FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  07:44

« Re: ŠKODU - NIKDY

Teda ne že by škodovky byly nějaký super zázrak, je to auto pro průměrného českého (a slovenského) spotřebitele. Ale nazvat Forda autem je docela odvaha.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 01.10.99  22:50

« Re: ŠKODU - NIKDY

No to máš veľmi čudné skúsenosti. Ak je vonku hoci -18°C, stačí ak prídem, auto ometiem od snehu vyradím rýchlosť a môžem sedieť aj bokom s nohami na ceste a po otočení kľúčikom motor ihneď naskočí a drží si svoje štandardné voľnobežné otáčky ako pri zohriatom motore (plynu sa ani nedotknem). Ja som veľmi spokojný. Odporúčam ti navštíviť servis a nechať nastaviť motor alebo skontrolovať elektroniku.
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.99  14:01

« ŠKODU - NIKDY

Skodovku bych ja si osobne neporidil, protoze ji maji nasi a ta v zime vubec nechyta. Ja asi zustanu verny FORDU. Ten je podle me nej... auto, ale take ma svoje chyby.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  08:08

« Re: 0W/30 - co na to vyrobce a jeho doporuceni

Mozna maj v ústavu pravdu. Doufám, že to pořádně otestovali. Stejně jo to pro mě nepodstatné, protože kupuju jenom oleje se schválením výrobce automobilů, tedy: Ve felicii je možné provozovat podle návodu lehkoběžný motorový olej podle VW 500.00, pokud má olej toto označení, neváhám a s klidným svědomím jej do motoru naleju. Za kvalitu a spolehlivost ručí jak výrobce oleje tak i výrobce auta, jehož schvalovací norma je na obalu oleje uvedena.
    Podotýkám, že jsem se v servisu ptal (i když mám pochyby o kvalitách servisáků) a bylo mi řečeno, že olej 0W-30 (konkrétně CASTROL FORMULA SLX) je pro vozy Škoda schválen !
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.99  11:22

tak si tam dajte 0w40 a je to
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  18:50

dobrá kapela
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  13:49

Proč by se pak nulové viskozity dělaly a která jsou ty auta pro které by měl být takový olej určený? Uvedenou reportáž jsem taky viděl a žasl jsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:30

Shodli jsme se tu pred casem, ze pouzitim 0W/30 do Feldy se asi nic nepokazi. Tak jsem s prekvapenim cetl na [odkaz] stanovisko Ústavu paliv a maziv: "Olej s nejniľąí viskozitou označený jako 0W zaručí bezproblémový start aľ do minus 30 st. C, přičemľ viskozita, nebo-li hustota je v tuto chvíli 3 250 mPs. Po zahřátí na provozní teplotu vąak viskozita klesá aľ na 2,6 mPs, přičemľ kritická mez spolehlivého mazání větąiny motorů u aut prodávaných v Evropě je 2,5 mPs.
    Z toho je zřejmé, ľe oleje s nízkým viskozitním číslem nejenľe nejsou pro větąinu u nás provozovaných motorů ideální, nýbrľ mohou je svými vlastnostmi dokonce i poąkodit." Co vy na to?
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:22

« Souhlas, ale...

Jo, je to *, ale jezdím v tom tři roky a ani jsem na ni neąáh! Ale stejně se těąím na pořádný auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:55

« Re: AT ZIJOU FILCKY

A taky munky.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:55

« Re: AT ZIJOU FILCKY

A taky munky.
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:49

« Re: zimni olej v lete

Hlavne,ze jsem chytrej ja,pojeb zasranej.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:49

« AT ZIJOU FILCKY

A taky munky.
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:48

Hlavne,ze jses chytrej ty,pojebe zasranej.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:47

Hlavne,ze jses chytrej ty,pojebe zasranej.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  07:29

Cetli jste to?Je to p.Chytry a jeste ktomu zeleznicar!Jen mi nejde do hlavy jak muze byt
    zeleznicar Chytry!Mozna chlasta ten beckovy olej
    a potom je z nej Chytry!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.99  14:13

« Re: Co takhle to vymenit ... ?

Ja Lenka mam filcky a vymenim vam je za neco lepsiho?Jak se da odpovedet na Lenky dotaz?Ne dekuji,Filcky bych s tebou Lenko nemenil,jen si je
    nech!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.99  14:04

At do Filcky nalejete co chcete,stejne z toho poradne auto nebude.Ja bych doporucoval beckovy olej co lijou do lokomotiv.
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.99  21:44

« Co takhle to vymenit ... ?

Nechcete vase Filcky vymenit za neco lepsiho ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.99  14:18

« Dotaz na vlastnosti oleje

Lidi, vidím, že se to tady hemží znalci olejů, tak se taky zeptám.

Nedávno jsem viděl olej Mogul, na kterém bylo přímo napsáno "Pro plynové motory". Tak jsem se chtěl zeptat, jak by se svými vlastnostmi mohl lišit od klasického Mogulu "pro benzinové motory". Jaký tedy může mít přínos pro motory jezdící na LPG?

Díky za odpovědi.

P.S. Hlavně se nesmějte, že je to Mogul, já ho chci jen do své Š125 LPG :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…