NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  14:41

« Re: manual

Aaha, diky, uz jsem v obraze. Mrknu na to, popremyslim, pomodlim se a stahnu 8)
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.05  14:39

« manual

vymnena sit- program (klient) ktery ti umozni se pripojit najdes treba zde: [odkaz]
    nainstalujes, popremyslis o legalnosti sveho jednani a v emule zadas do vyhledavani Nissan Almera manual a potom cekas az se to stahne
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  14:31

« Info

Zdravim, docela by se mi hodil ten manual na Almeru N16, ale nejak netusim, co to je to "emule" :shock: .
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.05  14:01

« servisni manual Almera N16

pro vasi informaci :
    pokud mate nekdo zajem o servisni manual a ovladate cizi reci tak je ke stazeni na "emule" - cca 650MB
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  13:11

« Re: Re: Re: Re: Ad země původu

Qeta: Já s Tebou sice souhlasím, ale sám píšeš - "Británie má SA-SM, pro Francii jsou VF-VR". Jestli se dobře dívám, tak jako tak jde vždy především o to první písmeno...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  13:00

« Re: Re: Re: Re: Ad země původu

Jojo, je to tak :!: :!: :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.05  12:48

« Re: Re: Re: Ad země původu

Dovolím si trochu poopravit Mitsiho, země původu jednoznačně vyplývá z prvních dvou písmen VINu. Anglie resp. Velká Británie má SA-SM, pro Francii jsou VF-VR. O fabrice Nissanu nevím, osobáky se dělají v Evropě v Anglii, offroady Španělsko, dodávky tuším dodává Renault. U Almery N15 jsem měl v TP uvedeno výrobce Nissan Europe Holandsko, bylo to zřejmě sídlo firmy pro Evropu, totéž u Primery P144. Auta ale byla vyrobena v UK. Dneska toto sídlo může být vzhledem k alianci s Renaultem přesunuto do Francie, stejně jako probíhá v současné době reorganizace zastoupení.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.05  12:03

« Re: Re: Re: Re:

Haldo: Poruchy to zatim zadne nemelo. Na jizdu po dalnici a po meste to uplne staci. Ten motor neni tolik pruzny, je to tim, ze jsou "delsi kvalty". Neni vsak problem, kdyz potrebujes trosku akcelerovat tam supnout dvojku v 60 a do stovky neni problem. Trojka se da v pohode roztocit do 130km/h. Proste to chce vic radit. Ale otacky nepadaji. Po dalnici muzes jet kopec nekopec porad na petku a nespadne to pod 140. Pokud nestoupas k Brennerskemu prusmyku... :-) Co me stve a uz jsem to psal, je tvrdy podvozek, ktery zpusobuje hluk pri najezdech na nerovnosti. Jel jsem ted v C4 a ve 30kmh jsem prejel pricny prah a nic jsem neslyel. V almere jsou to pekne rany. A jinak jsem spokojeny. A hlavne se mi ta moje almarka libi.. :-) Myslim, ze co se tyce motoru - bude to spolehlive auto. A ty ho budes kupovat na slovensku? Jake tam jsou ceny? A chces novou?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.05  20:49

« Re: Re: Re:

Mikalek: ten test je v nemcine tu: [odkaz]
    Ako je to s tou 1,5benzin? Rozmyslam prave nad tymto motorom. Staci to na normalnu jazdu po meste a dialnici? S tym vrzganim som uz zvyknuty, najazdil som s Primerou par km a tam to nezvladaju, bohuzial cim novsie auto tym to je horsie :(. Ale neni to az take zle ako to niekedy vyzera. Hlavne ma zaujima motor a jazdne vlastnosti a tiez pripadne poruchy a vady ktore by mohli sposobovat nepojazdnost auta ;).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.05  14:27

« Re: Re: Ad země původu

Prodejce mi tvrdil že podle VIN je to Anglie . . .
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.05  12:04

« Re: Ad země původu

Ja mam zacatek VIN SJNFAAN.......... Tak nevim, odkud je... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.05  11:57

« Ad země původu

Země původu/výroby vozu jednoznačně vyplývá z prvního písmene ve VIN kódu. Vést debatu o tom, zda je Almera vyráběná tam či onde, je tudíž zcela bezpředmětné: stačí juknout na VIN toho kterého exempláře a je to jasné!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.05  11:21

