FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  15:01

« Re: Fabia / Yaris

S meganem už jsi ale někde jinde než u ceny 310 tis. Kč. Když už jsi přešel na větší, tak bys i s meganem dostal od oktávky.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:48

S tím bych nepojížděl ani městsky lacině, nehledě na deformační zóny. Po jedné bouračce jdeš na vrakáč. Viděl jsem t ona vlastní oči.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:44

Pokud budu chtit nekomu napraskat, napraskam mu Meganem 1.6 16v - Yaris je na mestsky laciny pojizdeni s plnym komfortem...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:41

Souhlas s JoeD. A mezi náma, kokpit v yarisu je jeden velkej hnus, včetně centrální kapličky. Fabie je sice strohá, ale klasická.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:38

Co je na Skodovce Czech Made kdyz se v "tovarne" mluvi nemecky ????
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:36

Tomu odpovídá stejně vybavená Fabie 1,4 s 50 kW a momentem 120 Nm při 2800ot/min., která ti napráská kde si o to řekneš. Úroveń jízdních vlastností nesrovnatelná. Smiř se s tím, že si vyhodil peníze oknem.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:34

Nemám rád japonské auta. Prominte, auta od tech sikmaku mi nikdy neprirostou k srdci. Škoda Fabia je made in Czech + Germany a protože jsem naivní, koupím radši auto s českou prací než anonymního šikmáka (apropo, bůhví kdo to kompletuje). Zajímalo by mě ještě, jestli z těch yarisáků mluví zkušenost nebo jen pořád jedna a ta samá nenávist ke Škodovkám. Neserte pánové do vlastního hnízda nebo si nekupujte a nepoužívejte nic co by se jen vzdáleně podobalo výrobku from Czech.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:12

Yarise jsem koupil za 310 000,- a mam ho v plny vybave (napr.kompl.elektr.,posilovac rizeni, palubni poc. atd.....) - kolik stoji Fabie v plny vybave ???
    mrkni na vnitrek Fabie ala vanilka - je to tady nekde na www.auto.cz a na vnitrek Yarise
    [odkaz]
    Je to uplne nesrovnatelny a ani cenou nemuzes argumentovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:01

A jako co? Někdo tady slintá na litrový motor fabie? NIKDY jsem neřekl, že je to dobrý motor. Víš ty co? podívej se, kolik ta japonská plechovka stojí a pak si k tomu najdi cenový ekvivalent fabie. A pak sem napiš znovu, OK? Ony tě ty kecy přejdou.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  13:53

« Fabia / Yaris

for "King ...!
    z www.auto.cz
    ----------
    Základ nabídky bude tvořit benzinový motor o zdvihovém objemu 1.0 litru. Největší výkon tohoto velmi lehkého motoru je 37 kW (50 k) při 5000 ot/min a největší točivý moment 84 Nm při 3250 ot/min. Příznivá hmotnost umožňuje dosahování solidních jízdních výkonů - maximální rychlosti 148 km/h a kombinované spotřeby jen těsně nad hranicí 6 l/100 km.
    --------
    z www.yaris.cz
    --------
    Yaris je vybaven živým, nově navrženým benzínovým motorem se šestnácti ventily (1.0 litru) a VVT-i.
    Vynikající výkon (50kW/68k při 6,000 otáčkách za minutu) se spojuje se silným točivým momentem při nízké rychlosti (90 Nm při 4000 otáčkách za minutu),
    --------
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  13:32

« Re: Mému autíčku je zima - tuhnou mi synchrony na dvojce

:o))))))))) kocovina bude ale az pozitri :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  13:27

« Re: Mému autíčku je zima - tuhnou mi synchrony na dvojce

Andre, radím ti dobře. Buď jdi tu kocovinu zaspat, nebo rozchodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  13:22

« Re: Auto pod 100 Hp

Jaris je neskutecna mrdka na zabijeni samic!!Uz
    pri 20km/hod.ses dokonale tuhej!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  13:18

Yarise asi tezko prekona Fabie... V objemu valcu do 1L je Yaris jednicka co do vykonu a i do tociveho momentu. A pokud jde o vnitrek vypada Fabie proti Yarisovi jako auto na zmrzlinu a to jen kvuli vanilkovy barve jinak interier je tak strohy ze mi to pripomina jina vychodonemecka auta...
    a to uz vubec nemluvim o kufru - variabilita Yarise je neskutecna.
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.99  11:54

« Mému autíčku je zima - tuhnou mi synchrony na dvojce

Jo jo, co s tím, občas, teď takhle po ránu, tam ani dvojku nemůžu vrazit, prostě je zatuhlá, zamrzlá, nebo tak něco. Nenastydly mi synchrony? A co s tím? Dá se to léčit?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  10:17

Jo, souhlasim s tim Yarisem, ptal jsem se ještě
    jednou kamaráda a řikal, že záleží na řidičovi (4-6 l/100 km). Jo, felicie neni špatný auto, ani 1,3! Mám na ní 26000 a bez poruchy a problému a jezdí celkem suprově!
    To, že na ní Yariska má je dáno její vyšší hmotností, ale nemáš tam ten točivej moment a to je důležitý! Jenže Fabie podle mých osobních zkušeností s jejími jízdními vlastnostmi a komfortem bude pro Yaris nepřekonatelnou laťkou!!!
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.99  17:09

« SKODA FELICIA - prorezaveni karoserie

Zadni blatniky na mem aute Skoda Felicia me zacaly "kvest" po 4 letech. Rok vyroby 3/1995. Tuto informaci zde uvadim v navaznosti na vyrobcem poskytovane 6 let zaruky na prorezaveni kareserie. Koroze zacina stejnym zpusobem i na stejnych místech jako u Favoritu. Nastrik dutin jsem neprovadel. Pred tim, nez budu reklamovat tuto vadu , rad bych se dozvedel zkusenosti ostanich majitelu Felicie.
    Zajimalo by me jestli jsem jediny, komu rezivi Felicie, pripadně jestli jiz nekdo zaruku na kareserii uplatnil? Co skutecne znamena termim prorezaveni karoserie ? (proderaveni) ?
    Upozornení pro majitele Felicie: Pro uplatneni zaruky na karoserii je treba mit potvrzene rocní prohlidky v servisni knize od autorizovaneho servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  07:28

Pokud jezdis Preludem, musis se ve Feline bat o zivot, protoze je to nesrovnatelny a to hlavne v chovani auta - o vykonech uz jsem mluvil...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  07:26

S tema hodnotama mas pravdu - u Octavie to nemam zmapovany ale u Yarise jsem se "upsal" jinak Yarisem obcas jezdim a vim ze se snim da i pri vysokym rychlostnim prumeru jet kolem 5ti l/100 km ale pokud potkam Felicii 1.3 tak je to urcite tak, ze ji dojedu... Sam jsem mel dlouho Formana 135LS(karburator) a i s nim jsem vetsinou Felicie "tlacil". Felicie je slaba!
    (mimo - 16.6/1.9)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  07:22

To je fakt, že se dá s felinou dobře lítat, zvlášť, když mám sportovní filtr a výkon zvýšený na 61kW. Jinak, proč nám taky něco nenapíšeš do honda clubu, jakožto majitel preluda?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…