NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.04.99  20:19

« Re: Primera GT

Jestli je to nova Primera tak bych si dovolil na predni naprave poradit mrknout se na ramena - mam osobni zkusenost, ze to v nich klape. Jedna se o horni rameno - vnejsi kloub nad kolem - nech si to od nekoho pohoupat a dej ruku na ten kloub. A pak taky vedet jak jsi pochodil.
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.99  11:41

« Bez nadpisu

pánové nissanisti přispívejte ať to tady nechcípne
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.99  20:29

« Renault kúpil Nissana ?!

Neviem, či je to pravda, ale vraj Nissana kúpili Renaulťáci ?
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.99  14:31

« Primera GT

Mam rok Primeru GT. Ted ma najeto cca 30 tisic.
    Je to bezva auto, ale ted po zime slysim v podvozku zvuky jako od prednich lozisek.
    Je mozne, aby vydrzely tak malo?
    Ma nekdo takove zkusenosti s Primerou?
  • 00 Reagovat !

foto

09.03.99  16:56

« Dobrá volba.

Myslím si, že pokud si někdo koupíte Nissana (Almeru, Primeru aj.) tak určitě neprohloupíte. Jsou to podle statistik velice spolehlivá auta. Motory mají výkonné a přitom ne žravé. Podvozky jsou taky bezvadný.
    Mějte se.
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.99  10:58

« Nissan Primera

Dostal jsem nabidku na ojetinu Nissan Primera Combi 2,0 D, r.v. 1993, najeto 150000 km. Ma nekdo nejake zkusenosti s timhle dieslem ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:08

« Co doporucite?

Mam Almeru 1.4 a po zime chcem zimne gumy nechat na povodnych plechovych diskoch 13" a kupit liate vacsieho priemeru - stacia 14" alebo sa oplati vrazit do 15"?
    A tiez originaly od Nissanu /Atlantis/ su sice super, ale aj ich cena... - poradte slusnu znacku cena/kvalita.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.99  10:52

« Přední nárazník na Primeru I

Zůstal mi přední nárazník po Primeře I.Není nový má nějaké oděrky,ale jako náhrada za totálně zničený může posloužit.Má nástřik perličková šeď metal.Má-li někdo zájem určitě se dohodnem.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  15:09

« Zaky

... dám tomu kámošovi na tebe kontakt a uvidím co s tím udělá
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  13:05

« Re:Daniel

To je slušná dálka.Každopádně díky moc.Necháme to osudu.Kdyby bylo případně to mazací schéma , tak si to pošleme po netu.
    Adresa: mupb_asr@ns1.ipnet.cz
    nebo fax: 0306/31014 ,ale tam musíš napsat,že je to pro Martina Žáka. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.99  07:38

« To> Zaky

... nevím, nevím ... já jsem z Opavy a můj kámoš rovněž, takže nevím, jestli to pro tebe bude zajímavé
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.99  10:08

« Daniel: Nissan 200Sx

Ahoj Dane!
    Díky za naději.Jsem z Příbrami.Není problém se sejít kdekoli a prodiskutovat to.Pro rychlejší spojení: mobil 0603/863249 Tomáš Dunaj.
    Zdar Zaky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.99  15:44

« Re: Nissan 200Sx

odkud jsi? kámoš co se mi stará o Maximu je geniální a určitě by s s tím poradil ...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.99  15:03

« Re: Servis za 270,-

Děkuji ...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.99  11:39

« Re: Střešní nosič na Primeru

Na svou Primeru jsem pred mesicem koupil nosic i s rakvi na lyze za 8000,- u Neumanna v Praze, byla to nejaka nizsi zimni cena.
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.99  09:11

« Nissan 200Sx

Mám Nissan 200Sx r.v.1991,1.8i 16V turbo. Nemaže mi jedna vačková řada a první válec.Už jsem sundal palici,ale nic závratnýho jsem neobjevil.
    Jestli někdo víte co s tím nebo máte mazací schéma ,popřípadě manuál pro servisy ozvěte se prosím.Zahálí mi v garáži 200 HP a jsem z toho na krupici. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.99  21:12

« Nissan Primera Combi 2.0D

Zdravím všechny.
    Uvažuju o koupi Primery combi 2.0D r.v.1990-91.
    Potřeboval bych poradit na co si dát pozor při koupi.Díky.Jirka
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.99  21:10

« Nissan Primera Combi 2.0D

• « 00 Reagovat !

foto

06.02.99  18:51

« Re: Střešní nosič na Primeru

Ne mám klasiku 5D.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.99  18:49

« Re: Co koupit?

Nejdeli o prachy tak v každém případě Primeru a to dvoulitr. Nejlépe GT.AŤ už klasika nebo GT jede skvěle.Máš-li sportovní srdce(cuore sportivo) budeš jistě spokojen.O spotřebu se neboj neboť Primera jede a nežere.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…