NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 04.05.03 09:04
« Dobrý servis na Moravě
A ještě z jiného soudku? Když už bych musel do autorizovaného servisu, Mám k dispozici ve svém okolí 3 - Kobliha Přerov, AZ Šumperk a Tommü Starý Jičín. Jaké kdo máte zkušenosti? Nejse mi totiž o to, aby mi v rámco prohlídku dolévali vodu o ostřikovačů a podobné ptákoviny, ale opravdu tomu danému problému rozuměli.
Dík VLK
-
"-- skrytý --" 04.05.03 09:00
« Patrol GR
Zdravím všechny NISSANisty, mám dva dotazy ohledně Patrola GR Y61. Mám zájem o chiptuning tohoto 2.8TD. Na netu jsem našel i firmu, která to údajně dělá, ale zase žádné zkušenosti a ohlasy z praxe. A druhá - je tu někdo z Patrolem, kdo má zájem si na toto téma trochu poklábosit? Jestli jo, chtěl bych znovu oživit rubriku PatrolGR, kterou "silně zaneřádili" Ti JEEPaři.
Dík VLK -
« Re: Klapka blizko pyloveho filtru
Dik za info. Je fakt, ze smrady z venku citim i se zapnutou vnitrni cirkulaci. V servisu tvrdili, ze to zkontrolovali i vizualne, ze se nejaka jina klapka prestavuje. Aspon nemusim hledat jinou pricinu, proc to nabira ty venkovni cmoudiky. -
"-- skrytý --" 23.04.03 19:34
« Re: Klapka blizko pyloveho filtru
Ta klapka slouží bezpochyby k přepínání na vnitřní recirkulaci vzduchu - obvykle je totiž v bezprostřední blízkosti pylového filtru. Poku má ulomený závěs, pak samozřejmě "ztratila schopnost" uzavřít přívod vzduchu zvenčí. -
« Klapka blizko pyloveho filtru
Ahojte, nevite nekdo, k cemu je vyse uvedena klapka o rozmerech cca 15x7cm? Kdyz mi pri garancce vymenovali pylovy filtr, tak se to tam valelo s ulomenym cepem na prave strane. Servis tvrdi, ze smerovani vzduchu i vnitrni filtr funguji, ale nevedi, od ceho to presne je. Objednali to, ale stejne by me to zajimalo. -
« Bez nadpisu
Hledám majitele vozu Nissan r.v. 1996-2000, kdo by chtěl otestovat diagnostiku [odkaz] ať se mi ozve přes [odkaz] (mě zajímá, zda bude SW a HW fungovat s touto značkou (via OBD generický protokol), teoreticky by to mělo šlapat. Prvnímu možnost získat adapter za dotovanou cenu. Více viz osobně - pošlete na sebe kontakt přes tu stránku.