FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Sneh
Parkoval som dnes na Taloch vedla Octavie s Civicom. Stali sme vedla seba, mali rovnake zimne gumy (MP56). Skutocne neviem ci je to sposobene rozlozenim tlakov na napravy alebo cim ale Octavia sa hrabala z cca 30cm snehu snad 20 minut, vratane prace s lopatou a pod., ja som sadol a pomaly zpiatockou som bol na prvy pokus vonku. -
« Smyk sem smyk tam a sme v pangejtu
Takhle si to jedu felinou po tovince ani ne padesat na silnici brecka asi tak 3cm a pohoda....pak hop a aouto jelo sejdrem , tak sem kroutil volantem a nejak sem to ukroutil ale potreboval sem k tomu sirku celi silnice, jeste ze nic nejelo... sem byl zviklej na Š105 tam se to dela se smykama trochu jinak .. jak se vzrovnavaj smyky s nahonem na prede ? Jinak mam ehezke pocasi na richlou jizdu ze ?... -
Diamant 14.01.00 02:53
« Vyhrievané ostrekovače
Nikto ich pre Feliciu nevyrába. Lacnejšia a možo aj jednoduchšia možnoať je plastovú časť osadenú v gume obtočiť odporovým drôtom a otestovať v praxi. A keby to nefungovalo, tak jedine skúsiť napasovať z Pola (prípadne možno len okukať, ja som ich nevidel). -
« Re: drnceni vyfuku
Tenhle problém se objevuje jen u verze kombi a je
to prý dáno délkou posledního tlumiče výfuku.Bohužel,ale je to dost častá závada a v řadě případů se odstranění ze strany servisu
nedočkáš!Můj strýc se potýkal s tímto jevem asi
půl roku než mu vyměnili výfuk celý a potom byl
klid!!! -
« Re: ---to maxipes, to ladaH---
Teda to byl pošňuš, přečíst si Vaši předvánoční diskusi. To bylo skoro tak dobrý jako blbej italskej film ze šedesátejch let. Takovýb procítěný, od plic. A od srdce. Hned mi s váma bude na silnici líp, vy cholerici. ...mor a choleru na vás... bude bezpečnějc...