NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.12.98  18:20

« Re: Nissan Primera - zkusenosti

Diky za vycerpavajici info. Dotazy jeste mam. 1) Jsem alergicky na ruzne klepani a cinkani vseho druhu. Jak se tvari primera po 35OOO km? 2) Jak je to hlucne pri jizde na kostkach, pres tram. koleje a pod. (Prazaci asi vedi o cem mluvim)? Projevujou se tam nejake vibrace nebo chyta to nejakou rezonaci pri urcite rychlosti?
    3) Jake je svezenicko, kdyz jedes sam a nikdo ti do toho nekeca, ze mas jet pomaleji?
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.98  15:45

« 2,0 a 2,0 GT

Uvazuju o koupi ojete primery.
    Mate nekdo skusenosti s temito motory?
    Jaky je rozdil mezi 2,0 a 2,0GT. Ve spotrebe a ve vykonu.....ma cenu si priplatit na 2,0 GT?
    Dale by me zajimaly vase nazory na spolehlivost nissanu. Z predchoziho prispevku nevychazi primera moc dobre.
    Dikec
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.98  08:09

S novou 2.0 benzín Primerou jsem najel asi 35 tis km a moje zkusenosti jsou nasledujici. Co se tyce spotřeby tak to zacne hruzostrasne okolo 11,5l/100km a pak uz auto jen zraje. Okolo 20000 se dá jezdit v průměru za 8-8,5l/100km. Je jasny, ľe to záleľí na stylu - pohoda mimo město mám rekord 7,7l, léto - město, rychle a s klimatizací přes 10l. Co se týče trvanlivosti - na 35 tis. odeąla spojka. V servisu mi pochopitelně řekli, ľe ten blb jsem já, jelikoľ jezdim s nohou na spojce. Dál uľ je to tvrzení proti tvrzení. Oprava 5000Kč. Taky odejdou horní ramena na multilinku (u mě cca 15000 - oprava v rámci záruky). Jinak je to pohodlný auto, nevím sice jak brzdí konkurence (Passat) , ale mě se zdá brzdná dráha poněkud deląí neľ by bylo nezbytně nutné (u Primery). Při rychlejąí jízdě a zatíľeném zadku se projeví krátký chod propérování zadní (jinak excelentní) nápravy a to sice "drcnutím" na dorazy.
    K servisům (povídačky o bezúdrľbovosti aut jsou pitomost) bych řekl asi toto: je třeba dobře vybírat - nevím odkud jsi, já mám 2 dobré zkuąenosti - KMX Praha Dejvice, Auto Junek Studenec u Jilemnice. Zejména Auto Junek je milé překvapení -cena, rychlost, ochota, kvalita.
    Máą-li jeątě dotazy, rád odpovím.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.98  02:38

Ma 2 litr (GT?) a jezdi hodne po praze a kdyz venku, tak rychle. Rikal ze do 10 prakticky vzdycky, ale ze venku se da i pod 7. Ale on a spotrebu moc nekouka, on ma auto jenom na zimu nebo kdyz prsi. Jinak jezdi na motorce, momentalne tusim Honda 1100, nevimkterej typ, ale je to nahac. A to zere asitak o litr min :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.98  11:18

Nejde mi o zavist, to si muzu jit koupit do bazaru BMW. Potrebuju se premistovat rychle, bezpecne, spololehlive a levne.
    Auto musi clovek asi kupovat sam, protoze cim vice hlav tim vetsi gulas. Kazdy rika neco jineho.
    Jake zkusenosti ma kolega s provozem primery - hlavne spotreba?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.98  00:00

Kolega ji ma neco pres rok. Zatim bez jedineho problemu - asi vedi proc davaji triletou zaruku. Predtim mel Vectru a 5ku BMW - a rika, ze je tohle auto daleko lepsi. Jel sem s tim, zivy je to na rodinej sedan tak akorat a ma to jistej podvozek, coz sem o predchozi generaci passata rict nemoh (v novym jsem jeste nejel). Taky se mi libil interier a vybava. Zvenku je to na me moc fadni auto, ale s passatem to neni o moc lepsi. Pokud mas rad sportovni vzhled tak Primere slusi spoilery - passatu moc ne. Ja osobne bych volil Primeru, ale passat neni spatna volba - alespon v cechach ti ho budou zavidet ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.98  18:49

« Nissan Primera - zkusenosti

Jake mate zkusenosti s Primerou, benzin 2.O? Za kolik jezdi, spolehlivost, servis a pod?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.98  13:12

« Re: luxusni verze Nissanu

No přece MAXIMA
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.98  10:06

Není to automat, je to 5kvaltový třílizrový šestiválec vydrážděný na 195kW. No a jak jsem se k němu dostal? Koupil jsem ho jako lehce ojetý
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.98  18:55

Ono je to sice v podstate jedno, ale vlajkova lod Infiniti je Q45 a J30 (=Maxima) je pod ni. Danieli to tvoje J30 je automat, nebo ne? Jaxi se k nemu dostal?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.98  13:04

No ja jsem mel dojem, ze otazka spise smeruje na to co ma Nissan za vlajkovou lod a tim je bezesporu Nissan Maxima neboli Infinity J30. Ja mam tu americkou verzi a pokud se podivate na Inet americkych autosalonu, tak zjistite, ze mam pravdu ... kdo neveri, tomu moji karu ukazu
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.98  11:11

Je to tak, jak rika Hop. V USA zacinaji u Primery, ktera se tam jmenuje myslim, ze Infinity I20, pak Maxima a potom jeste asi dva, tri modely, ktery se v Evrope vubec neprodavaj'. Zrovna ted v lete prisla na trh nova I20 (=Primera). Amikum se moc nelibil vykon 150 koni, aspon podle testu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.98  19:52

Ale oni nedelaji jen Maximu. Maji v nabidce 4 nebo 5 aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.98  07:55

Mate i nemate pravdu, Infinity je verze pro americky trh a jinak se prodava pod oznacenim Nissan Maxima ... sam jednu vlastnim a je to suprovni kara ....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  12:30

To jsem jam, ale proc jsem jako anonym?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  12:29

no jasne diky ja si nemohl vzpomenout
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  12:26

Infiniti
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  11:45

« luxusni verze Nissanu

panove osvezte me pamet: Jak se jmenuje luxusni verze Nisanu? Jako TOYOTA - LEXUS, HONDA - ACURA
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  01:32

« Re: Almera

Almera je velice slušný a docela živý auto, dost prostoru uvnitř, slušný výkon motoru (1,4/ 87 koní),jedna z nejnižších poruchovostí ve třídě, při crash testech jedna z nejlepších ve své třídě, nekrade se.
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.98  15:56

« Almera

Pratele ! Mam si koupit Almeru nebo radsi neco jinyho ? Jaky mate zkusenosti s Japoncema ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…