FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  17:46

« to LadaH

Tos mi to dal - sem uplne zavalenej vahou tvych argumentu. A tvuj smysl pro humor - obdivuhodne.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  14:15

« Re: Tlumiče HP Sporting

Pardon, ja jsem myslel že jste zaregistrovali nasi tuningovou firmu CMT, o které jsem se tady již zmiňoval. Jsme z Rožnova pod Radhoštěm, zabýváme se sport. úpravami škodovek od modelu Octavia r. v. 1960 přes 1000MB až po dnešní Octavii. Kontakt je: d9chovan@ite.fme.vutbr.cz nebo 0604/893058
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  12:08

Jeste dopln firmu a adresu!!DIK!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  12:06

A co to je za firmu? Alespoň www.adresu, prosím.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  10:47

To jsi moc úpravcům nevolal. Jinak bys vedel, ze nase firma je ma za 9.600 Kc vcetne montaze a DPH. To je ta nejlevnejsi sada. Jinak nabizime i sportovnejsi sady, celkem je 6 druhu. Cau
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  07:29

Dost dobrá cena. Budu o tom přemýšlet.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.00  12:53

Já jsem si to nechal namontovat v pražské firmě Sportmotor. Cena byla 10tis.. Před tím jsem ale volal víc úpravcům - Sportmotor byl nejlevnější. Fakt je ten, že to tam dělali takřka na koleně.
    Sportmotor
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  13:23

OK, ale kdo je montuje a kolik to tak stojí?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.99  13:20

Mám tyhle tlumiče na autě (Combi GLXi) už asi 70 kkm, takže mi to tak nepřijde. Ale poprvé, když jsem na nich najel do zatáčky a byl zvyklej, že se auto nejdřív začne vlnit, jsem byl dost překvapenej. Auto sedělo až do chvíle, kdy to šlo celé do smyku. Je to fakt dobrý. Jenom jedna věc je slabší - myslím, že si ty tlumiče časem trochu sedly. Musel jsem je nechat zvednout, vzadu je mám už úplně nahoře. A když to naložím, mám občas strach o výfuk.
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.99  08:53

« Re2: Tlumiče HP Sporting

Doplním ke kolik od Kinga i KDE?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  07:17

« Re: Fabia

K tomu motoru - tvůj pocit je buď reálný, a to tak, že to opravdu tak nejede, protože je fabia těžší. Nebo se ti to zdálo - vyšší hluk motoru dává pocit vyšší rychlosti a akcelerace. Navíc, podle mnohých, má fabia špičkový podvozek, což také ubere na pocitu velké rychlosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  07:15

Jednoduchý dotaz - HOW MUCH? Do podvozku totiž hodlám jít po zimě taky. To Hummer - Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.99  15:26

« Tlumiče HP Sporting

Brunox
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.99  15:25

« Tlumiče HP Sporting

Tak jsem vytunil podvozek u své Feldy 1.6. Nechal jsem vymontovat sériové tlumiče s pružinama a namontovat sadu sportovních tlumičů+pružin HP Sporting. Vzadu to mám snížený na 2. stupeň ze 3 a vpředu na 1. st. ze 4. Subjektivní dojem:
    neuvěřitelně to sedí. V zatáčkách se to snad vůbec nenaklání a to progresivní vinutí pružin dělá své při nerovnostech. Ubralo to sice na cestovním konfortu, ale je to podvozkem úplně jiný auto. Kdo to máte na autě už delší dobu přihoďte svou zkušenost. Mimochodem ty sériovky mám doma v krabici. Maj najeto 15tis. a nechám je velmi levně. Brunox
  • 00 Reagovat !

foto

23.12.99  20:45

« Fabia

Nazdárek pánové, byl tu dotaz jak se jezdí s Fábií . Vlastním Feldu 1.3 BMM 50 kW a mněl jsem možnost vyzkoušet si Fábii 1.4 50 kW. Zpracování a pohodlí sedel je lepší, prostor je taky větší, horší je to s výhledem protože není vidět předek auta kvůli velkému sešikmení kapoty. Teď k jízdě, nechci ji hanět jel jsem s ní pouze cca 20 km, ale zdálo se mi že nějak netáhne a to má o 20 Nm větší točák než Felda, když šlápnu na plyn ve Feldě tak „vystřelí“ což se u Fábie nekonalo a motor se přitom celkem ochotně vytáčel, svůj díl na tom měla i hlučnost motoru která byla o dobrou polovinu nižší než u Feldy. Co se týká řízení jedna báseň ten posilovač je prostě super, řazení taky bez problémů. Takže shrnutí: ovládání super, výhled horší hlavně dozadu je špatné přes malé okno, motor tak na půl chtělo by to asi najet víc kilometrů a pak stejnou trasu s Feldou, ale přesto si myslím že 1.3/50 táhne líp. Napište svoje zkušenosti s Fábií, nejlépe zajít k prodejci a vyzkoušet si jako já. Jde to sjednat i přes Internet na www.skoda-auto.cz , já to taky tak udělal.
    To King to se spravý a pojede dál, pozdravuje tě brácha SAAB
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.99  14:00

« Re: Nazdarek!

No, já taky ještě zatím nepropadám panice. Až se ty špatné díly opraví, tak zbudou jen ty dobré, ne? Jen mě to po ránu pekelně vytočilo. Užijte si Vánoce!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.99  13:30

Kingu asi máš jeň smůlu. Na mojí Feldě se mi sere jen spotřební mat.(destičky, obložení spojky, výfuk) má 90kkm a jede jak drak. Jinak Veselé Vánoce a do Y2K jen to dobré: (Ať se točí jen to co má, ať stojí jen to co má, ať teče jen to co je k pití atd atd...) Ahoj LN
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.99  12:34

A jak se mi jelo? Asi každý ví, kdo jel v zimě ve tmě bez topení. Z ponorky by se mi koukalo líp.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.99  12:33

Tak pokud bych se měl vrátit k tématu - já se nakonec, lidičky, budu muset ztotožnit s názvem této diskuse. Problémy s feldou začínají stoupat s druhou mocninou. Po výměně těsnění pod hlavou se mi v krátké době začal motor zase divně mrcasit a klepat, jako kdybych jel zase jen na 3 válce (i to se mi už stalo). Tak hurá s tím do servisu a po objasnění, co že to dělá m ibohorovný technik s úsměvem sdělí:"no, to bude vystřelené těsnění pod sacím ventilem, nebo propálená lišta pod svíčkami(???)". Asi to mají často. No, tak jsem se dnes ráno v 6,00 vyhrabal z domu, že auto odvezu. Ale ouha - netopilo a teploměr se šplhal nahoru rychleji, než otáčkoměr - přes noc se mi kamsi ztratila voda (taky asi už potřetí). Tak jsem 8km trasu projel za 30 minut s 5 zastávkami, abych to neupekl. Sakra, tak já chci auto, který mě nikde nenechá, když bude problém. Já se zapomněl zeptat, jestli nemá felda životnost jen 60 000km. Po 60 000 se mi začínají ty závady nějak hromadit. Během 10 000 km je to asi 8. návštěva servisu a už mě to pomalu s***. Moje příští auto asi bude Honda.....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  14:26

Zakončete debatu o smradu. Nema to vyznam. Smradu je vsude dost. Radši pište něco konkrétnějšiho. Jak se třeba jezdí v 1,9D? Ještě jsem v takové feldě nejel. Nebo, co si myslite o motorech ve Fabii. Propirat co vic smrdi, je stejně smysluplné, jako propírat, kdo je z vládnoucí elity větší blbec. Bye.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…