NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.05  11:42

« Pro Blážina

Čau Blážine, zjistil jsem Ti pár informací, tak mi zavolej na pevnou nebo na mobil ( Olda Ti dá číslo).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.05  09:14

« Re: Mindrák?

Aha, teď už je mi to jasný.Tak já se omlovám za tu do nebe volající hovadinu, že Primera GT jezdí za devět litrů.Máš pravdu Ty.Běžně jezdí za devět až deset litrů >:D .
    Laďo, já už to tady nechci dál řešit.Je to ptákovina.Jen jsem čekal,že třeba napíšeš něco v tom smyslu : sorry, blbě jsem si Tvůj příspěvek přečet.....Nehodlám se hádat o tom, jestli nějaký auto jezdí za devět, nebo devět a půl litru ( a o údaji na pal. počítači už vůbec ne - z nás dvou jsem byl já ten první, kdo jeho hodnoty zpochybnil ).Kdybych se chtěl vážně někdy chlubit nízkou spotřebou, pořídím si jiný auto.Tohle jsem si koupil pro radost z ježdění a rozhodně ne s očekáváním minimální spotřeby.
    Ani já neberu tyhle debaty smrtelně vážně, v tom se spolu shodnem.Jen mě prostě štve, když mě někdo nařkne z plácání výmyslů, ale není schopnej uznat vlastní chybu.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.05  15:23

« Mindrák?

Nepotřebuju dělat chytrýho- když si projdeš pár mých příspěvků pak uvidíš, že beru tyhle debaty vcelku s úsměvem a reaguju většinou až na do nebe volající hovadiny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.05  22:17

« Re: Re: :-) Mindrák?

No tak krupi, nerozciluj se!!!Ty takovej pohodar se nechas takhle vytocit?!Co mam rikat ja!, jak me toci, ze pozemky na "Mezaku" budou az v srpnu nebo v zari.Potreboval bych, aby jsi se zeptal Kaji Rumla jak to vypada ze stavebnim povolenim pro firmu Allkon na "Markove kopci".To mam ale starosti co :-) .Cus blazin.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.05  21:26

« Re: :-) Mindrák?

Ach jo,Laďo 007....přečti si pořádně můj příspěvěk,na kterej jsi poprvé reagoval.Píšu tam,že počítač sice ukazuje průměr osm litrů,ale že já skutečnou spotřebu odhaduju tak na devět.A na to Ty zareaguješ tak,že si prej vymejšlím,protože Primera GT žere běžně devět až deset litrů.Tak mi pověz,co Tě trápí? Chceš bejt prostě ten chytřejší? Určitě jsi,Laďo! Spokojenej? :D
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.05  21:08

« :-) Mindrák?

Typickej mindrák po česku je tohle: Franta má to stejný auto co já a v hospodě se chlubí spotřebou 7,456 l/100 km.
    Já ale vím, že moje auto jezdí okolo 9 litrů, ale aby si Franta nemyslel, že jsem nějaký nemehlo či co, začnu tvrdit, že MOJE auto jezdí se spotřebou 7, 329 l/100 km >:D
    To GT bylo firemní přímo u dealera Nissan, v dokonalý kondici, najeto okolo 50 tisíc km.
    S tím displejem od palubního nesmyslu se můžeš nechat akorát vyfotit. Se svým současným GDI ti můžu ukázat i hodnoty 5 a něco a nikdy bych netvrdil, že jde o spotřebu v běžném, každodenním provozu.
    Je to stejný, jako když s Audi A8 4,2 pojedeš za 10 litrů. Jde to, ale běžná spotřeba tohodle auta je při dynmické jízdě cca 17 litrů.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.05  15:21

« Re: Re: doplnky

Nebo třeba tady : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.05  15:11

« Re: Re: doplnky

Já mám už druhou Primeru,momentálně P11 2.0GT z roku 97.
    K tomu číslování: nevím,jestli označení P11-144 oficiálně platilo i pro ČR,ale už několikrát jsem se setkal s takovým značením pro tenhle model: [odkaz] .
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.05  10:17

« Re: doplnky

tak som sa zmylil nie P11-114 ale P11-144 >:D a neviem o takomto oznaceni.
    Ak ste mali niekto nejake problemy s takymto modelom budem rad ked mi poskytnete par dobrych rad. Moje auto ma uz 130.000km ale zatial tam nebol nijaky problem. Kupil som to jazdene min. rok ked to malo 106.000km. a odkedy ho mam tak som mal rozobrate prave predne dvere lebo vyskocilo tiahlo na mechanizme otvarania dveri.... Obcas mi nieco zavrzga na jamach. to je vsetko...dik za nejake info
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.05  09:55

« Bez nadpisu

No neviem ake je oznacenie P11-114 ( 114 to by mohol by t vykon v PS na to co mam 1,8 16V >:D ). Ale asi myslime ten isty model. Ja viem o oznaceni P11C. tak to maju oznacene aj na www.nissan.cz. Dakujem za ten link je tam predny spojler na to moje a vyzera fakt dost dobre. zhodou okolnosti mam aj ciernu farbu a pre predstavu ako to vyzera na aute aj vo farbe je to cool. Ty mas ake vozitko? tiez primeru?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.05  20:39

