FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: to:King a ostatní
A jeste k tem cenam Skodovky - me se nezda, ze by se na zahr. trzich nejak cenove podbizela. Rozdil mezi Octavkou a Audi A4 byl tom uz tolikrat vzpominanem testu v AutoBildu asi 9000 DM - coz se mi zda docela malo - u nas je to urcite vic (nema tu cenik - tak nevim kolik) -
« to:King a ostatní
Proboha nesrovnávejet cenu Oktávky v německu s cenami jiných aut v německu! Uvědomte si konečně, že ceny aut v německu jsou nejvyšší na světě!!! Bez nadsázky. Pokud najdete jakýkoliv stát či kontinent, kde je Passat nebo Octavka nebo Golf dražší než v německu, dejte mi vědět!!! Oktávka a zbytek produkce VW je mimo evropu naprosto neprodejná........A pokud pro vás končí svět v německu, tak pardon....... -
« Re: King
Obávám se ze Oktávka není ani tak dobrá jako spíš levná. Myslím teda na západě,ikdyz u nás patří ve svojí třídě taky k těm nejlevnějším.A k tomu jestli je česká nebo německá no comment já v Boleslavi nedělám, takze nevim co tam jde přes hranice a co ne.Ale odhaduju ta fifty fifty. -
« Re: King
Nikdy jsem neřekl, že je octavia něco vyjímečného, řekl jsem jen, že je dobrá a že má úspěch na západě. A důležité je, cos řekl teď - že octavia a fabia nejsou ČISTĚ ČESKÁ AUTA. To je fakt. Ale ještě předevčírem jsi říkal, že NEJSOU ČESKÁ. A to je dost značný rozdíl .Jsem rád, že jsme si to vyjasnili, fakt nerad se zrovna s tebou hádám, zvláště, když máme hondí krev. Ale já kromě toho mám rád i tu naší skoro-českou značku. -
« King
Tak za a/ nehanil som nic ceske, v poslednom prispevku som iba porovnal napr. vnutorne a vonkajsie rozmery Octavie a Civicu. To je realita! A predtym som iba konstatoval, ze na rozdiel napr. od S120 Octavia a Fabia podla mna nie su uz ciste ceske auta. Opakujem, podla mna.Ale vidim, ako existuju ludia veriaci na certov, su aj ludia veriaci, ze Octavia je nieco medzi Mercedecom, Lexusom a Volvom. Proste nieco super, vynimocne. -
« Re: Strana automobilistů
Dost srandy.Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží.Platilo to o nás za komančů a platí to i dnes.Nahoře u koryt jsou ty co jsme si sami zvolili.A stačí se podívat co si mezi sebou děláme mi "običejný"lidi,vynásobit to mocí a prachama a je tu vládní klika jak vyšitá.A nejsem si jistej,že když do masový demonstrace nestřílel Jakeš a spol,že to neudělé třeba Klaus a spol.A vůbec ,skončím s tou politikou než se mi udělá ještě víc zle. -
« Re: Strana automobilistů
Takových profesních a zájmových stran tu už bylo a moc se neujaly. Některé se ani nedostali do parlamentu (Strana přátel piva, NEI, Zemědělská, DŽJ, Moraváci). Osvědčená je metoda oslovit široké spektrum voličů a dokonale je oblbnout a slibovat nesplnitelné nebo to co nechci splnit. Viz. všem sociální jistoty, dřívější odchod do důchodu, vyší dávky atd., skoncování s korupci atd., mobilizovat proti levici a pak si s nimi rozdělit moc. -
« Re: Strana automobilistů
Takhle by to lidně mohlo být, až na jednu věc - klidně bych si hrabal a nezávidím to ani jiným, co ve vládě jsou. Ale staral bych se asi taky alespoň o to, aby po mě zůstalo taky něco pozitivního, co by pomohlo i těm ostatním 9 999 950 lidem. To zatím nikoho nikdy u nás moc nezajímalo. -
« Strana automobilistů
Co takhle založit si stranu,oblbnout pár set tisíc voličů,naslibovat jim všechno možný hlavně světlou budoucnost pod naší zástavou,dostat se do parlamentu,tam se na všechny vy****,založit si konta,nechat se podplácet velkejma firmama a zabejvat se kokotinama místo toho aby se cokoli zlepšilo?Je to přece ověřenej scénář.King bude předseda,Stano ministr zahraničí a já se uvolim dělat vnitro,abysme byli krytý.
