FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
wolff 23.11.99 09:29
« Bez nadpisu
Ale jo Felicie je dobrá a spolehlivá. V momeňtě, kdy najedeš třeba 50000 za rok, tak je to všechno v háji. Pokud nebudeš každej půl rok v servise tak se ti ve 100000 klekne a je to. S tím úbytkem výkonu jsem to taky slyšel. Ještě je to doprovázený chraplavým zvukem z motoru. -
« Re: ONANIE - JARIS
Se S.Felicia jsou jen problemy - moje zkusenosti... ;o) nic ve zlym.
Muj znamy mel S.Felicii 1.9D a mep cca po ujeti 10 000 km problem. Dost znatelne se mu snizil vykon auto nejelo tak jak jezdilo driv. V servisu vsechno prolezli, nastrkali draty vsude kam se dalo vsechno merili a cca po tydnu konstatovali ubytek vykonu. Ale nezjistili cim to je... Tak ji prodal. -
« Re: to: alcapone, alexv, atd.
Ne ze bych byl z rozhodnuti poroty COTY1999 na vetvi,to jako ne ,moc jsem to fabii pral,ale z tehle lidi tady mluvi zcela jasny skodovacko-trabantacky komplex.Znal jsem totis cloveka ktery tvrdil ze traby je nejlepsi auto na svete.A lidi co neco podobneho tvrdi o feliciii,ale i o octavii( samo ze ve svych tridach) tak jsou u mne tupci.Doporucuji kazdemu svezt se v co nejvice ruznych autech ,nebo si aspon sednout za volant.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!