NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

31.08.04  20:24

« pro Snehulaka

Diky za tvuj prispevek z dubna o problemu se spinaci skrinkou. Potkalo mne to same - uz po zaruce :-( , skrinku jsem vymenil svepomoci ( 1300 kc ) a zase to startuje jako nove.
    Jelikoz byla hned skladem tak to bude asi znamy a typicky problem.
    Pro ty co nevi o co se jedna, na me Almere N16 se to projevovalo takhle:
    pri prvnim rannim startovani jsem auto natocil asi na 3 - 5 pokus, potom cely den O.K.
    Ze je to skrinka jsem odhalil podle toho ze nekdy lehce problikly ( zhasly ) vsechny kontrolky pri startovani ( ventilator topeni ale funel celou dobu ).
    Takkze pokud vam to nekomu dela a auto mate jeste v garanci , pritlacte v Nissanu at to vymeni.
    Zdravim vsechny
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.04  13:46

« Vypnutí ABS..

Musí tam být pojistka.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.04  21:23

« Vypnuti ABS u Primery GT r.v. 92

Ahoj, nevite nekdo, kde a jak vypnout ABS? Nefunguje dobre a nez najdu cas na opravu, bude lepsi jezdit bez nej. Je tam nekde pojistka? Diky za odpovedi.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.04  22:11

« Spotřeba...

Sorry, tenhle "sport" nechávám jiným, ale takový (s prominutím) * mě vždycky trochu vykolejí >:D
    Možná ti kámoši potají do nádrže lejou - až se budeš blížit spotřebě 0, doporučuju zpozornět!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.04  14:26

« Re:

Ta "famóznost" podvozku BMW končí v momentě, kdy to začne jen trochu klouzat (stačí drobný déšť)...
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.04  13:07

« Bez nadpisu

ten acord je moc peknej ale nelibi se mi interier, ta primera me taky pustila, asi si koupim bmw 320D. Mel jsem pujceny 325i a ten podvozek je famozni, skoda jen ze to auto neni tak o 100t levnejsi. Ta cena by tomu odpovidala
  • « 00 Reagovat !

foto briza

briza 03.08.04  08:56

« Re: Primera

Jednou jsem v tom jel - zkusebni jizda (kombi) a dojmy jsem tady popisoval. Na muj vkus byl ten motor dost hlucny - takovy traktorovy zvuk zastudena a bohuzel i po zahrati. Taky zprevodovani me nijak nenadchlo. Ma to sice 6 kvaltu ale i ta sestka mi prisla dost kratka takze na nejakou vyssi rychlost to musis dost tocit (=> spotreba). Planoval jsem vymenit svoji P11 prave za P12 s 2.2 dCi ale uz me to pustilo i kvuli jizdnim vlastnostem, ktere jsou oproti P11 o dost horsi (kdyz jsem to napred cetl v recenzich nechtel jsem tomu verit, ale je to tak). Tak jsem to rozhodnuti odlozil a sel se podivat jinam neco jineho zkusit a v tuhle chvili to zaklinadlo :-! zni: Honda Accord i-CTDI.
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.04  09:38

« Primera

Mam dotaz, vlastnim primeru P12 v 2l ncvt benzin. Premyslim ze si koupim jeste jednu ale v dieslu. chtel bych tu s 2,2. Mate s nim nekdo zkusenosti??Kolik to zere?? Me ten 2l jezdi od 9,5-10,5l/100km.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.04  19:34

« Re: spotreba

To: niss
    Měřeno tankováním plná po hrdlo při začátku i po návratu u stejné pumpy. Poslední měření v únoru letošního roku. Trasa HK-Mohelnice-Bělá pod Pradědem (přes Červenohorské sedlo)-Brno-HK. Spotřeba 6,33 l/100 km. Styl jízdy vždy cca o 10 km rychleji, než jsou limity a po dálničním úseku kolem 150-160 km/hod. V autě jsem jel sám.
    Když ale jedu na LPG, tak se stěží dostanu pod 10 l/100 km :-(((((((((( Je to paradox, ale je to tak.
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.04  17:06

« Bez nadpisu

Kolik platite za garancku na Primeru P12 ?
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.04  13:35

« spotreba

No taky by mne zajimalo jak se takova spotreba da trvale dosahnout.
    Moje almera N16 benzin 1,5l 66 kw pri jizde okolo 100 km/h bere okolo 6,5 l a plny kotel na dalnici ( 160-170 tacho ) okolo 8,5 az 9
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.04  22:17

