FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

11.01.04  12:42

« Re: vytažení z hrobu

S nazvem tehle rubriky lze jen souhlasit, to neni auto, to je mucidlo a predrazenej srac. Minuly tyden jsem vezl jednu firemni z Prahy do Plzne a druhou z Plzne do Prahy, obe do servisu kde byly kupovany (zadnej bazar, ale TOP dealer), jsou to neskutecny sracky, ty auta maji po par letech a par desitkach tkm takovy problemy, ze by z toho jeden zvracel. Tri roky stara Felda odpovida asi tak deset let starymu autu jine provenience (Seaty, Peugeoty - stejnej srac - nepocitam).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.03  17:54

« Re: vytažení z hrobu -for marlin

jirpil@centrum.cz

ja ti to poslu, a bude te to stat asi jenom balny a CeDecko, tak se ozvi
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 30.12.03  03:00

« Re: vytažení z hrobu -for marlin

marlin: jé nějak jsem se sem zapoměl podívat na odpověď, nic mi nepřišlo, pošli mi to na dobírku, naúčtuj si poštovný, balný, čas, apod. Jo a nemohl bych ti poslat svou adresu třeba na mail, pár lidí mě tu na fóru asi nemá rádo tak bych někdy nechtěl najít pomstu na svém autě... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  15:13

zkusel jsem to posilat dvakrat, tak mi dej vedet, jestli ti to prislo, a jestli ne, tak to vypalim na CD a poslu ti to, a jako bonus tam bude i podzimni destrukce Corsy :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  14:48

pokusim se to poslat, ma to 17.4 Mb, mrcha, no uvidim
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  13:37

sakra vypadla mi předložka "na nějakou stránku"
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 23.12.03  13:36

zájem, no jasně, hodíš to nějakou stránku? nebo na mail? kostey@fordsierra.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.03  13:17

ted jsem mel cest ridit tatovu potunenou Feldu a to auto stejne nejede, a ani drifty tomu moc nejdou, no aspon se neco povedlo :-) mam s tim video z digitalu, tak jsetli ma nekdo zajem....
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.12.03  20:35

jak na nový rok tak po celý rok, tahle diskuze je na dlouho, protože felda je fakt m*dka, tak se tim pádem budem hádat dlouho.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  12:19

C: o tom to je, se poradne pred koncem roku pohadat :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  12:19

normalni Felda je silena mrdka co se vubec netoci. Tatik ma precipovanou Feldu, ostry vacky, tuning vackova hridel, sportovni sani, sportovni vzduchovy filtr, zavodni vyfuk, snizena, tvrde pruziny... Na vykonu ma asi o 15koni vic, a pekne sedi, to je radost s ni litat... Ale radsi mam 106
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  09:58

Že vás to baví chlapi se před koncem roku tady hádat jako malí kluci na písku o lopatičky, tfůůůůůůůůj styďte se :o)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.12.03  08:09

quagaar: i ty vtipálku. Mimochodem Jan Tleskač byl KING!!!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 22.12.03  08:08

jak se změní charakteristika motoru ve feldě po přečipování? je to hodně velkej rozdíl?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.03  00:00

obycejna felda je totalni mrdka, netocivy motor, desny sedacky, strecha jeste z facka...jediny co pomaha je ciptuning na motor... to potom lita krasne...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.03  23:58

Chtěli byste radši Kostěje? Nebo Tleskačovo kolo?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 21.12.03  22:43

Co si o felině myslíte? proč byste jí nechtěli? nebo naopak chtěli? :o)
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 21.12.03  22:32

« vytažení z hrobu

podle mě by se dalo na tohle téma ještě toho dost říct. nemyslíte?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.11.01  13:25

« Re: prodám Feldu

Myslis az do destrukce v kratkym case?To bych asi bral,ale chtel bych videt ty reakce,kdybys vznasel nejaky naroky.Je ale fakt,ze pri kvalite hlavne povrchovy ochrany tehle dilu je to uplne normalni,kdyz uvazis,ze odtok tam sice je,ale ta tenka spara se zanese bordelem a prakticky nema sanci vyschnout.Jo,koupit novej,sparu vylejt Hemmeritem a potom mozna.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.01  17:14

« Re: prodám Feldu

Rád bych něco vyzjistil: je konstrukční závada koroze předních McPhersonů, jmenovitě těch spojů mezi tlumičem a spodní miskou pera? Dělám pro autopůjčovnu a těm se to sere v jednom kuse....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…