FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: vytažení z hrobu
S nazvem tehle rubriky lze jen souhlasit, to neni auto, to je mucidlo a predrazenej srac. Minuly tyden jsem vezl jednu firemni z Prahy do Plzne a druhou z Plzne do Prahy, obe do servisu kde byly kupovany (zadnej bazar, ale TOP dealer), jsou to neskutecny sracky, ty auta maji po par letech a par desitkach tkm takovy problemy, ze by z toho jeden zvracel. Tri roky stara Felda odpovida asi tak deset let starymu autu jine provenience (Seaty, Peugeoty - stejnej srac - nepocitam). -
kostey 30.12.03 03:00
« Re: vytažení z hrobu -for marlin
marlin: jé nějak jsem se sem zapoměl podívat na odpověď, nic mi nepřišlo, pošli mi to na dobírku, naúčtuj si poštovný, balný, čas, apod. Jo a nemohl bych ti poslat svou adresu třeba na mail, pár lidí mě tu na fóru asi nemá rádo tak bych někdy nechtěl najít pomstu na svém autě... :) -
« Re: vytažení z hrobu
normalni Felda je silena mrdka co se vubec netoci. Tatik ma precipovanou Feldu, ostry vacky, tuning vackova hridel, sportovni sani, sportovni vzduchovy filtr, zavodni vyfuk, snizena, tvrde pruziny... Na vykonu ma asi o 15koni vic, a pekne sedi, to je radost s ni litat... Ale radsi mam 106 -
« Re: prodám Feldu
Myslis az do destrukce v kratkym case?To bych asi bral,ale chtel bych videt ty reakce,kdybys vznasel nejaky naroky.Je ale fakt,ze pri kvalite hlavne povrchovy ochrany tehle dilu je to uplne normalni,kdyz uvazis,ze odtok tam sice je,ale ta tenka spara se zanese bordelem a prakticky nema sanci vyschnout.Jo,koupit novej,sparu vylejt Hemmeritem a potom mozna.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!