NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  07:20

« Re: Klapka blizko pyloveho filtru

fleggy: Docela dobrej servis :-)) Jsou tam tedy
    "odbornici"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.03  00:00

Ovladač přepínání vnitřní cirkulace často neovládá pouze jednu, ale hned více klapek najednou. Ta "hlavní" je ovšem ona v blízkosti sání vzduchu do systému topení/klimatizace, tedy tam, kde je i pylový filtr.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  20:46

Dik za info. Je fakt, ze smrady z venku citim i se zapnutou vnitrni cirkulaci. V servisu tvrdili, ze to zkontrolovali i vizualne, ze se nejaka jina klapka prestavuje. Aspon nemusim hledat jinou pricinu, proc to nabira ty venkovni cmoudiky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.03  19:34

Ta klapka slouží bezpochyby k přepínání na vnitřní recirkulaci vzduchu - obvykle je totiž v bezprostřední blízkosti pylového filtru. Poku má ulomený závěs, pak samozřejmě "ztratila schopnost" uzavřít přívod vzduchu zvenčí.
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.03  18:59

« Tim smejdem nejsem myslen ja

Aspon doufam :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  09:36

« Re:

Nodpovidejte tomuhle magorovi, je to lhar a podvodnik!!! jakmile mu s necim budete chtit pomoct, tak Vas okrade a zazaluje!! Je to smejd nejvyssiho kalibru!!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.03  07:57

« Klapka blizko pyloveho filtru

Ahojte, nevite nekdo, k cemu je vyse uvedena klapka o rozmerech cca 15x7cm? Kdyz mi pri garancce vymenovali pylovy filtr, tak se to tam valelo s ulomenym cepem na prave strane. Servis tvrdi, ze smerovani vzduchu i vnitrni filtr funguji, ale nevedi, od ceho to presne je. Objednali to, ale stejne by me to zajimalo.
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.03  01:36

« Bez nadpisu

Hledám majitele vozu Nissan r.v. 1996-2000, kdo by chtěl otestovat diagnostiku [odkaz] ať se mi ozve přes [odkaz] (mě zajímá, zda bude SW a HW fungovat s touto značkou (via OBD generický protokol), teoreticky by to mělo šlapat. Prvnímu možnost získat adapter za dotovanou cenu. Více viz osobně - pošlete na sebe kontakt přes tu stránku.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  11:43

« Re:

Missan: prave preto (startovanie...) NGK ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.03  09:24

« Bez nadpisu

r-baron: Do Budějic to mám trošku z ruky (z UL), ale dík. Zkusím něco na inetu... První ale musím koupit vzduchový filtr. NGK koupím časem, dal jsem tam teď ty CHampiony a je to ok, jen to, zdá se mi, chytá o nějakou tu otáčku starteru později...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  08:30

« Re: Re:

Missan: Abych nezapomněl, je to v Českých Budějovicích a o svátcích tam nevolej, ale pro orientaci by to mělo stačit.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  07:07

« Re:

Missan: Tak se na to schválně jen zeptej tam, kde jsem je kupoval já. Totiž v Průmyslové ulici v prodejně AutoPart AW. Číslo je tam +420 386 359 956 nebo mail autopart.aw@worldonline.cz
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.03  10:54

« Bez nadpisu

rbaron: tak to je docela hustý, mě nabízeli NGK za 200,- ks v jediném servisu, kde je měli... Do 500,- za 4 bych neváhal... Potřeboval jsem je taky rychle, tak jsem ani nehledal na inetu...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  17:14

« Re: Primera 2.0 SLX P10 - volnoběh

Jinak se musím pochlubit se svým životním úspěchem, rozmluvil jsem tátovi Fabii combi a zítra si jdeme pro faceliftovanou Almerku. Mám z toho radost:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  17:08

Svíčky NGK prodává ELIT, mají skoro všechny typy a nejsou drahý (záleží na typu).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  17:32

Missan: Mě stálo 6 NGKček do mýho motoru dohromady 483,- Kč. To je hodně? Denso Iridium Power je něco trochu jiného, tam stojí 650,- Kč 1ks.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  17:14

« Re: upgrade

Ak myslis '96 este P10, tak nevidim problem. Samo, neni to na 100% pac som to osobne neskusal ;))
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  16:48

« upgrade

Nevíte, jestli pasují pření reflektory a haupna z Primery 96" na starší?
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  16:47

« upgrade

• « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  16:46

Mitsi: No jo, ale co takové NGK stojejí... V prodejnách jsem nesehnal (neznám Denso...chyba) a v autorizovaném servisu bych dal majlant. Nakonec stejně zjistím, že to tím není... No ale svíčky se stejně měnit mají a u těhle aut prý po 10 000, tak si zase říkám, že tomu tolik neuškodím... Ale dám na radu a časem zaměním na NGK... Nemáte někdo odkaz na nějaký fajnový e-obchod, kde je široký sortiment na tyhle naše brmbrm?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…