FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:29

« To ALL !!!! (POZOR CTETE !!!)

Tak to nebyl on,uz je zase tady....Ja to balit nemusim,u nas nezamestnanych casu dost.Ted ale jdu vedle do hotelu na obed,hned jsem zase tady.!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:20

« Re: To ALL !!!! (POZOR CTETE !!!)

Klucíí, je to dobrý. Steroid zase kecáá. Jsem tu a živ. Máš zase smůlu. Dneska to asi budeš muset zabalit viď. No nevadí, alespoň si pokecám s normálníma lidma!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:13

« To ALL !!!! (POZOR CTETE !!!)

Kluci,je to v trapu,Fenix roznes 3000covku v nejaky dire Holosmetky!.Cest jeho pamatce,vzdy mel problemy s tou prevodovkou - uctěme ho hodinou ticha a jízdy na 2 rychlostni stupen po dalnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  09:45

« To FENIX

Prave mi volal kolega od POLICIE,ze je bouracka v Holosmetkach,nejaky 3000GT to narvalo do stromu!Brzdny drahy pry ukazaly 40Km/h,ale ridice se nepodarilo identifikovat - pry kolmy volant!!Proboha jses tam jeste????OZVI SE!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  09:42

« To FENIX

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  09:08

« Re: to>steriod

Hele kolego, ty že bys někdy pracoval? Ani se mi to nechce věřit. Jestli jsi četl tu včerejší "debatu" tak snad ani moje zmínky o eskymácích nemůžeš brát vážně. Jestli jo, tak jsi dement. Jinak mě to už taky nebaví, a když už mluvíš o tom kdo lže, tak si přečti svoje příspěvky v různých fórech a neříkej mi, že se ti v každém druhu auta zabil kámoš. Nekecej!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  08:33

« Re: Pro kamoąe handyho

Filcku jsem si koupil jeste kdyz sem hakoval!!
    Jinak vyse podpory je 3000.-Kc a vytahovat se
    nemusis,zachvili muzes dopadnout jako ja!!Kdo lze
    ten taky kade,kdo krade ten by mohl i zabit!Ty vrahu!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  08:11

« to>fenix,king...

Mohl jsem si myslet,ze nejste z Prahy,ale ted uz
    vim,ze jste venkovsky BALICI!!Kdyz nevite,co je
    AAA Praha tak tady v MC nemate co delat!!Presunte
    svou diskuzi na www.nas venkov.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  08:07

« Re: to king,fenix

Ja s vama nechci taky karamadit,mila prasatka!!
    Vase prispevky jsou pekne nudny,trapny.To s tema
    eskymakama a dedeckem v argentine je obrana na
    urovni deti do 6 let!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  07:27

« Re: to king

Ne v Českém Brodě neparkuji! A kamarádit s ním taky nechci, protože bych se mohl brzo někde zabít. Ale stejně není to už podezřelý?!?!?!
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  02:13

« Jestli chcete tak...

Hej lidičky jestli máte zájem pokecat o marihuaně tak si najděte téma MARIHUANA jako lék. Zajímají nás vaše názory jak huličů tak i nehuličů. PROSI´ME nepište sprostě. Cěkáme na vaše příspěvky.
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.99  21:29

« Životnosť

Zdravím.
    Chcel by som sa spýtať širokej obce uživateľov aut Škoda Felicia na životnosť tohto výrobku.
    Koľko kilometrov to zvládne do prvej generalky pri šetrnom zaobchádzaní?
    Mam ponuku na Feliciu s ubehnutými 80 000 km a neviem momentalne posudiť, či je to veľa na Škodu alebo málo.
    Ďakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:57

Tak to beru. Ale nechutně na tom prodělám, je ti to doufám jasný. jen tak na okraj: Neparkuješ s ním v Českém Brodě? ... hele radši s ním fakt nekamaraď, mohl by pak zanevřít na Mitsubishi. .... lidi, pro dnešek už prosím dost, bolí mě bránice.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:52

Tak jo souhlasím, ale v té ceně ode mě musíš ještě dostat komplet nové obutí a 200CD, které používám do changeru. Souhlasíš? Jestli ne, tak já ještě něco přidám.
    To steroid : teda s tebou bych nechtěl kamarádit!!
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:48

« Pro kamoše steroida

V tématu LPG náš společný nezaměstnaný kamarád uvádí, že jezdí v měsíc staré Felicii (výše podpory?), a podle nenávistné reakce bych odhadoval, že třetí kamarád mu zemřel v autě poháněném plynem. Těším se na něj zase jinde. Myslím, že by tu měl Mudr. Chocholoušek dost a dost materiálu na studium (pokud Steroid nesežene práci). Zatím Čabas
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:46

« Re: to FENIX

teda, taková pastička a ještě za takové peníze. To tě tedy ti eskymáci pěkně okradli, to se na mě nezlob. Ale já budu grand a zbavím tě toho, ani mi nebudeš muset nic platit. A když budeš hodnej, tak ti navrch přidám 4000 Ká čé, aby sis koupil místo toho nějakou pořádnou koloběžku.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:42

« Re: to steroid

Už jdi!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:41

« Re: to steroid

Já prosím nepracuji, já jsem zdědil od otce, který zemřel v Argentině 10mil dolarů. A teď si vás kúpim všecky!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:40

Mne nesmrdej prsticky!!!CHA CHA ale tobe mezinozi!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:37

Asi mu to přeci jen nedá. To víš, když si o tobě vyprávěj jakej jsi trouba, tak to musej svrbět prstíčky, co steroide? Jinak kingu tos mi naštval, že jsi řekl, že mám plečku auto. Koupil jsem ho totiž za 2000kč od eskymáků.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…