FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  11:34

« Re: To King

Ja mam 192 a za sebe se vejdu, jelikoz mam rad vyssi a vzprimenejsi posaz - jako traktorista :-) , (je to opravdu znacne subjektivni)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  07:43

« Re: To King

Já mám 184, vepředu jsem šťastný jako blecha, že mám vše po ruce, ale vzadu se za sebe nevejdu. Ale přiznávám se, že mám sedačku ař dole a trochu víc ležím. Našrote, ceny jsou srovnatelné s cliem, 206kou, polem, puntem. Je to sice moc, ale je to normál. Bohužel. Kdybys byl skopčák, tak by sis medil, jak levnou káru jsi koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  17:15

« Re: Re:

Někde jsem čet v nějakým srovnání, že Fabia patří do kategorie malejch aut. Ale chtít za malý auto v základu víc než 300tis. je asi trošku nehorázný. A v nejlepší výbavě víc než půl melounu je trochu sviňárna.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.12.99  12:41

« Bez nadpisu

Ne to fakt nemá smysl. Příde týpek, že měří 160 cm a že se do ní nevleze a pak týpek 200 cm a vleze se do ní. Každýmu se sedí jinak, někdo sedí vzpřímeně jinej se hrbí....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  09:46

« To King

Mě se Fabia subjektivně zdá větší než Octavia, je to ale můj názor a nikomu ho nevnucuju! Jo a to měřím 185 cm a místo na nohy a na hlavu vzadu je více než dostatečný!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  08:38

« Re:

Vypadá to, že všechny škodovky budou hybridy. Cenově SROVNATELNÉ (říkám srovnatelné!!!!!!!) s konkurencí, ale díky posazení velikostně na špici třídy budou nabízet víc. I když mě fabia nepřijde tak "přerostlá", jako octavia. Vám jo?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.12.99  08:16

« Bez nadpisu

Si pamatuju, že když jsem tady řekl něco o stahování, tak mě tady málem ukamenovali. Ale fakt je ten, že to mimo VW udělalo již víc automobilek. Ale přesto.
    Ještě jednu věc - pořádně sem si Fabii prohlídl, svezl jsem se s ní, přečetl si všechny tech. parametry, porovnal s konkurencí a výsledek. Není špatná, ale ani nijak výjimečná, jen se mi zdá poněkud drahá a to jen díky tomu,l že z ní z chudinky udělali hybryd. Tím myslím to zařazení do třídy.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  07:35

« Re: gybby

Už mě fakt nebaví se tady hádat. Nikdo vám snad fabii necpe, tak ji nechte, i s octavií, odpočívat v pokoji. Pro spoustu lidí to jsou dobrá auta (pro mne taky), ale štěkat se kvůli tomu donekonečna nebudu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  01:50

« Re: gybby

To zaklínadlo "německý auto" není nic jiného než ospravedlňování vysoké ceny. Naneštěstí u nás mají lidi demagogii rádi. Ono s tou kvalitou je to totiž tak, že úroveň zpracování téměř všech evropských výrobců automobilů je stejná, dodavatelé technologií jsou stejní, dodavatelé komponentů jsou stejní......a pokud si někdo myslí, že VW neumí vyrobit zmetek, ať si vzpomene, jak se stahovaly stovky Passatů k odstranění výrobní vady.....
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 13.12.99  13:10

« Re: pro Kinga

italauto@post.cz.Také sháním úplně první číslo časopisu AMS, dříve Automagazín.Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.99  12:04

« Re: pro Kinga

Napiš mail a dohodneme se na poslání, ale jen fotokopie, scanner nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 13.12.99  11:31

« pro Kinga

S těmi srovnávacími testy Octavia vs. Marea jsi trochu mimo mísu, v jediným testu ve kterém Octavia porazila Mareu byl propagační materiál Škody uveřejněný v AMS, kde stejně u Marey hodnotili nejlépe podvozek a motor, ale nakonec vyhrála Octavie(myslím,že tam byl ještě Megane). Jiný test v našich časopisech těchto aut proti sobě nevyšel a v zahraničí?.Mám doma pouze test v Quattroruote,Octavia 1.6 vs. Marea 1,6,ani tam Octavia nevyhrála,jestli máš nějaké jiné testy,docela bych je uvítal.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.99  10:45

