NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  18:46

« Re: Nissan Almera

Tak pak uz ji budes mit zacni popisovat ja mam taky Almeru 1.5.... sedan. Ted jsem cetl starsi clanek o tom za jak dlouho zlodej prekona zamek u dveri. Almera byla hodnocena hodne vysoko obstála limit byl 2 minuty. Fabia a Oktavia byla otevrena za 33s.....
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 22.01.04  18:42

« Re: mame tu mrtvo

Tino je akurat vyssie, ale podvozok je rovnaky :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  18:00

Mne akorat vibruje kryt airbagu, jinak nic. Almera Tino je vetsi, muzes si vybrat ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.04  15:37

« Nissan Almera

Ahoj všichni, tak jsem si dnes objednal novou Almeru 1,5 4AB/ABS/AC! Už se těším, že se s vámi budu dělit o své dojmy. Zdravím všechny příznivce vozů Nissan.
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.04  12:10

« Náhr. díl na Almeru

Mám Almeru r.v. 98 sedan a v servisu jsem sháněl náhradní plastové (gumové) krytky čidla otevření dveří /4ks/. U Nissanu mi sdělili dost vysokou cenu za 1ks cca 700Kč, což mi přijde opravdu hodně. Nevíte jestli se to dá nahradit něčím jiným? Stejnou krytku má i Primera 98. Chci jen tu gumovou krytku, né celé čidlo. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 22.01.04  10:29

Nic proti Almere, ale nie je to zas nic moc. Co sa tyka interieru a plastov, su na pohlad a dotyk lacnejsie ako v 307. V Almere som sa vozil a vrzgalo to tiez. A je to male.
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.04  22:39

« mame tu mrtvo

som pozrel forum k pegotu 307, tam to vsetkym drnci a vrci a nase almerky si kludne pradu. alebo je nas tu tak malo?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.04  18:20

« Re: Startovani v zime a N16

To rbaron: Japonci žádné "hlavní relé" nemají...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.04  13:44

Ja bych po me zkusenosti ( popisoval jsem to tady uz nekdy driv - zkus dohledat ) zkontroloval vizualne svazek kabelu ktery vede z prostoru okolo baterky na pravou stranu auta do pojistkove skrine - prochazi pod chladicem. Mne se predrel a auto jsem uz nenatocil. Byla o tom i zminka ve SM.
    Tim jak se kabely v zimne smrstujou by se se na porusenych mistech mohly rozpojovat
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.04  13:38

« vymnena sensoru klikoveho hridele

Tak uz mi volali od dealera ze mi sensor vymneni ( Almera N16 1,5 l ), jelikoz jsem mimo CR, ptal jsem se servisaka jak vazne to je a dostalo se mi toto vysvetleni:
    v motoru jsou 2 sensory natoceni , prvni na klikove hrideli a druhy na vackovce, kdyz jeden z nich odejde, tak se jen rozsviti kontrolka na palubce ale auto funguje dal, teprve az odejdou oba tak chcipne motor.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  19:22

Jestli tam máš nějaký hlavní relé, zkus vyměnit to. Tyhle stavy jde-nejde to občas dělá. Nejsem nissaňák, ale bavorák, nicméně mohlo by to být ono.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  16:00

Ja bych na tvém místě určitě jel vyměnit ten snímač otáček, oni moc dobře ví, proč se musí u všech Nissanů měnit, možná to bude tím, na jiném serveru jsem se dočetl, že to už jednoho potkalo někdy startoval, někdy né a nakonec nenastartoval vůbec a příčina... snímač otáček....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  11:19

No a dneska bylo -7 a absolutne zadnej problem. Elektronika naskocila hned a auto chytlo okamzite. Ach jo, cim by takhle blbost mohla bejt ....
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.04  12:12

Tak a dneska zas. Ale vsiml jsem si cim to je. Po ranu bylo -17, takze jsem prisel do auta, zapnu elektriku (klicek na 1) a nic. Vubec se nerozsvitily zadny kontrolky, vubec nic. Pritom vetrak foukal a stropni svetlo svitilo. Tak jsem to nechal chvilku (asi tak 5-10 sekund) jestli se to nenahodi, tak nenahodilo. Potom jsem zacal zkouset tocit starterem 2x po 10 sekundach - samozrejme taky nic (teda starter tocil v pohode, ale auto vypadalo mrtve). Pri poslednim pokusu se ale ty kontrolky najednou nahodily a chytlo to okakmzite. Problem tedy zrejme nebude v mechanice motor, ale spis v ridici jednotce, ktera v mrazech nechce nejak pracovat a musi se premlouvat. Nemate nekdo podobnou zkusenost? Nemuze to byt slabou baterkou (ale starterem tocila docela v pohode).

Asi s tim nakonec do servisu pujdu (nevim ale kdy, jelikoz minimalne po cely leden to auto budu potrebovat vice mene denne). Bohuzel na zaklade mych zkusenosti nepredpokladam ze mi s tim nejak pomuzou.

Jeste me napadlo - za 3 mesice mi konci zaruka. Pokud budu nejakou zavadu reklamovat uz ted a diky tomu ze se zavada objevuje sporadicky (jen pri velkych mrazech), v servisu navic reknou ze to bud podle nich funguje nebo nebudou vedet co s tim, budu mit narok na opravu v ramci zakruky kdyz se ta stejna zavada objevi treba pristi zimu ale v intenzivnejsi? Pokud je Nissan ferova firma, tak by to melo byt, ale v nasem state ....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.12.03  10:43

« Re: Tempomat

Mám 1.5 R.V. 2002. Pneu nejsou špatné i když existujou určitě i lepší. Jinak na nich mám najeto 40tis. přední jsou už zralé pomalu na výměnu, zadní ještě v pohodě...
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.03  12:30

« Tempomat

Existuje tempomat na Nissan Almera???, a jaké máte zkušenosti s pneu na Nissan Almera? Jedná se o vůz 1.5 R.V. 2002 Děkuji
  • 00 Reagovat !

foto

25.12.03  12:11

« Fotky Nissan Patrol

www.offroadcz.com , fotogalerie, chat, forum, poradna, diskuze, akce, reportáže
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.03  22:11

« 350Z

nemel nekdo z vas uz tu cest protahnou 305Z nekde na okreskach???
    Jaka je?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  18:24

Já to vím 100%, že se ta výměna týká jak 1,5 tak 1.8 protože sám mám 1.5 jsem ve spojení s dealerem, a už mě pozval na tento pátek.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  17:52

To se mi nejak nezda ze by s tim mohl souviset snimat otacek - to auto proste jen jde hur nastartovat - ne ze to chytne a chcipne. Jakmile to chytne, tak je vsechno v poho.

Nicmene uz jsem vypozoroval kdy se to asi stava - musi byt hodne vlhko a zima. Pak to startuje hur. Zrovna ted v sobotu jsem musel starter tocit tak 5 sekund nez to chytlo ... No a dneska v ty vanici uplne v pohode. Asi to fakt necham plavat, jelikoz v servisu by mi s tim stejne nic neudelali (jak je znam, tak by to maximalne rozvrtali a bylo by to horsi nez lepsi).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…