FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Rozpaštikovanej Yaris
No musím říct, že nejlepší příspěvky jsou ty, který se zmiňujou o bezpečnosti Yardy a srovnávaj to s bezpečností aut vyšších tříd. Tak jen malé upozornění: KAŽDÝ MALÝ AUTO, KDYŽ SE NABOURÁ JE ZRALÝ NA VRAKÁČ A LIDI MINIMÁLNĚ DO ŠPITÁLU. Je to totiž tím, že maj z nedostatku místa krátký deformační zóny. Ať je to jakýkoliv malý auto, ne jen Yaris. -
« Felicia = TOTAL *
Fak nechapu ze se nachate vytocit.
S filckou jezdim kazdej den v praci a je to fakt *.Fabie (jak jsem jiz psal niz) je povedena.Sedel jsem v Yarisu i ve Fabii chvili po sobe a kdybych si mel vybrat tak fabii.Ve sve tride je to fakt dost slusny......
Ale ten Yaris vas fakt slusne vytaci....:-))))) -
wolff 24.11.99 13:20
« Bez nadpisu
To by mě zajímalo včem ses narodil ty. V žigulíku? Pokud si pamatuju co tady jazdilo za komunistů tak asi jo. Kdyby to bylo jinak, tak by tvůj otec musel býk pasák, nebo vekslák a nebo papaláš. Tak se laskavě uklidni. Já třeba patřím mezi ty, kteří nemusí škodovku mít.
Jo Hitler jezdil v Mercedesu a jak tě tak pozoruju, tak seš asi jeho přímé potomek,ne? -
« Re: Always Mercedes-Benz(Always znamena vlozky)
Bohužel není. Jsem fakt chudák, vytáčí mě yaris. Jinak narodil jsem se v Čáslavi, ne ve škodovce, teď v ní sice jezdím, ale abych v ní chcípnul, to se neboj, na to si dám moc velkýho bacha. Tu studenou vodu jsem zkoušel ,ale není to lepší, smůla. Docela mě bavíš, napiš ještě něco hezkého. -
wolff 24.11.99 09:58
« Bez nadpisu
To je přesně ono. Není auto jako auto. No ono to taky může být taky tím, že King na svý auto občas šlápne(no a s tím už se Felicie může vyrovnávat poněkud hůře). Kdežto jak tady pisatel píše fotrova možná jezdí delší klidnější trasy. Ale je třeba si uvědomit není auto jako auto, ikdyž má stejnou značku.
Sousedi mají na Felicii 100000 - odešla spojka a spousta jinejch věcí někdy větších, někdy zase menších. Člověk si pak musí spočítat, jestli se mu vyplatí koupit něco většího, co je řekl bych na tolik km dělané. Ona Felicie je stále spíš takové auto do města než na dálnice. -
« Re: Felícia slúži
Tak to budou brzy na Slovensku prázdné silnice, pokud je nezaplní cyklisté. Tak to moje felda je na tom o dost hůř. Měnili jsme těsnění pod hlavou, brzdové kotouče, vysypaný startér, jednou zámek u řidiče (zasekl ses totálně), 1x zámek zadních dveří a jedenkrát otevírací mechanismus, páčku blinkrů (při blikání házela světelnou houkačku), na jaře půjdou pryč tlumiče (přes zimu to přežijí). Na 2,5 roku provozu docela dost ne? Sice spousta maličkostí, ale i ty otráví. Ale jinak si nestěžuju. -
« Re: Always Mercedes-Benz(Always znamena vlozky)
Daimler ty si slusny *!Dalsi prablb a bozi
hovado,co mu je 10let a honi si klobasu nad
Mercedesem!Ty neznas hnusnejsi auto nez Felicie a
ja zase vetsi hovado,nez ses ty!!!Bez nekam doprdele se svejma nazorama a nech AUTO.CZ na pokoji!