« Re: doplnky

Schválně jsem zkusil vyhledat pár prodejen s autodoplňkama (třeba [odkaz] ) ,ale nevím nevím, jestli tam pro sebe najdeš něco zajímavýho.Máš Primeru z roku 2001,to už by měl být typ P11-144,ne? (raději se ptám,abych zase nešířil dezinformace).Našel jsem během chvíle dost prodejen,kde nabízej mračítka na P11,ale na P11-144 ani jeden. :(
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.05  13:41

« doplnky

Caute. som na fore uplny zelenac. vlastnim Primeru P11 2001, 1.8, 5dv a som rad ze som nasiel nejake forum, kde je mozne najst par uzitocnych rad o nissanoch.
    Neviete kde sa daju zadovazit nejake doplnky na P11?(mracitka by sa mi celkom pozdavali) Bol som v predajni D&M autodoplnky v Brne ale tam som nenasiel na primeru nic. Zadne kridlo na 5. dvere som si uz zadovazil z Cadce (SR)a musim povedat ze auto s nim vyzera lepsie..
    Dik za nejaky dobry tip.
    8)
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.05  11:47

« to krupi

to je v pohode, kazda rada je dobra, s oznacenim traveller jsem se uz taky setkal.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.05  22:24

« Re: primera p10 vs p11

2 vlada-l : Tak to se omlouvám za mystifikaci,ale vážně jsem netušil,že se P10 kombi vyráběla ještě v roce 98.Zkoušel jsem po tom ještě trochu zapátrat a starší model Primery kombi se skutečně vyráběl pod označením W10 Traveller až do 03/98. :shock: Promiň.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.05  16:27

« re: cukani

zdravim, mam podobny problem.
    vlastnim primeru p11 r.v. 2000 1,8. proste cuka a to pri zatahu i na volnobeh, ohrata x studena. jezdim s tim uz 5000 km a je to porad stejne (nezhorsuje x nezlepsuje) v autorizovanych servisech nevedi (3 ruzne), zkouseli od zaseknuteho, zadreneho plynoveho lanka, lambady, .....bla, bla, a ted v pondeli menily ridici jednotku. ovsem vysledek porad to same, cuka. pri napojeni na pc to v servisu neukazuje vubec nic jen jak je cara krasne ok. budu vdecny za jakekoliv info. (autum moc nerozumim jen se budu ptat v servise jestli to co mi radite zkouseli) predem diky
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.05  11:55

« to qeta p10 vs p11

no prave, sunny z roku 98 jsou celkem bezne k videni a docela drahy, predevsim ve vezi kombi, ... a z Japonska to by stalo za uvahu..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.05  09:40

« Re: to krystof & kruppi p10 vs p11

Netroufnul bych si tvrdit, že je to nějaká levárna, pokud se nepletu tak se P10 kombi vyráběla až do nástupu P11 kombi, t.j. do 98. Stejná situace byla u Sunny Kombi, který se vyráběl snad až do 99. Kombi verze se vyráběla v Japonsku.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.05  18:58

« to krystof & kruppi p10 vs p11

taky mne to prekvapilo, bud je to opravdu podvod nebo jd eo nejakou vyjimku.. ale maji ji i stepanka - www.stepanekauto.cz - za 119 t. Neni to preklep, videl jsem ji osobne a udaje odpovidaji. Jinak v GT je krasna a bral bych ji, ale jezdim denne tak 70km... :roll: p10 v dieselu brala tak 6.3.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.05  15:33

« Bez nadpisu

2 vlada-l: Souhlasím s Krupim. Za 120t. jsem v dubnu koupil Nissan Primera P11 2.0l GT na převozkách čerstvě dotažený z Germánie na zánovních zimáčích a dokonce i s orig. Alu+Goodyear F1, s tím, že výbavu má GT verze samozřejmě kompletní. Kupodivu nebyl opravdu bouraný (potvrzeno autorizovaným servisem), jen má evidentně stočený tacho (85000 >:D ). Bůhví kolik má najeto doopravdy (odhaduji 180-200t.), ale je v opravdu výborný kondici, tak snad se to neukáže jako problém. Zatím jsem najel necelých 4 500km a volby P11ky rozhodně nelituju, spíš nechápu, jak jsem mohl tak dlouho jezdit francouzem >:D
    2 Laďa007: I co se spotřeby týče, kloním se rozhodně na stranu Krupiho, jelikož na palubáku mi svítí 7,9l/100km, s tím, že když si namátkově počítám spotřebu prázdná /plná vychází mi 8,0-8,4l/100km. A to rozhodně nejsem brzda provozu, ostatně s tímhle motorem to snad ani nejde.
    2 krupi: Už poměrně dlouho Ti slibuju fotky mého zánovního mazlíka, tak věz, že tento víkend budu Primerku připravovat na dovolenku v zahraničí, tak až ho kompletně vycídim a naleštim, pořídim konečně nějaké aktuální fotos ;-) Mám zatím jen nafocen příjezd domů z koupě a to byla ještě na plecháčích a navíc s ¨pouťovýma¨ mračítkama v modrý metalíze, přičemž zbytek je komplet stříbrnej, no prostě divnost :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.05  13:43

« Re: to qeta a krupi /p10 vs p11/

Jestli se nepletu,tak P10 se vyráběla do roku 96.Od poloviny 96 se už vyráběl model P11.Takže jestli jsi někde viděl P10 z roku 98,bude v něčem nějaká zrada.Za 120t už bych hledal P11.Za ty peníze už by snad šla slušná vybrat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…