NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« almera tino
mam ji od ty doby co ji zacli dovazet, 1,8 55000km najeto vybava elegance. atuto v poho, sportreba je mezi 9-11l, jedina zavada byla ve snimaci v klimosce(nefungovala) a v tom ze se samovolne zasekavaj brzdovy desticky, nekolikrat mi nechavali presoustruzit kotouce, celkove me jen brzdy stali 15000, a po par km je to znovu, reklamace se na to nevztahuje.... -
« Bez nadpisu
Mam na Almare Good Year Eagle Ventura (185/65 R15 H) a ve vyssich rychlostech jsou docela hlucny (rekl bych ze mozna vic nez zimaky). Na druhou stranu naprosto suprove brzdi na mokru (zazil jsem s nima jednu krizovku kdy jsem to ve 130 pri desti na dalanici musel zaslapnout a byl jsem uplne nadsenej jak se zachovaly - skoro jako kdyby bylo sucho ...) .... Priste se kouknu ale asi po necem jinym, prece jenom ten hluk je fakt ponekud vyssi - ty Bridgestone nevypadaji vubec zle ... -
« Letni pnenu Almera HB Sport 1.8 r.v. 2000
Ahoj, budu kupovat nove letni pneu na Almeru, puvodni Bridgestony uz vzaly za sve. Muzete mi nejake doporucit z kteryma mate dobre zkusenosti? Uvazuji o ContiEcoContact 3 nebo Bridgestone 330 EVO, ale jinym se nebranim. Diky za radu. Vita -
« Re: pazvuk
...no mam pocit, ze potom co sme ten zvuk umele vyrabeli, tudiz x-krat celkem ostre brzdili, zacal ustupovat a ted uz se neobjevuje-ani pri 5ti lidech a prudkym dobrzdovani(ze sem dal letni gumy asi vliv nema, ze ;-) ), takze mozna to byl fakt jen nejakej bordel na destickach...tak doufejme, ze bude klid
ps. aby prece nebyl pokoj, sem trefil rano srnku, jen trocha zmackly dvere a nejde stahovat okno, ale jeste, ze na predku nic nerozbyla...a jeste svina utekla :( -
« Re: pazvuk
Tak to vas nepotesim. Me tohle na N15 (resp Alemera 1,4 GX r.v. 97) dela taky. Uz asi od 110tis. Ted mam najeto 140tis, zvuky jsou porad, kotouce a desky meneny. Kdyz nic nepomohlo tak se menily i cepy brzdicu a stale tam ten zvuk je. Dela to pri zahratejch brzdach. Uz jsem si bohuzel zvykl, takze max brzim motorem, z Barandaku si pomaham ruckou abych mel dole rezervu. Mrzi me to, protoze az na tohle je auto naprosto OK, ma jen beznej servis (ten neni tedy levnej) + sem tam neco (serizeni ruxky, tlumice apod, ale vcelku adekvatne ke stari a poctu km). -
« Bez nadpisu
Pred Almarou jsem mel Fiestu a ta taky kontrolku nemela. A taky mela normalni zapinani svetel (tzn. na levy pacce a ne na nejakym cudliku buhvi kde na podlaze). Kdyz jsem byl v USA, tak auta co jsem mel pujceny taky nemely kontrolku (Ford, Chevrolet).
Mimochodem nechapu proc ty nemecky auta nemaji zapinani svetel taky levou packou - vzdyt je to mnohem ergonomictejsi nez nejakej cudl buhvi kde - zvlast v pripade mlhovek ktery potrebuju zapinat pomerne rychle .... No jo, to jsou ale ty genialni nemecky interiery s vynikajici ergonomii ... -
« Bez nadpisu
hele to muze bejt necistotou na kotoucich nebo tam muze bejt jeste sul ze zimy, me auto taky dela ramus kdyz to trosku vic prislapnu, nejspis to jsou tlumice, preci jenom ten diesel v almere99 je trosku tezsi. Jo k tomu 350z, chtel bych si ho koupit, videl jsem ho v akci na prazske sprint rally, jel s tim jak soutezak, nadhernej zvuk, na druhou stranu najezdim hodne km a byla by to skoda s tim jezdit(je to hodne tvrdy auto), a nedokazu si predstavit ze kdybych ho mel tak by mi stalo v garazi a ja jezdil ,,pleckou´´. Ale urcite bych do nej sel...... -
« pazvuk
Z jineho soudku...v posledni dobe se mi stava pri brzdeni(cim tezsi auto a prudsi kopec tim vic)ze od pravyho predniho kola jdou pazvuky jako by se drelo zelezo o zelezo, az se lidi ohlizi :-) myslel sem ze desky v haji, ale kdyz sme je rozdelali, tak uplne v poradku, zaveseni a tlumice atd(ne ze bych tomu nejak extra rozumnel, ale obhlizel to monter, co se celkem vyzna)vypadaji taky ok...co by to mohlo byt???? jo jde o N15 almeru 99 s nalitanyma 105tis.km :roll:
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!