« To: Laďa007

Nechci být vulgární, ale jsi magor. Zřejmě ten sport provozuješ Ty, když ho tak znáš, ale jak píšu, tak to je, nevím, proč se tomu tak divíš.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.04  22:05

« Chachacha

96 kW a 6,3 průměr....TÁÁÁKOVOUDLE RYBU SEM CHYTIL...
    Český národní sport-udivovat všechny okolo neuvěřitelnou spotřebou.
    P.S. Při jízdě z kopce mívám i spotřebu okolo dvou litrů >:D >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.04  20:48

« Re:

No ja nevím, ale ja jsem se svojí Primerou P11, 12/1997, 96kW ještě nepřelezl spotřebu 6,3 l/100 km. a to mám najeto cca 183 000 km.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.04  15:39

« re:zarovky

Mam pres 70tkm, rv 2001, asi kupuju nejake horsi zarovky - je to stejne prkotina, vic mi vadi ze mi neustale zarezavaji pistky na brzdach, uz jsem to resil asi 5 x, nestoji to sice zadne dily, jen praci - mimo zaruku - brzdy v ni nejsou, ale ten ztraceny cas
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.04  12:39

« Opet servis

Tak Plzensky servis se zlepsil, objednali mit predni panel kde se nachazi i ten knoflik ventilace. Pak mi i zavolali, ze muzu priject a vymeni mi to. Jeste zkusim reklamovat ten drncici kryt airbagu.
    Listu sem si nechal prilepit v Rakousku, v ramci zaruky bezplatne, akorat zkoumali servisni knizku, jestli chodim na garance ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.04  12:34

« Zarovky

No ja uz mam pres 60.000 km a menil sem zatim jen jednou v kazdym svetle a taky svitim porad. A ani mi nepraskly ve stejnou dobu, byl mezi tim docela rozdil.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.04  09:32

« Bez nadpisu

Asi nahoda, svitim porad a zarovky odchazeji v intervalu asi 15 tkm, vozim misto jedne rezervni radsi dve, jelikoz kdyz odejde jedna tak druha je v haji do 2 tydnu. Takze myslim ze jsi mnel stesti a jedna zarovka je obzvlast odolna.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  21:11

« casta vymena ziaroviek

na mojej almere, ktoru mam uz 18 mesiacov mi uz treti krat odisla halogenova ziarovka pre stretavacky, ale vzdy v tom istom svetle, v druhom ziadny problem. nemoze tam byt nejaka zavada v eletktrike alebo len nahoda?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.04  12:38

« Re: 2 nissan users

ad syon – ak si to ty: nedavno (mesiac?) sme isli spolu vo vlaciku z BA, mam tmavomodru P12 s BA SPZ. preco nechodis do nitrianskeho servisu? ja mam sice domovsky servis v KN, ale parkrat som bol aj v NR a ziadny problem.
    ad moja P12: kupena cca len par mesiacov po premiere, teraz ma nieco cez 70t. mozem porovnavat s P11 – moja laska doteraz :-) najazdil som na nej cca 80t, tiez ten isty 1,8 motor): velka kasna, menej iste jazdne vlasnosti, naklananie, vyssia spotreba a mensia pruznost ale na druhej strane vacsia imidzovka. ale mam ju na 17", takze trosku plus a zaroven vyzera docela dobre. zavady ziadne, akurat mi z casu-nacas odide ziarovka zo stretavaciek. a samozrejme 1,8 je malo, aspon 2,0 alebo diesel. ale za tie prachy...:)
    x-trail: mam ho doma presne rok, tam nemam absolutne ziadnu staznost – jazdne vlastnosti osobaku, spotreba cca 7,5, diesel tiahne odspodu, subjektivne dynamickejsi lepsi motor ako 1,8 v primere.
    almera: 1,5 ma cca 6 mesiacov ju kolegyna, predtym mala fabku tdi, nevie si ju vynachvalit. ja som sa isty cas vozil v 1,5 - par krat som s nou abslolvoval cesty do Parhy, nemozem sa stazovat. az na to drncanie stresneho svetla..:)))
    k avensisu: pred tyzdnom som na nom jazdil cca 3okm, bol som velmi prijemne prekvapeny interierom, exterier vsak (podla mna) nic moc.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…