FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:44

« Re: felda 1,3 a klima

Kamarat ma klimu vo Felde a je to pohoda, teda pokial ju porovnavas s manualnou klimou v Octavii. S Climatronicom sa to totiz provnat neda. Akurat on tam ma original od Skodovky aj s tym oneskorenim. Tj. ked zoslapne pedal na podlahu, tak sa na 10.sec. vypne kompresor. Klima je totiz dost poznat na vykone. Druhy kamarat ma dorabanu Diaviu a ta taku funkciu nema. Takze ked potrebuje rychlo predbiehat tak ju jednoducho vypne a ked obehne tak zase zapne. Zo zaciatku to vraj bolo neprijemne ale clovek si na to rychlo zvykne.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 18.06.01  22:08

Máte niekto možnosť porovnať klimu Felicie a trebárs klimu v Octavii? Je tam veľký rozdiel, alebo je aj tá Feliciovská použiteľná a OK. Uvažujem totiž o nej.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.01  22:06

To myslim, ze uz tu nekdo psal, ale nevim kdo!
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.01  21:58

« felda 1,3 a klima

Někdy se mi stane, že mi při zapnuté klimatizaci auto doslova cukne! Mám 1,3 (50kw) a mohu říct, že kromě tohoto problému jede v pohodě. Jestli má někdo podobnou zkušenost, tak se prosím ozvěte a poraďte co se s tím dá dělat . Dík!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  09:01

« Re: konec hands-free sad?

Taky jsem to info zachytil a predal ji tu dal, ale Autokomplex tehdy naznacoval, ze je to nesmysl. Nedavno jsem o tom cetl tusim v MFDnes. Opet. Moc mne to nezajima, ale pocytil jsem asi toto, ze Handsfree myslim neni zakazano, ale je omezeno od 1.4. volani ( nevim jestli s nebo bez handsfree ) tak, ze se nesmi volat z auta se zapnutym motorem, musite zajet na krajnici a vypnout motor. Nesmite volat ze stojiciho auta se zapnutym motorem ani na krizovatce ani v kolone ( jsou tam pro kolonu nejake vyjimky ). Plati i pro cyklisty :-). Mozna to mam spletene vsechno do kupy, ale na 90% se mi zda, ze handsfree nebylo zakazano, ale bylo omezeno volani bez handsfree.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.01  15:49

« Re: konec hands-free sad?

A co tam budou pouzivat namisto hands-free?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  15:19

« Re: Re:

Ono to je jedno, aj tak ta guma casom sprhne a zacne tiect do auta....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  21:24

« Re: Re:

Nesmíš šetřit a příště si kup kvalitní okno od značkovýho výrobce.
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.01  17:54

« konec hands-free sad?

Ahoj, dnes mi na skoleni sdelil clovek z dopravniho izenyrstvi z Prahy, ze v Nemecku od 1.4. zakazali i hands-free v autech. Podle toho, jak prejimame zakony, to mozna bude cekat i nas.
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  10:00

« Bez nadpisu

aha, ono se to meni. Rozhodne to ale taky neni statistika z roku 2000 ( za 1999)
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  09:56

« Bez nadpisu

mno jo, to by bylo pekne, ale nesmelo by tam byt datum 21.2.2001
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.03.01  20:16

« Re: Zkuste se podivat na zebricek spolehlivosti vozu TUV (SR

Rovnako Octavia sa začala vyrábať koncom roka 1996 a nie je tam.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 22.03.01  14:11

Ta statistika je asi pěkně stará. V kategorii 1-3 roky je uveden Saab 900 i Saab 9000, přitom Saab 900 se přestal vyrábět v roce 1998 a Saab 9000 se přestal vyrábět v roce 1997.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  13:54

tak to je dobre. Zajimavejsi je taky to, ze Brava byla v lonske statistice uvedena do 3 let stari a obsadila 32. misto, nyni ackoliv se vyrabi 5 rokem, neni uvedena u aut 4-5 let stari.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.01  01:35

« Zkuste se podivat na zebricek spolehlivosti vozu TUV (SRN)

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.01  00:00

« Mfilip [2246, 2248]

Tak to mi pripominas mne. Taky jsem jednou, kdyz jsem jel z dlouheho kopce, zkousel jak jsou teply kotouce. :-) Ted uz to nedelam, kdyz vidim, jak kazdej rok maj na Rallye Sumava vsichni rozzhaveny kotouce, nekdy i jiskry litaji a smrad se tahne 2 minuty (treba letos).....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  12:17

« Re:

chybama se clovek uci. kdopak je asi dokonalej. jeste se mi u filcky stala jedna takova vec. Je tam orig. skodovacky stresni okno a jednoho dne se stalo , ze auto stalo v klidu na parkovisti, slunce nijak nepalilo a najednou se stresni okno vysypalo do interieru. Presne stejna vec se stala kamosovi na stejnem aute, jenze prave ve chvili, kdyz vjizdel na trajekt do Anglie. a potom celych 14 dni jezdil po Anglii se strechou zaplatovanou papundeklem!
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.01  14:43

« Bez nadpisu

Pak jsem mel jet 80 km do chalupy a misto kochani se jizdou jsem si foukal na prsty. Ja nevim tehdy jsem to auto mel 10 dni a uplne jsem byl z nej tak vyvedeny z miry, ze jsem uplne zapomnel proc se V3S-kam plive pri kontrole na kardan.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  13:16

« Re:

fuj to muselo bolet :-(((
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.01  12:59

« Bez nadpisu

No ja jsem byl taky trouba ... Zkousel jsem po delsi jizde z kopce ( - 500 m ), jestli mi brzdila vsechna kola a kdyz jsem prostrcil par prstiku pres elektron, abych vyzkousel teplotu kotoucu, udelalo to pss. Silne kratce. Bylo mi 21 let a predtim jsem mel vzdy plechace.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…