NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: toshi toshi
chces mi namluvit ze 300zx udela 0-100km/h pod6.3sec??????????pochybuji.tim nechci rici
ze 300zx vypada spatne me samotnemu se docela libi,ale je tu velke ale,jizdni vlastnosti nic moc a ten v6 motor s tim neco delat nebo spise v nem neco delat hruza.mohl bych ti napsat spoustu zavad .take novy retro z je uplne o necem jinem,
kde pouzivaji radovy sestivalec,ktery byl v te dobe jeden z nejlepsich.take jsem nikdy nerikal ze vim ktera auta jsou nejprodavanejsi v usa,je mi to take jedno co si ti amici tam delaji my se po nich
neopicime. -
« Bez nadpisu
Jinak, chlapce, je to naprosto normalni praxe...Napr Mitsubishi taky dela uplne novy model Eclipsy, ktera ma s tou puvodni spolecny jen nazev, a pritom to bylo (co se tyce prodejnosti) uspesne auto (nemluvim o technickych parametrech).
Modely v soucasne dobe maji asi petiletou zivotnost, pote se prechazi k inovacim (zhusta jde vsak o zcela nove auto)... -
« Bez nadpisu
Jinak to, ze ty o tom vis prd, ktera auta jsou v USA nejprodavanejsi, a o tom, co tim firma sleduje (napr. vyvoj a vyrobu noveho "retro" modelu "Z"), neznamena, ze nekomu "dosly argumenty"... Staci se trochu podivat po Internetu, kde urcite zjistis prodejnost aut v poslednich letech... -
« Re: Re:mily toshi jsi vedle jak ta jedle.
As Nissan: jo on se jim nepovedl??!! Cha, cha, nenech se vysmat!! Jedno z nejprodavanejsich a nejpovedenejsich aut ve tride...A prestali ho vyrabet po dlouhych letech z duvodu, ktere nejsem nikomu jasne, jelikoz firma se k tomu nejak nevyjadrila.. (Btw; prestaly se delat i jine, uspesne modely od jinych firem). A kvalitu auta poznas i podle toho, jake je jeho "resale value". A to je porad, i kdyz se nevyrabi, velmi vysoke... -
« Re:mily toshi jsi vedle jak ta jedle.
bohuzel te musim zklamat,ozzy je slengove ozzy
a taky se tak pise.a to kolik jsem mel aut?
nikdy mne to nenapadlo pocitat,momentalne mam tri
ale i to se bude meni velice brzo.rad bych vedel co je na nissanu 300zx spickoveho,muzes mi to vysvetlit?muj nazor je ze se jim nepovedl a proto
zastavily vyrobu.a take nissan 200sx neni super auto ale je levnejsi,vykonejsi a rychlejsi je snim vice srandy.to je vsak muj nazor,take nebyl jsem to ja kdo tvrdil ze infiniti a maxima je stejne auto.(no a kdybyjsi opravdu chtel vedet kolik jsem mel aut,pokusim se zalovit v pameti ale presne ti to asi nereknu) a take s tim parkovanim v dilne to neni tak presne,je sice pravda ze mne nechali pred 14 dni v jedne dilne
(scuderia velocide)svezt s f360 marnelo,ale to je tak vse.s pozdravem ozzy from ausie. -
« Bez nadpisu
Mily Ozzy (BTW k tvemu jmenu - to se pise malinko jinak, kdyz jsi z te Australie), tedy mily Aussie, 300 ZX je spickovy auto za ty prachy (teda bylo), at se ti to libi, nebo ne...
Porad se tady ohanis super autama, mohl bys mi rict, kolik aut a jaky, ti opravdu rikalo pane? Nejen, ze ti dovolili preparkovat v dilne???? :))) -
« Design
Jeste se vratim k designu Altimy a Maximy (nevim presne, jak se to v Evrope jmenuje). Je pravda, ze na muj vkus jsou hoooodne konzervativni...Ale zrejme je to presne to, co Americanum vyhovuje. Nenapadne auto, ovsem motorove a predevsim jizdnimi vlastnostmi vysoce hodnocena auta za lepsi cenu, nez nabizi "modnejsi" Honda...Jinak dlouhodobe ve spicce prodejnosti i v "resale value', tedy vysoka cena ojetych vozu...
Jinak dost prekvapilo stazeni uspesneho sportovniho modelu Z 300 z trhu...Spickove auto za velmi rozumnou cenu...
-
« Re: Nová primeramegane
Německý Das neue Automobil, Heft 7/99 - Juli, strana 14, pěkné fotky, vyplatí se to kupit, je tam spousta zajímavostí, vč. nového Ferrari F(60?). Je těžké ho ale sehnat. V Autobildu bude asi taky. Bohužel scanner už měsíc nespolupracuje, tak poslat nemohu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
SPORTOVNI CLASICCA PORSHE 911 NO A TERENNI
NISSAN PATROL 4.5 TURBO DIESEL.