FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: Auto pod 100 Hp
Octavia 1,4 nemá motor z Felicie, ale 1400 cm3, nemá výkon 50 kW, ale 44, Yaris nemá výkon 68 kW, ale 68 PS a s tou spotrebou 4,5 l/100 km to taky
nebude tak žhavý, protože když jí držíš v otáckách, tak si to bere cca 6 l. To jsou fakta od
kamaráda, kterej jí má! To jen pro porádek! A to, že do kopce jedeš 70 a brzdíš ostatní, to záleží
na šoférovi, ne na aute. Já mám Felicii 1,3 MPI
40 kW a klidne s ní jedu do kopce 130, až se hory
zelenaj! -
« Re: Auto pod 100 Hp
To jo - s tim souhlasim. Jen jsem chtel podotknout, ze auto, ktere ma vice jak 100 koni nejede nalozene do kopce (v miste kde se neda predjizdet) 70 km/h... a autum pod 100 koni se to obcas stava.
Napr. Octavia 1.4 (nevim jestli se uz prodava) s 50 KW motorem z Felicie a nalozenym kufrem musi byt utrpeni pro ostatni ridice a nakonec i pro majitele. A stejny "problem" budou mit i Fabie. A naopak Toyota Yaris s 68 KW je celkem slusny vozik a se spotrebou kolem 4.5 l/100 km to je slusny vykon.
A o Feliciich ani nemluvim tam snad jedine ta 1.6/1.9 jinak ten zbytek je utrpeni. -
Diamant 08.11.99 22:11
« Auto pod 100 Hp
Dovolim si nesuhlasit. Je rozdiel, ci sa tych 100 Hp da do Pola alebo Felicie alebo ci sa daju povedzme do Passatu. A okrem toho neda sa porovnat 100 Hp, ktore da motor 1,4 pri 6000 otackach napriklad s motorom 1,6 alebo nebodaj 2,0. Zavisi na hmotnosti auta a hlbke penazenky. -
« Re: 100 000 km
Slavik,Slavik co to tu taras!Dajake rozvody a
rodinne nepokoje sem vleces,staru filcku si
chces zobrat ja uz nievem co s tebu zrobit!Ta filcka ma tie kilometre nabehnute coz je horsie
ako keby zeby je ujela,motor tak moze byt v rici
a tebe niepomoze ani svecena vodka!Cao tvoj
kamos Laco Kokotar! -
« Re: ŠKODU - NIKDY
Škoda chyta v pohodě. Nejdřiv je třeba trochu třeba podržet kliček v první poloze, načerpat benzin a pak pootič kličem do další polohy na start. Motor chytne okamžitě. Stalo se, že mi motor dvakrat chcípl, ale bylo to za specifických podmínek. Podotýkám, že motor je studený a proto není jeho chod optimální, a je jedno jestli je to stříkačka nebo karbec. Jestli někdo chce mašinu vytáčet za studena pak potěš pánbůh. S Fordy nemám zkušenost, myslím si, že to jsou kvalitní auta, jestli ale ma někdo forda starého 15let od někoho kdo se o to nestaral, ať se pak nediví, že nejede a je shnilej.