FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Re:
On se spatne vyjadril, urcite ti chtel doporucit Skoda Rapid 136. To je svezenicko, 160km/h normalni cestovni rychlost, max. je u toho asi kolem 190km/h. O rozdilnych jizdnych vlastnostech se absolutne nema cenu bavit, protoze je tam obrovskej rozdil oproti S120 a jim podobnym druhum, a favoritu a felicii nemluve. To jsou oproti Rapidu opravdu vylozene spatny auta.
Mejte se -
« Všem kdo nadávaj na škodovky
Milý přátelé.S Feldama mám bohaté zkušenosti,ale nemůžu si stěžovat.Kdo na ně nadává ten si představuje,že Felda musí být pohodlná a spolehlivá jak Mercedes ale za cenu ojetého Trabanta.Uvědomte si,že Felda je auto nížší třídy a tak i vypadá a jezdí.Jezdil jsem spoustou aut,ale jedině na Felu bylo stoprocentní spolehnutí.Omlouvám se Všem komu nehraju do noty. -
« Re: Smyk sem smyk tam a sme v pangejtu
Stalo se mi to same ted v patek v noci, na krasne zasnezeny silnici z Vrchlabi do Spindlu. U mne je ale pricina zrejma, vepredu zimaky Kleber Krisalp3, ale vzadu celorocni smejdy Matadory MP12, v zimnich podminkach udelaji z Felicie dokonale pretacivy auto... v kazdy zatacce jsem citil jak zadek ujizdi, ale dalo se to srovnavat , pak jsem tam asi v 50km/h potkal nejakou hroudu a hodinam se nedalo zabranit... nebyl tam led, jen cerstvej neujezdenej prasan... sirka silnice mi stacila a nic nejelo, takze ok... chce to vsechny 4 kola zimni, pokud clovek nechce jet krokem... -
« Bez nadpisu
Mám Felicii 1.6 r.v.98 a jsem sní spokojený !
Udělal jsem na ní částečý tuning a auto jezdí jak o život.Pravda chvílema o život jde, protože nemám ještě upravený podvozek,ale teď nevím zda mám pokračovat. Zamiloval jsem se do Oktávky 1.8 Turbo v benzínu. Od Golfa jsem byl odrazen,že se prý strašně kradou! Tak premýšlím O Oktávce! Co myslíte má to cenu za tu cenu ? -
« Felicia...
Přítelkyně má Feldu 1,3, r.v.96, najeto 40.000km. Jezdíme s tím (teď pouze ona) a na jednu stranu co se spolehlivosti týče - ani jeden problém. Ale po roce se zničehonic loupal lak (zřejmě špatný podklad) a další 1,5 rok trvalo vyřízení...nakonec zdarma dostalo auto nový lak. Na druhou stranu bych si ale Škodovku nikdy nekoupil - už z principu a hlavně pro jejich jízdní vlastnosti a kvalitu. Raději jsem si nechal dovézt starší (r.v.91) Peugeot 205 GTI. Stálo mě to méně peněz, kilo tam je za 7 vteřin a auto vypadá jak nové...a doposud žádná velká oprava (když neberu hadičku od ostřikovače :-))) ). -
« Sneh
Parkoval som dnes na Taloch vedla Octavie s Civicom. Stali sme vedla seba, mali rovnake zimne gumy (MP56). Skutocne neviem ci je to sposobene rozlozenim tlakov na napravy alebo cim ale Octavia sa hrabala z cca 30cm snehu snad 20 minut, vratane prace s lopatou a pod., ja som sadol a pomaly zpiatockou som bol na prvy pokus vonku.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!