech a neříkej mi, že se ti v každém druhu auta zabil kámoš. Nekecej! -
« Životnosť
Zdravím.
Chcel by som sa spýtať širokej obce uživateľov aut Škoda Felicia na životnosť tohto výrobku.
Koľko kilometrov to zvládne do prvej generalky pri šetrnom zaobchádzaní?
Mam ponuku na Feliciu s ubehnutými 80 000 km a neviem momentalne posudiť, či je to veľa na Škodu alebo málo.
Ďakujem.
« Pro kamoše steroida
V tématu LPG náš společný nezaměstnaný kamarád uvádí, že jezdí v měsíc staré Felicii (výše podpory?), a podle nenávistné reakce bych odhadoval, že třetí kamarád mu zemřel v autě poháněném plynem. Těším se na něj zase jinde. Myslím, že by tu měl Mudr. Chocholoušek dost a dost materiálu na studium (pokud Steroid nesežene práci). Zatím Čabas -
« Re: to FENIX
teda, taková pastička a ještě za takové peníze. To tě tedy ti eskymáci pěkně okradli, to se na mě nezlob. Ale já budu grand a zbavím tě toho, ani mi nebudeš muset nic platit. A když budeš hodnej, tak ti navrch přidám 4000 Ká čé, aby sis koupil místo toho nějakou pořádnou koloběžku.