NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« almera tino
mam ji od ty doby co ji zacli dovazet, 1,8 55000km najeto vybava elegance. atuto v poho, sportreba je mezi 9-11l, jedina zavada byla ve snimaci v klimosce(nefungovala) a v tom ze se samovolne zasekavaj brzdovy desticky, nekolikrat mi nechavali presoustruzit kotouce, celkove me jen brzdy stali 15000, a po par km je to znovu, reklamace se na to nevztahuje.... -
« Bez nadpisu
Mam na Almare Good Year Eagle Ventura (185/65 R15 H) a ve vyssich rychlostech jsou docela hlucny (rekl bych ze mozna vic nez zimaky). Na druhou stranu naprosto suprove brzdi na mokru (zazil jsem s nima jednu krizovku kdy jsem to ve 130 pri desti na dalanici musel zaslapnout a byl jsem uplne nadsenej jak se zachovaly - skoro jako kdyby bylo sucho ...) .... Priste se kouknu ale asi po necem jinym, prece jenom ten hluk je fakt ponekud vyssi - ty Bridgestone nevypadaji vubec zle ... -
« Letni pnenu Almera HB Sport 1.8 r.v. 2000
Ahoj, budu kupovat nove letni pneu na Almeru, puvodni Bridgestony uz vzaly za sve. Muzete mi nejake doporucit z kteryma mate dobre zkusenosti? Uvazuji o ContiEcoContact 3 nebo Bridgestone 330 EVO, ale jinym se nebranim. Diky za radu. Vita -
« Re: pazvuk
...no mam pocit, ze potom co sme ten zvuk umele vyrabeli, tudiz x-krat celkem ostre brzdili, zacal ustupovat a ted uz se neobjevuje-ani pri 5ti lidech a prudkym dobrzdovani(ze sem dal letni gumy asi vliv nema, ze ;-) ), takze mozna to byl fakt jen nejakej bordel na destickach...tak doufejme, ze bude klid
ps. aby prece nebyl pokoj, sem trefil rano srnku, jen trocha zmackly dvere a nejde stahovat okno, ale jeste, ze na predku nic nerozbyla...a jeste svina utekla :( -
« Re: pazvuk
Tak to vas nepotesim. Me tohle na N15 (resp Alemera 1,4 GX r.v. 97) dela taky. Uz asi od 110tis. Ted mam najeto 140tis, zvuky jsou porad, kotouce a desky meneny. Kdyz nic nepomohlo tak se menily i cepy brzdicu a stale tam ten zvuk je. Dela to pri zahratejch brzdach. Uz jsem si bohuzel zvykl, takze max brzim motorem, z Barandaku si pomaham ruckou abych mel dole rezervu. Mrzi me to, protoze az na tohle je auto naprosto OK, ma jen beznej servis (ten neni tedy levnej) + sem tam neco (serizeni ruxky, tlumice apod, ale vcelku adekvatne ke stari a poctu km).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!