FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

22.12.99  13:00

« Nazdarek!

Hele Prde of... teda KINGU of roade, Teplo... teda LadoH atd. proc se tady porad bavite vo *?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  11:56

« Re: Diesel,...

Zajimave je,ze kazdej vi presne kde je pravda!!!
    Chovam se jako hulvat protoze mi je hulvatsky
    nadavano,viz RYBIZ!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  11:53

At je to se smradem benzinu, ci dieslu jak chce.Pravda je, ze diesel produkuje mnohem vice rakovinotvornejch latek nez benzin, a o tom to asi je. Me smrdej oba druhy motoru, takze nejsem
    zaujatej. Mame diesla i benzina.
    to LadaH, kdyz chces s nekym diskutovat, tak se chovej normalne a ne jako nejakej hulvat.
    Cau
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  10:28

Ty zmagorelej rybize,zase mluvis podle najakeho
    Svycarska!Myslis si,ze jsou asi nejchytrejsi!Tam
    jde o setrvacnost z dob kdy byl diesel coudici
    traktor!Jo ajinak benzinak vyprodukuje asi 200g
    Co2 na kilometr!To je podle tebe OK!Mas IQ jako
    lopata zizal,tak zalez nekam na strom ty Rybizi
    a nediskutuj podle toho co slysis ,vole!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.99  14:45

Uz se na to nemmuzu ani divat !! To co tady tvrdi ta tupa hlava (ladaH)!! Proc si myslis ze napriklad ve Svycarsku se za dieslove motory plati nekolika nasobne vyzsi tzv. ekologicka dan nez za benzinove? To bude asi tim ze jsou ekologictejsi vid !? Mimochodem, kolik znas lidi kteri si privezli ze Svycarska diesla ? Nez se pustis zase do nejake demagogicke diskuze tak si promysli o cem ze to vlastne mluvis ! Jinak ten napad aby jsi se zavrel do garaze s tim svym smradochem , ten se mi docela zamlouval !
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  11:22

Originalni!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  11:00

Typické
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  08:07

Maxipse ses asi takovej dost ukrivdenej blbecek,co
    si mysli,ze sezral vsechnu moudrost,co!Presne
    takovy typy nesnasim.Proto i snad za vsechny
    majitele dieselu ti reknu jedno>POLIB NAM *
    A CHCIPNI NA RAKOVINU!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.99  21:19

« pozrite AUTO STOROCIA

• 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 20.12.99  21:03

« Ekológia

Nezabúdaj na maličkosť, že zážihové motory sú vybavené riadeným katalyzátorom (stechiometrický pomer zabezpečuje lambda sonda), kdežto vznetové majú iba oxidačný katalyzátor. Inak povedané to, čo dokáže zabezpečiť u "benzínu" elektronika sa rieši u "nafty" inak. Nepovažujem recirkuláciu za žiadnu výhodu, ale za nutnosť.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.99  16:44

to LadaH - co kdyby ses konecne zavrel do ty garaze se svou milovanou 1.9D - tady uz ti stejne nejak dosly argumenty (ne ze bys nekdy nejaky mel, krome vocuchavani svy Feldy) a stal ses nejak agresivni - muzes nam pak nahlasit jak dlouho si tam vydrzel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.99  16:34

« To King a others

To King - je vidět, že vážně záleží na všem a jsem rád, že jste to uznali. Já si pořád myslím, že felda je přetáčivá při zatíření zadní nápravy, je to moje osobní , subjektivní, zkušenost. Sorry, z Prahy nejsem, ale po tuningu svy feldy¨si to klidně můžem rozdat.Haha. No, co se tyče toho smradu. Nevim o autě, které by nesmrdělo, leda na sluneční pohon apod. Myslím, že benzín, ho o dost protivnější, na pumpách ho teda rozhodně cítím víc. Jo, na autě mám pneu CONTINENTAL CONTACT (v létě), a teď v zimě, za levný pení DEBICA FRIGO. Jenže já toho v zimě moc nenajezdím. Chtělo by to asi pneu s tou SILICou. Mělo by to mít lepší přilnavost.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.99  13:07

Krome toho jeste jsem neslysel ze by u benzinu
    fungovalo neco jako u felicie 1.9D tzv>reciklace
    zplodin pri studenem startu!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.99  12:03