« databaze benzinek

na adrese [odkaz] je databaze benzinek a muzete v ni hledat i pomoci mobilu pres SMS dotaz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.99  10:00

« Re:

Dovolil bych si poznamenat, že taková marea je ještě starší.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.12.99  09:39

« Bez nadpisu

No a už seš zase u tý ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.99  08:48

To, že Octavia vyhrála některé testy rozhodně náhoda není, jelikož poměr její ceny a kvality provedení za tu cenu je jednoznačný!!! Za tu cenu se Německý auto asi sotva sežene!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.99  13:17

Kdyby byla oktávka lehčí, silnější a měla hezčí zadek (nic proti kombíku, ten je vcelku pěknej), tak bych možná věřil, že může některý testy vyhrát. Ale protože tomu tak není, tak tomu nevěřim. Jo a ještě - už je to taky dost starý auto, na to aby se o tom mluvilo jako o špičce - chce to novej model.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.99  10:52

« Re:

Jediná výhoda Marey je hezčí interiér a delší rozvor. Tím to ale hasne, nemyslíš? Alespoň octavii nikdy v testu neporazila a to ani u frantíků a taliánů.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.12.99  10:16

« Bez nadpisu

Kigu s tím vítězstvím bez ohledu na cenu nemůžu souhlasit. Ještě jsem se nesetkal s testem, kde by opoměli podotknout, že oktávie je vynikající auto vzhledem k ceně. Vždy tam byly jisté rospaky.
    Možná sem nečetl ten správnej test, nevím. Řeknu ti to asi takhle: Kdybych přemýšlel o koupi Octávky, tak bych ji nakonec nekoupil a koupil bych Mareu. Proč? Je rozhodně dospělejším autem než je Octávie a je dokonce cenově srovnatelná. Tradiční otázka - pojištění. Kdo má auto za 350 - 600 000 má i na to aby zaplatil na pojistce o 3000Kč víc. Kdyby byly nějaký nemístný narážky, tak jsem schopen porovnat rozměry a tech. parametry obouch aut. Teď mě omluvte mám něco s prstem a blbě se mi píše - bolí to.
    No a ještě jedna věc - plasty na přístrojové desce a i celá přístr. deska mi v marey připadá daleko hezčí a kvalitnější než je i nová přístr. deska v Octávii.
    Takže suma sumárum: Myslím, že Octávia se špičkou není ještě úplně srovnatelná(je mi to líto) a totéž si myslím o Fabii(i když u té je vidět větší pokrok než u Octávie).
    Soudně řečeno: Prodej Octávie je úspěšný právě pro ten komplex Evropy - já chci taky toho lacinýho passata.
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.99  10:09

« Skoda a VW-koncern

Dlho som nebol na sieti, tak som si teraz precital vasu obsaznu debatu na temu "Skoda je ceska, skoro ceska, nemecka ... atd.". Moj nazor : skodovka ma stastie, ze patri do VWkoncernu (to iste plati o VW v Bratislave - v 91 sa na tom vtedajsia vlada dobre nabalila, ale budis, vzdy lepsie ako Renault, ktory tu chcel monmtovat, ved teraz prebral Daciu a ide ju inovovat). VW-koncern je stvrtym najvacsim vyrobcom na svete a vdaka "Platform" strategie vyraba skodovka to, co vyraba. Ale hlavne ma obrovsku vyhodu v predajnej sieti VW&Audi, co je na nezaplatenie!!! Inac @, mohlo to dopadnut tragicky - uz spominana Dacia, ktora sa vyraba uz 10-15 rokov bez zmien - stale sa mohol vyrabat len Favorit. P.S. : nieco k Fabii : ak su moje info O.K., tak je tam 70% koncernovych (nie ceskych) dielov - neberte to ako hlavnu vetu mojho prispevku, nechcem s tym nikoho a nic provokovat!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…