FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

20.08.99  14:14

« Stereoidiot

Stereoidiot, Už by si si mohol najsť konečne dievča. Teším sa na ďalšie tvoje "vtipne" poznamky. P.S. Najdi si dobrého psychoanalytika.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  14:09

« MASTER harous

Je smutne,co se tu prave stalo!!Poruseni etickych
    zesad od MASTERA !!!Kdyz se nedokazete branit,rozumem,IQ,atd.....debatujte si tu treba o *,vy postotalitni deti!FENIX
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:53

« to: stereoidiot

podívej se do Marihuany,máš tam radu jak se zbavit mindráků :o))))))))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:47

« To: Anonym!

Takhle to ma vypadat! Troubo!

Jméno: steroid
    Datum: 20-08-1999 v 13:47:15
    Předmět: Re: VYHLASUJI BOJKOT STEROIDA (Odpovědět) (Orig)

Jsem osel!!!

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.99  13:46

« Re: VYHLASUJI BOJKOT STEROIDA

Náš milý stereoidiote. Ten kdo je tu trochu dýl, tak moc dobře ví, že je tu pohoda a klid. Ten kdo je tu ještě dýl, tak ví, že jenom do tý doby než příde někdo jako ty stereoidiote, kremličko, kokotine, čubko, vosobo a buhví jak se naloguješ příště. Nedalo mi než porušit (naposledy) bojkot, ale jenom proto, abych ho změnil na bojkot VŠECH prudičů.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:43

« Felicia.

Koukam, ze jste nejak odbocili od tematu, coz?

Jméno: steroid
    Datum: 20-08-1999 v 13:28:31
    Předmět: Re: VYHLASUJI BOJKOT STEROIDA (Odpovědět) (Orig)

Jeste bych chtel rict, ze jsem osel a vul, co jenom otravuje a o autech vi *!

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:26

Jo steroide-fenixi nebo kdo jsi ses KRAVA!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:04

Máš jediný štěstí, že ti na to skočím tak akorát já. Ostatní jsou doufám dost inteligentní. Mimochodem už to tady jednou bylo, takže opakuješ...!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  13:01

Taaaak a ted zase jako steroid :
    Ty buzerante posranej. Moľná jsi stereoidiot, ale určitě nejsi Fenix. *
    posranej.Ale sikovnej.KUK!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:51

Ty buzerante posranej. Možná jsi stereoidiot, ale určitě nejsi Fenix. * posranej.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:43

Ok odhalili jste mne,Steroid=Hulic=Fenix,vzdavam to,jsem na i-net napojenej pres mobila a dochazej mi baterie.
    To ALEXV- ty jsi mi ale povedeny chytrolin,co zeres?zasli mi recept!!! Uz to zase piplo,koncim.cau
    A s tema Uzbekistancema drazdis hada bosou nohou,bydlim tam blizko,asi se zminim!!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:32

« VYHLASUJI BOJKOT STEROIDA

IGNORUJTE HO, BUDE KLID, PLÍS.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:32

« to alexv

Skoda ze chcete koncit zrovna jsem se zacal bavit, ale je fakt ze minule prispevky s tematem okolo aut moc nesouvisi, takze koncim neplodnou diskuzi s provokatery typu Stroid.Cau
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:26

« to stereoidiot

Me nevadi zadna barva pleti-o tom preci rec vubec nebyla.Chces-li napisu nezamestnany uzbekistanec v kancelari pana Ula.To ale ztraci pointu, ale zas to streoidioti nebudou SNAD povazovat za rasizmus.Jinak ti reknu ze se docela bavim nad tvymi splechty ze vcerejska.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:25

« Re: Diskuse

Tobě se to řekne, víš ale, jaká je to sranda? Ale máš pravdu, asi toho necháme.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  12:19

« Diskuse

Panove,nemyslite ze tyto stranky vznikly za jinym
    ucelem!!Divim se,ze se nechate ovlivnit nejakym
    steroidem nebo co?Je videt,ze jse nechate opravdu
    snadno ovlivnit k diskuzi,ktera ztraci na vyznamu.
    Doufam,ze se dostanete opet k rozumnemu tematu!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  11:40

« To menzl

Tak tobe vadi moje barva pleti!!Ses rasista,co!
    Ses prostej venkovskej buran a nemuzes vedet,jak
    to v Praze chodi.Videl jsi Prahu jen na obrazku,co
    !!Zkus prijet a nechas tu karu i tvuj traktor!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:40

« to stereoidiot

Hele moc nekecej ze ses Prazak.V Praze sezene misto SKORO kazdej krome totalnich * a nemakacenku.Nebo bys mohl bejt jeste cikan pripojeny na internet v kancelari pana Ula {nebo jak se pise}.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:38

« Re: To king

Sorry, ale dneska jsem nějak z formy. No nic. Tak ty mi nepůjčíš to kladivo, jo??? Tak to jsi mě teda nakrknul, protože jsem ten šrot chtěl k tobě odvézt, ale nemůžu ani za boha vycouvat z garáže (hele steroide, nevycouval bys mi?). Hele s těma eskymákama - to jsem klamal tělem, chápeš??? Takže jestli mi okamžitě nepůjčíš kladivo, tak žádný auto NEBUDE. Tak!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:29

« Re: To FENIX

Fenixi, kam se poděla ta lehkost, se kterou jsi se včera přenášel přes komentáře našeho doufám-že-ne přítele. Nějak jsi znervózněl. Klídek. právě ten podezřelý osud jeko prýkamarádů jsem chtěl taky zdůraznit. Asi si koupím Matize s kolmým volantem a předělám ho na plyn. Radši se v něm taky někde zabiju, pokud bych měl být jeho kámoš. Hele neříkej mi, žes to včera s těmi eskymáky nemyslel vážně. A co naše dohoda o tom, že tě toho vraku, navíc bouraného v Stereo idiotově rodišti Horním Zakopaném , zbavím. To jsi si ze mě taky dělal srandu, jóóóó? tak to jsi mě tedy ošklivě rozčílil. To ti žádné kladivo na řazení nepučim. Ne a ne. Basta. Tos "poďál".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…