FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
"-- skrytý --" 20.08.99 13:46
« Re: VYHLASUJI BOJKOT STEROIDA
Náš milý stereoidiote. Ten kdo je tu trochu dýl, tak moc dobře ví, že je tu pohoda a klid. Ten kdo je tu ještě dýl, tak ví, že jenom do tý doby než příde někdo jako ty stereoidiote, kremličko, kokotine, čubko, vosobo a buhví jak se naloguješ příště. Nedalo mi než porušit (naposledy) bojkot, ale jenom proto, abych ho změnil na bojkot VŠECH prudičů. -
« Re: VYHLASUJI BOJKOT STEROIDA
Ok odhalili jste mne,Steroid=Hulic=Fenix,vzdavam to,jsem na i-net napojenej pres mobila a dochazej mi baterie.
To ALEXV- ty jsi mi ale povedeny chytrolin,co zeres?zasli mi recept!!! Uz to zase piplo,koncim.cau
A s tema Uzbekistancema drazdis hada bosou nohou,bydlim tam blizko,asi se zminim!!! -
« to stereoidiot
Me nevadi zadna barva pleti-o tom preci rec vubec nebyla.Chces-li napisu nezamestnany uzbekistanec v kancelari pana Ula.To ale ztraci pointu, ale zas to streoidioti nebudou SNAD povazovat za rasizmus.Jinak ti reknu ze se docela bavim nad tvymi splechty ze vcerejska. -
« Re: To king
Sorry, ale dneska jsem nějak z formy. No nic. Tak ty mi nepůjčíš to kladivo, jo??? Tak to jsi mě teda nakrknul, protože jsem ten šrot chtěl k tobě odvézt, ale nemůžu ani za boha vycouvat z garáže (hele steroide, nevycouval bys mi?). Hele s těma eskymákama - to jsem klamal tělem, chápeš??? Takže jestli mi okamžitě nepůjčíš kladivo, tak žádný auto NEBUDE. Tak! -
« Re: To FENIX
Fenixi, kam se poděla ta lehkost, se kterou jsi se včera přenášel přes komentáře našeho doufám-že-ne přítele. Nějak jsi znervózněl. Klídek. právě ten podezřelý osud jeko prýkamarádů jsem chtěl taky zdůraznit. Asi si koupím Matize s kolmým volantem a předělám ho na plyn. Radši se v něm taky někde zabiju, pokud bych měl být jeho kámoš. Hele neříkej mi, žes to včera s těmi eskymáky nemyslel vážně. A co naše dohoda o tom, že tě toho vraku, navíc bouraného v Stereo idiotově rodišti Horním Zakopaném , zbavím. To jsi si ze mě taky dělal srandu, jóóóó? tak to jsi mě tedy ošklivě rozčílil. To ti žádné kladivo na řazení nepučim. Ne a ne. Basta. Tos "poďál".