NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.06.03  09:25

« Re: primera 96-

gogo: mal som Primeru 1.6 generacie predtym (rocnik 93). Spolahlivost vyborna: jediny problem bol zly chladic - novy cca. 6000SKK, ale tak som to kupil - a zaseknute otvaranie nadrze. Inak 40000km s nim v pohode. Generacia P11 ma prepracovany podvozok (velmi dobry uz pri P10) a motor 1.6 vyladeny na 100k. Priprav sa, ze ho budes musiet viac vytacat, aby sa "hybal", dolu je dost slaby (holt 16V) a sprevodovany dost do rychla. Inak je kultivovany a tichy. Spotreba velmi priazniva: 6-7l pri dialnicnej jazde. Problemom motoru 1.6 v P11 je udajne kolisajuci volnobeh, tak to pri skusobnej jazde popozeraj.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.03  12:57

« primera 96-

koncem léta bych chtěl koupit auto a jeden z kandidátů je Primera cca r.v.97 asi 1,6 a 5D máte s tímhle autem někdo zkušenosti, co se týká spolehlivosti, spotřeby atd?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  12:45

« Re: škrípanie v posilovači riadenia

No tak nevím jestli 360st. není už plný rejd, ale asi ne. Posilovač může trochu hučet když je na plný rejd. Teď přesně nevím, ale mohl by tam být povolený klínový řemen který žene posilovač a ten by mohl trochu pískat, když je posilovač zatížený.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  14:02

A mas dostatek kapaliny v nadrzce pro posilovac rizeni?? Me to huci jen v krajnich polohach rejdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  10:00

Ozýva sa mi to hneď pri otáčaní volantu o 180°, resp. 360° a je to na N16
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.03  08:41

jezebel: no nevím nevím, já tedy nic takového na své "zánovní" N15 ;-) nepozoruji. Ozývá se Ti to až v krajních polohách nebo už při snaze pootočit z přímého směru?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.03  22:19

« Re: Primera combi r.v.2000

Jo diky. Vyprodali mi ji presto ze mi slibili ze ji podrzej do pondeli...........
    Ale stejne JI CHCI.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.03  19:41

« Re: Primera combi r.v.2000

Ma ji muj tata ale v 5dverovim. Dost casto s ni jezdim.Spotreba se zezacatku pohybovala kolem 10l. Ted je kolem 9.5l. Vcera jsem skousel maximalku a vic jak 200 me to nepustilo a spotreba rapidne vstoupla. Je to docela dobry auto i kdyz jsem zastancem jiny znacky. Auto je hlavne delany na dalnicni useky, v zatackach sedi ale 100% bych se podvozek nespolehl.Kdyby si mel dalsi dotazy tak si napis co chces vedet.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.03  10:48

« škrípanie v posilovači riadenia

Pri otáčaní volantu sa mi ozýva z posilovača také škrípanie, akoby sa tam treli o seba nejaké ložiská. Je to normálne /v servise povedali, že áno/. Tak čo vy na to páni. Ďakujem za príslevky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.03  20:05

« Re: Dobrý servis na Moravě

Nevím tedy jak u Nissanů, ale u Škody to tak funguje. Můžu do libovolného značkového servisu.
    VLK
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.03  10:07

« Primera combi r.v.2000

Toto auto jsem si ted objednal z Nemecka. Je to 2.0 s MCVT prevodovkou. Mate to nekdo? Jake to je, co spotreba, spolehlivost atd.?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  10:00

« Re: Doplneni

Já mám 180 cm a syn má 185. Za sebou teda rozhodně sedět nemůžeme, resp. syn se dozadu narve, ale je to spíš nouzovka na kratší cestu. Před Almerou jsem měl Oktávii a myslím, že místa na délku je tak srovnatelně...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.03  18:24

« Re

Dik za odpoved :). Btw. mam 197-198 :/
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  08:41

« Re: Prostornost

No, já měřím 196, sedadlo mám úplně vzadu, a dozadu se celkem v pohodě 2 další lidi vejdou - nesmějí to ale být "čáry" jako já. Většinou je to ale na kratší cesty, na dlouhou jsme jezdili jenom ve dvou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.03  07:21

« Doplneni

Zapomnel jsem napsat, ze mluvim o Almere. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.03  07:18

« Prostornost

Jak je na tom pri 4 dospelich (vs. octavia, fabia ap.) ? Uvazuji o ni. Nez pujdu k prodejci, dival jsem se na netu a je tam jen 8 barev a asi bych si nevybral. Jake tam jsou nemetalicke krome bile?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  20:56

« Re: Dobrý servis na Moravě

Kdybych nemusel, tak bych ke Koblihovi nejezdil. Ale kdyz oni jsou tak mili, ze nemam to srdce je opustit. BTW kdyz mam zavadu, na kterou se vztahuje zaruka, tak s ni muzu do kterehokoliv znackoveho servisu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.03  09:04

« Dobrý servis na Moravě

A ještě z jiného soudku? Když už bych musel do autorizovaného servisu, Mám k dispozici ve svém okolí 3 - Kobliha Přerov, AZ Šumperk a Tommü Starý Jičín. Jaké kdo máte zkušenosti? Nejse mi totiž o to, aby mi v rámco prohlídku dolévali vodu o ostřikovačů a podobné ptákoviny, ale opravdu tomu danému problému rozuměli.
    Dík VLK
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.03  09:00

« Patrol GR

Zdravím všechny NISSANisty, mám dva dotazy ohledně Patrola GR Y61. Mám zájem o chiptuning tohoto 2.8TD. Na netu jsem našel i firmu, která to údajně dělá, ale zase žádné zkušenosti a ohlasy z praxe. A druhá - je tu někdo z Patrolem, kdo má zájem si na toto téma trochu poklábosit? Jestli jo, chtěl bych znovu oživit rubriku PatrolGR, kterou "silně zaneřádili" Ti JEEPaři.
    Dík VLK
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.03  14:06

« FW

Dobré odpoledne, nevíte někdo kdo umí nahrát "vylepšený" Firmware do Navary 2,5TD?
    Díky za info
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…