Na tyhle priblbly kecy se ani jinak odpovedet
    neda!!!!Uvahy o skodlivosti benzinaku a diselu(eko)mi pripadaj na hlavu!!Jo a takovej studenej
    benzinak teda smrdi jako prase.Mimochodem diesel
    co ma kat tak je citit jen jako prepaleny tuk!
    Pri predjizdeni jakeho koliv benzinu citim naopak
    ja pekne aromatickej sajrajt!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.99  11:54

Milý, jako vždy.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.99  11:50

No tak jste se vykecali,ale i kdyz muj diesel je
    ekologictejsi nez ty vase benzinovy sracky,jsem
    docela stastnej,ze vam do vasich plic,presto ze
    mate benzinaky,naperu takovejch castic ze vsichni
    chcipnete na rakovinu!!!Hned dneska pekne prisolim
    cerpadlo,aby to konecne bylo cejtit!Hlavne ten diesel spali min nafty a to znamena min smradu vy
    tupci!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.99  21:19

Dneska jsem zkoušel s Matadorkama MP55 Plus 165/70 slalom na naledovatělým asfaltu (takový ty ledový "bobky" na tom byly ) s Corollou a šlo to bez toho, aby auto neřiditelně klouzalo asi 50tkou.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 18.12.99  01:15

« Diesel,...

Nemám veľmi v láske naftové motory (sam vlastím benziňák), ale na naftovom Golfe IV som nabehol viac km ako na vlastnej Felicii. Ale musím sa prikoniť k názoru, že nafťák smrdí viacej (bohužiaľ aj keď je zohriaty). Čo sa týka pretáčavosti a nedotáčavosti, ja mám Comi a tá sa chová skutočne veľmi disciplínovane (keď je naložená tak to už nie je celkom ono). Zato Golf s prázdnym zadkom je veľmi slušne pretáčavý. Stačí však väčší nákup či tretia osoba a už je po pretáčavosti. Je to tým, že zadok je príliš ľahký a pri zaťažení sa zvýši prítlak. Čo sa nákladov týka, tak servis na diesla je pekne drahý. Priemerná spotreba cca 5 l/100 km (myslite na to, že nafta je ťažšia než benzín), pri 81 kW veľmi slušná dynamika ale zato ruší vyššia hlučnosť. Keď je studený, výkon je fuč a pod kapotou klepe kladivkami aspoň tucet trpaslíkov. Nevýhodou je aj relatívne dlhá doba, kým sa ťažký motor zohreje. Po prekročení magickej hranice 3000 otáčok je to už tiež dosť hlučné. Ešte k debate o pneu. Na Felke mám zimné Matador MP 55 (165/70) a na Golfe sú zimné Michelin s Y lamelami (195/??). Skúšali sme na snehu zatočenie do 90° zákruty čoraz vyššou rýchlosťou. Felicia to aj napriek ľahšiemu motoru zvládala rýchlosťou 45 km/h, kdežto Golf vylietaval už pri 35 km/h (nedotáčavosť). Asi sú tie pneu príliš široké (taký rozmer je tam už od výrobcu, lebo je to najlepšia výbava - moderný avšak asi hlúpy trend) a nemajú dostatočný prítlak na tak veľkú plochu. Možno preto aj tá veľká pretáčavosť pri rýchlom prejazde zákrut bez záťaže v kufri.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.99  16:34

« Re: Diesel a rakovina

Před x lety se vážně myslelo, že je nafta ekologičtější. Přet pár lety se přišlo na to, že co do vzniku rakoviny je nejhorší ze všeho, včetně olovnatého benzínu. Stejně tak před několika lety jsem četl několik článků o tom, že bezolovnatý benzín sice šetří přírodu víc než olovnatý, ale co do vzniku leukémie je horší. Nevím, jestli se za těch několik let změnilo složení bezolovnatého benzínu, třeba tam přidávají už něco jiného.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.99  14:50

« Re: Diesel a rakovina

mozna, ze ty vetsi castice skonci v nose - ale ty mensi konci az v plicnich sklipcich - pripadne jeste dal. - takze nejaky vysmrkani to nezachrani.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…