Nakonec nás budou muset odstřelit aby nás dostali od koryt.Co vi na to chalani?
A né abyste si mysleli že vás k něčemu navádim! -
« to stano + kotekp
Stano, nevyžaduji tvůj souhlas se mnou, ale trochu zdravého rozumu. Hanět vše české (teď bych tě nerad obvinil ze závisti, jakožto Slováka, to nemá vejšku a navíc, jak vidět, nejsi sám) a vzpomínat na úspěchy socialismu je trochu out, ikdyž u nás (pokud to nevíš) mají prý komouši opět 20% voličů. No, holt se tací dostanou i sem. To kotekp - to je super, když se i těch tvých "pár" cm nad celorepublikový průměr nacpe do fabie. Podle mě je super. Bohužel ti tady bude tvrdit pár lidí, že je to docela dobrý VW. -
« Re: To King a To Rade62
Děkuji Vám oboum za reakci na moji poznámku. Musím říct, že nemám moc času být na netu a komunikovat s Váma, protože mám práci, která mě pěkně užírá. Jsem rád, kingu, že jsi mě pochopil jsem veliký patriot a taky vím, že hodně lidem je to k smíchu. Např. je mi líto problémů kolem Tatry, nebo teď aktuálně kolem Liberty (kočárky se tam dělaly tuším už v minulým století). Prostě tunelování je tady obecným pravidlem. To Rade62 a King : Nemyslim si, že by bylo dobré kdyby jsme byli na urovni Taiwan, nemyslím tím ale ekonomiku, ale věc pocitu srovnání. Pro mě ba to znamenalo, že žiju ve státě plným blbů, kde umíme leda něco smontovat. Jenže to tak přece není !!!. No a to, že tu máme Škoda auto alias VW mě taky mrzí, jenže je to tak a nebudu kolem toho furt lamentovat, aspoň vím, že je tu nějaká kvalita daná auditem, technologií apod. Jo a ještě pro Kinga : fakt si nemyslím, že za komančů bylo vše špatně a myslím, že to víš i ty. Upozorňuju !!! : jsem rád, že komanči tu nejsou, ale nejradši bych nakopal těm dnešním zločincům (omlovám se, ale fakt mě nasíraj). Ale, teď k tomu co je předmětem tohohle cafe : měl jsem možnost si na dni otevřených dní otestovat Fabii (1.4 50kW)a musím říct, že co se interiéru tyče, je opravdu výborná (info : měřím 197cm) a líbí se mi nastavení volantu be všech osách. Vadí mi jen jedna věc. Cena je nehorázná, myslím, že budou mít problémy škodováci s prodejem. Zatím tolik a zasejc třeba zejtra. -
« Re: To KING
Víš, Harouši, potíž je v tom, že já řady z nich považoval za "sapiens", homo sapiens, nikoli "erectus", eventuelně "habilis"(-v práci jsem je neviděl). Tak mě to docela sebralo. A pokud jde o ten krumpáč - pokud bych ho do dotyčného ponořil jednou - silou svých aktuálních 95kg, tak by asi stačila. Ty ostatní proto, abych ulevil své sadistické nátuře a abych usnadnil práci červíkům. -
"-- skrytý --" 08.12.99 15:12
« To KING
Teda Kingu, že ty se od nich necháš takhle vytočit. Já sice taky, ale držim se hesla "Mě může * jenom inteligent", takže se zase rychle uklidnim. Jinak je zajímavý jak pomlouvaj Octavku. Kvůli většině jejich "negativních" argumentů se právě prodává.
Jinak s tebou téměř ve všem souhlasim. Zásadní rozdíl bude v tom krumpáči do bolševika - ty desetkrát, já dokavaď bude dejchat.