« Re: Re: Re:

Almery HB se prý dělají v Anglii, i když v techničáku je Francie. Mám už druhou a u té veze před faceliftem bylo v techničáku holandsko. Podvozek je sice tvrdší, ale zdá se mi daleko lépe odhlučněný než před faceliftem. Jinak s tím interiérem je to pravda, občas si někde něco vrzne, ale jak mi řekli to dělá i primera za milión... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.05  10:54

« Re: Re:

Haldo: Konstrukcne tam asi zadny vyrazny rozdil neni. Jen tusim, ze sedany se delaji v Japonsku a HB ve Francii... Rika se, ze japonsti delnici jsou preciznejsi. Mne se vic libi HB, ten sedan je tak neprirozene prodlouzenej... :-) Jinak ti jeste muzu rict sve postrehy o Almare. Ale jsem jen ridic, zadny odbronik... Co mi na ni nejvice vadi, je tvrdy podvozek. Pokud prejedes na jkoukoliv nerovnost, je to slyset v aute. Je to auto, ktery neni uplne idealni na nase silnice. Jinak prefektne sedi v zatackach. A i kdyz ten motor 1,5benzin neni uplne nejzivejsi, kdyz se roztoci, tak docela dobre drzi otacky. Prijemne jsou sedacky - hlavne bederni operka.. A co me taky stve, ze obcas neco zadrnci v palubce nebo ve dverich... Ale to muze byt prave problem mensi preciznosti francouzu... :-) Kdybys mel nejaky konkretni dotaz, tak se ptej. Rad odpovim. A kde jsi cetl ten test na netu? Docela by me to zajimalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.05  09:01

« Re:

2 petr Blaha a Mikalek: tento test som nedavno cital na nete a zaver som pochopil tak ze mali smolu na kus a ze nissan poskytuje 12 rokov zaruku proti korozii.
    Inac je nejaky vacsi konstrukcny rozdiel medzi HB a sedanom? Robim si prehlad novych aut pred kupou a sedan sa mi lubi dizajnovo viacej ako HB. Tak len ci tam nie je nieco zakopane co by mohlo sposobovat vacsie problemy.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.05  18:20

« Re: Re: Re: Nissan Primera - zkusenosti

To Kall: Prosím tě, víš jaký pouzdra ti přesně měnili? Přicházejí v úvahu obě pouzdra horních ramen či pouzdro spodního ramene, myslím si, že je nutná ale výměna komplet ramene. Občas se mi ozvou s přední nápravy z pravé strany tupé rány, ani né tak při přejezdu nerovnosti ve stylu pražské dlažby ale spíše příčných nerovností s menším výškovým rozdílem. Osobně to odhaduji to na čep táhla předního stabilizátoru, tak bych se rád ujistil či dozvěděl jinou možnost. Mám najeto 65tis, hold víceprvkové nápravy obecně nejsou to pravé ořechové na aktuální stav českých silnic. Díky za info.
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.05  16:20

« zbláznený tachometer

Z ničoho nič sa mi zbláznil tachometer. Po ukázaní ručičky na 80 km/hod sa začne pohybovať a kmitať o 180°. Neviete čo s tým môže byť, prípadne mal už niekto takýto problém. Ďakujem
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.05  20:00

« Re: Re: pazvuk

Co to je "přepálené kotouče"? Jde to poznat okem nebo jen tak, že to vydává ty pazvuky?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.05  19:07

« Re: Re: Nissan Primera - zkusenosti

Mám ujeto 75 000 km za 4 roky a Primera se tváří tak jak po koupi.Žádný pazvuky, jen v 3 roce záruky měněný pouzdra na přední nápravě, neb to klepalo na betonové dálnici na příčných spárách.
    JInak asi 2 žárovky a běžnej servis.
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.05  10:37

« Re: sterace

sterace mi zadrhavaly taky (Almera N16) - uplne stejne - jen na jedno setreni nebo cyklovac.
    Vyreseno nastrikanim WD40 okolo hridelek steracu jednou za pul roku, od te doby pokoj, bud se to vyresilo samo nebo to fakt chtelo jen promazat
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…