FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: felda 1,3 a klima
Kamarat ma klimu vo Felde a je to pohoda, teda pokial ju porovnavas s manualnou klimou v Octavii. S Climatronicom sa to totiz provnat neda. Akurat on tam ma original od Skodovky aj s tym oneskorenim. Tj. ked zoslapne pedal na podlahu, tak sa na 10.sec. vypne kompresor. Klima je totiz dost poznat na vykone. Druhy kamarat ma dorabanu Diaviu a ta taku funkciu nema. Takze ked potrebuje rychlo predbiehat tak ju jednoducho vypne a ked obehne tak zase zapne. Zo zaciatku to vraj bolo neprijemne ale clovek si na to rychlo zvykne. -
« Re: konec hands-free sad?
Taky jsem to info zachytil a predal ji tu dal, ale Autokomplex tehdy naznacoval, ze je to nesmysl. Nedavno jsem o tom cetl tusim v MFDnes. Opet. Moc mne to nezajima, ale pocytil jsem asi toto, ze Handsfree myslim neni zakazano, ale je omezeno od 1.4. volani ( nevim jestli s nebo bez handsfree ) tak, ze se nesmi volat z auta se zapnutym motorem, musite zajet na krajnici a vypnout motor. Nesmite volat ze stojiciho auta se zapnutym motorem ani na krizovatce ani v kolone ( jsou tam pro kolonu nejake vyjimky ). Plati i pro cyklisty :-). Mozna to mam spletene vsechno do kupy, ale na 90% se mi zda, ze handsfree nebylo zakazano, ale bylo omezeno volani bez handsfree. -
"-- skrytý --" 21.03.01 00:00
« Mfilip [2246, 2248]
Tak to mi pripominas mne. Taky jsem jednou, kdyz jsem jel z dlouheho kopce, zkousel jak jsou teply kotouce. :-) Ted uz to nedelam, kdyz vidim, jak kazdej rok maj na Rallye Sumava vsichni rozzhaveny kotouce, nekdy i jiskry litaji a smrad se tahne 2 minuty (treba letos)..... -
chybama se clovek uci. kdopak je asi dokonalej. jeste se mi u filcky stala jedna takova vec. Je tam orig. skodovacky stresni okno a jednoho dne se stalo , ze auto stalo v klidu na parkovisti, slunce nijak nepalilo a najednou se stresni okno vysypalo do interieru. Presne stejna vec se stala kamosovi na stejnem aute, jenze prave ve chvili, kdyz vjizdel na trajekt do Anglie. a potom celych 14 dni jezdil po Anglii se strechou zaplatovanou papundeklem! -
No ja jsem byl taky trouba ... Zkousel jsem po delsi jizde z kopce ( - 500 m ), jestli mi brzdila vsechna kola a kdyz jsem prostrcil par prstiku pres elektron, abych vyzkousel teplotu kotoucu, udelalo to pss. Silne kratce. Bylo mi 21 let a predtim jsem mel vzdy plechace.