NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: primera 96-
gogo: mal som Primeru 1.6 generacie predtym (rocnik 93). Spolahlivost vyborna: jediny problem bol zly chladic - novy cca. 6000SKK, ale tak som to kupil - a zaseknute otvaranie nadrze. Inak 40000km s nim v pohode. Generacia P11 ma prepracovany podvozok (velmi dobry uz pri P10) a motor 1.6 vyladeny na 100k. Priprav sa, ze ho budes musiet viac vytacat, aby sa "hybal", dolu je dost slaby (holt 16V) a sprevodovany dost do rychla. Inak je kultivovany a tichy. Spotreba velmi priazniva: 6-7l pri dialnicnej jazde. Problemom motoru 1.6 v P11 je udajne kolisajuci volnobeh, tak to pri skusobnej jazde popozeraj. -
« Re: škrípanie v posilovači riadenia
No tak nevím jestli 360st. není už plný rejd, ale asi ne. Posilovač může trochu hučet když je na plný rejd. Teď přesně nevím, ale mohl by tam být povolený klínový řemen který žene posilovač a ten by mohl trochu pískat, když je posilovač zatížený. -
« Re: Primera combi r.v.2000
Ma ji muj tata ale v 5dverovim. Dost casto s ni jezdim.Spotreba se zezacatku pohybovala kolem 10l. Ted je kolem 9.5l. Vcera jsem skousel maximalku a vic jak 200 me to nepustilo a spotreba rapidne vstoupla. Je to docela dobry auto i kdyz jsem zastancem jiny znacky. Auto je hlavne delany na dalnicni useky, v zatackach sedi ale 100% bych se podvozek nespolehl.Kdyby si mel dalsi dotazy tak si napis co chces vedet. -
"-- skrytý --" 04.05.03 09:04
« Dobrý servis na Moravě
A ještě z jiného soudku? Když už bych musel do autorizovaného servisu, Mám k dispozici ve svém okolí 3 - Kobliha Přerov, AZ Šumperk a Tommü Starý Jičín. Jaké kdo máte zkušenosti? Nejse mi totiž o to, aby mi v rámco prohlídku dolévali vodu o ostřikovačů a podobné ptákoviny, ale opravdu tomu danému problému rozuměli.
Dík VLK
-
"-- skrytý --" 04.05.03 09:00
« Patrol GR
Zdravím všechny NISSANisty, mám dva dotazy ohledně Patrola GR Y61. Mám zájem o chiptuning tohoto 2.8TD. Na netu jsem našel i firmu, která to údajně dělá, ale zase žádné zkušenosti a ohlasy z praxe. A druhá - je tu někdo z Patrolem, kdo má zájem si na toto téma trochu poklábosit? Jestli jo, chtěl bych znovu oživit rubriku PatrolGR, kterou "silně zaneřádili" Ti JEEPaři.
Dík VLK