NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Povrzavani.......
Zdravim vsechny, chtel se zeptat zda ma nekdo podobny maly problem na Almere 1,5 N16-2002. Pri mrazu, nez se auto zahreje, mi pri rozjezdech povrzava nekde pod predni casti auta. Jde to jakoby od napravy nebo kol. Nekdo mi tvdil, ze je to od tlumicu, jak jsou ztuhly????? Dale jsem byl v servisu v Betahase ve Stodulkach na vymene cidla otacek coz byla zalezitost 35minut, ale zajimave je, ze tam zrusili prodejnu novych vozu a zustal tam jen servis. -
« Re: Spotřeba Nissan Almera 1,5
ja som tiez tak na 7,2 (niekedy sa podari pod 7, niekedy je to nad 7,5) co je zrejme chyba merania, ked je jedinym kriteriom naplnenia nadrze cvaknutie pistole pri tankovani. je vsak pravdou, ze ani pri dlhych dialnicnych jazdach som nikdy nesiel pod 6,5 ako tu niekto opisoval. mozno je to zly styl jazdy, predsa len sa mi nechce vliect sa stovkou. -
« Teren
Chci se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s terenima nissanama, rozhoduju se mezi Patrolem 3Di nebo x trail, nechci to na zadny tahani tezkejch veci, chci jen velky auto s trubkou v predu co odhodi auto ktery se * z kopce na letnakach, kola blokly a volant vytocenej ke strane. -
« Re: mame tu mrtvo
Vsak je to taky nejlevnejsi auto s nizsi stredni tridy (snad krome korejcu), navic s podvozkem z roku 95, tak co chces. Nemluve o tom, ze v roce 2001 kdy jsem ji kupoval tak me stala presne tolik, co Fabie combi 1.4 55kw se stredni vybavou a klimatizaci. Co bych mohl chtit vic :-). -
« Re: Spotřeba Nissan Almera 1,5
Me ted hodne, jelikoz jezdim prakticky 80% pojzizdky po meste (do prace, z prace, s malou na plavani, k doktorovi a tak), takze ted je to tak kolem 8/100, kdyz se povede tak 7.5/100. Rekord ale mam z leta 2002, to jsem jel Praha->Tatry->jezdeni po Tatrach->Praha za celkem 6.2 vcetne spusteny klmatizace cca 70% cesty. Prumerne ale v lete jezdim za necelych 7, v zime spis za 7.5 ... -
« Re: Nissan Almera
Tak pak uz ji budes mit zacni popisovat ja mam taky Almeru 1.5.... sedan. Ted jsem cetl starsi clanek o tom za jak dlouho zlodej prekona zamek u dveri. Almera byla hodnocena hodne vysoko obstála limit byl 2 minuty. Fabia a Oktavia byla otevrena za 33s.....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!