NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Klapka blizko pyloveho filtru
Dik za info. Je fakt, ze smrady z venku citim i se zapnutou vnitrni cirkulaci. V servisu tvrdili, ze to zkontrolovali i vizualne, ze se nejaka jina klapka prestavuje. Aspon nemusim hledat jinou pricinu, proc to nabira ty venkovni cmoudiky. -
"-- skrytý --" 23.04.03 19:34
« Re: Klapka blizko pyloveho filtru
Ta klapka slouží bezpochyby k přepínání na vnitřní recirkulaci vzduchu - obvykle je totiž v bezprostřední blízkosti pylového filtru. Poku má ulomený závěs, pak samozřejmě "ztratila schopnost" uzavřít přívod vzduchu zvenčí. -
« Klapka blizko pyloveho filtru
Ahojte, nevite nekdo, k cemu je vyse uvedena klapka o rozmerech cca 15x7cm? Kdyz mi pri garancce vymenovali pylovy filtr, tak se to tam valelo s ulomenym cepem na prave strane. Servis tvrdi, ze smerovani vzduchu i vnitrni filtr funguji, ale nevedi, od ceho to presne je. Objednali to, ale stejne by me to zajimalo. -
« Bez nadpisu
Hledám majitele vozu Nissan r.v. 1996-2000, kdo by chtěl otestovat diagnostiku [odkaz] ať se mi ozve přes [odkaz] (mě zajímá, zda bude SW a HW fungovat s touto značkou (via OBD generický protokol), teoreticky by to mělo šlapat. Prvnímu možnost získat adapter za dotovanou cenu. Více viz osobně - pošlete na sebe kontakt přes tu stránku. -
« Re: Primera 2.0 SLX P10 - volnoběh
Mitsi: No jo, ale co takové NGK stojejí... V prodejnách jsem nesehnal (neznám Denso...chyba) a v autorizovaném servisu bych dal majlant. Nakonec stejně zjistím, že to tím není... No ale svíčky se stejně měnit mají a u těhle aut prý po 10 000, tak si zase říkám, že tomu tolik neuškodím... Ale dám na radu a časem zaměním na NGK... Nemáte někdo odkaz na nějaký fajnový e-obchod, kde je široký sortiment na tyhle naše brmbrm?
"odbornici"