FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

01.02.00  09:08

« Re: BUDUCNOST FELICIE

Taky jsem to nedavno nekde cetl, tento rok se pry bude montovat jeste unas a pristi rok uz jen v Polsku.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.00  23:43

« Re: Octavia

Jo,tak to je svatá pravda.
    Češi jsou banda lemplů a zlodějů.
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.00  07:48

« BUDUCNOST FELICIE

Rád by som vedel, dokedy sa bude vyrábať
    Felícia. Že vraj už je to posledný rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.00  01:56

« Re: Re:

On se spatne vyjadril, urcite ti chtel doporucit Skoda Rapid 136. To je svezenicko, 160km/h normalni cestovni rychlost, max. je u toho asi kolem 190km/h. O rozdilnych jizdnych vlastnostech se absolutne nema cenu bavit, protoze je tam obrovskej rozdil oproti S120 a jim podobnym druhum, a favoritu a felicii nemluve. To jsou oproti Rapidu opravdu vylozene spatny auta.
    Mejte se
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.00  09:28

« Re: Všem kdo nadávaj na škodovky

Plne souhlasim,kdo to auto alespon trochu udrzuje
    tak se mu bohate odvdeci!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.00  23:13

« Všem kdo nadávaj na škodovky

Milý přátelé.S Feldama mám bohaté zkušenosti,ale nemůžu si stěžovat.Kdo na ně nadává ten si představuje,že Felda musí být pohodlná a spolehlivá jak Mercedes ale za cenu ojetého Trabanta.Uvědomte si,že Felda je auto nížší třídy a tak i vypadá a jezdí.Jezdil jsem spoustou aut,ale jedině na Felu bylo stoprocentní spolehnutí.Omlouvám se Všem komu nehraju do noty.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.00  23:08

« Re: Skoda

Jasne ze nejsou kvalitní auta ale je to ten nejlepší kompromis.Najel jsem s Felou 150 000km a bez poruchy.Kdybych ji nerozstřelil jezdil bych do dnes.Sorry kámo
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.00  22:15

Škoda, že nemám mozek. Ale jsem spokojený. Ovšem soudě podle toho, co jsem přečet od RADEK G, tak asi nebudeš spokojen nikdy. Upřímně tě lituji !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.00  10:15

Ono vůbec koupit auto a pak ho nechat stát před panelákem je odvaha. Pokud nemáš garáž nebo auto nemůžeš nechat parkovat třeba ve firmě, pak si to nekupuj. U nás je pořád dost vagabundů a závistivců, kterým to nedá a aspoň si škrábnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  15:02

Nic ve zlym, ale Octavie se ted taky pekelne kradou a velice rychle a jednoduse...takze bez neserioveho alarmu a defendlocku apod. bych ji pred barak nezaparkoval...ale za ty penize si kup radsi neco ciziho, ale evropskyho a ne Fiata :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  11:08

« Re: felda

Mam feldu 1.6 a jsem spokojenej. za 3 roky provozu zadny problem. Pište si co chcete, je mi to šumafuk. Jestli se to někomu nelibi, ať furt neprudí a koupí si, pro mě za mě, třeba Mercedesa.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  09:15

« Re: Re:

Co to plácáš ? "120ku"? Já nepíšu do Oldtimeru ! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  18:19

« Re: Smyk sem smyk tam a sme v pangejtu

Stalo se mi to same ted v patek v noci, na krasne zasnezeny silnici z Vrchlabi do Spindlu. U mne je ale pricina zrejma, vepredu zimaky Kleber Krisalp3, ale vzadu celorocni smejdy Matadory MP12, v zimnich podminkach udelaji z Felicie dokonale pretacivy auto... v kazdy zatacce jsem citil jak zadek ujizdi, ale dalo se to srovnavat , pak jsem tam asi v 50km/h potkal nejakou hroudu a hodinam se nedalo zabranit... nebyl tam led, jen cerstvej neujezdenej prasan... sirka silnice mi stacila a nic nejelo, takze ok... chce to vsechny 4 kola zimni, pokud clovek nechce jet krokem...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  14:15

« Re:

Tak si kup 120!!!
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  13:02

« Bez nadpisu

Felicia je mozna dobre auto, ale stabilita tohoto vozu na vozovce je pri vyssich rychlosti uplne na p..u
    Combi perfekni vleze se tam toho hodne,
    jinak by si to asi nikdo nekoupil.
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  08:54

« Bez nadpisu

Mám Felicii 1.6 r.v.98 a jsem sní spokojený !
    Udělal jsem na ní částečý tuning a auto jezdí jak o život.Pravda chvílema o život jde, protože nemám ještě upravený podvozek,ale teď nevím zda mám pokračovat. Zamiloval jsem se do Oktávky 1.8 Turbo v benzínu. Od Golfa jsem byl odrazen,že se prý strašně kradou! Tak premýšlím O Oktávce! Co myslíte má to cenu za tu cenu ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  15:00

« Bez nadpisu

Mam 1,6 uz rok a nemam jediny problem a jazdi
    urcite lepsie ako crepy z 88 az 93
    A co sa tyka servisnych sluzieb, urcite su rychlejsie a lacnejsie, aj ked som zatial tu moznost nemal.
    Oplati sa vobec na nase cesty drahsie auto?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  14:04

Možná kvalitově jsou dobrý,ale vzhledově!
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  14:00

« Felicia...

Přítelkyně má Feldu 1,3, r.v.96, najeto 40.000km. Jezdíme s tím (teď pouze ona) a na jednu stranu co se spolehlivosti týče - ani jeden problém. Ale po roce se zničehonic loupal lak (zřejmě špatný podklad) a další 1,5 rok trvalo vyřízení...nakonec zdarma dostalo auto nový lak. Na druhou stranu bych si ale Škodovku nikdy nekoupil - už z principu a hlavně pro jejich jízdní vlastnosti a kvalitu. Raději jsem si nechal dovézt starší (r.v.91) Peugeot 205 GTI. Stálo mě to méně peněz, kilo tam je za 7 vteřin a auto vypadá jak nové...a doposud žádná velká oprava (když neberu hadičku od ostřikovače :-))) ).
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.00  21:04

« Sneh

Parkoval som dnes na Taloch vedla Octavie s Civicom. Stali sme vedla seba, mali rovnake zimne gumy (MP56). Skutocne neviem ci je to sposobene rozlozenim tlakov na napravy alebo cim ale Octavia sa hrabala z cca 30cm snehu snad 20 minut, vratane prace s lopatou a pod., ja som sadol a pomaly zpiatockou som bol na prvy pokus vonku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…