NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Nová almera
To ale mluvíš o Tinu. Já měl na mysli almeru jako takovou, co bude představena na IAA frankfurt. Od ní jsem viděl jen jednu fotku - modrostřibrný 3D, který je snad nejhezčí 3D ve třídě. Bohužel ještě hezčí, než můj milovaný civic 3D. O téhle almeře něco víš? -
« Re: Nová almera
To: King of the Road.
Háky ani kliky neluštím. Je to asi otázka náhody.
Pokud chceš jen obrázky bez textu (je tam, ale je divný), běž na nissan.co.jp. Objeví se ti home page - nabídka HOT NEWS a dál je to šaškárna.
Všechny řádky co se objeví jsou divné, ale začínají celkem jasným letopočtem. Nissan Almera Tino (nový MPV) je třetí řádek s letopočtem 1998.
Ve stavovém řádku se objeví Tino (když ho trefíš). Dál se (i přes muří nohy) snadno dostaneš - exterior, interior atd.
Někde jsem vyčetl (nebo slyšel), že by se do Evropy měla dostat v prosinci, do ČR v lednu nebo v únoru. Víc o tom nevím. Nějaký článek je na
nissan.co.at/aktuell/news/1999/03_genf.h… /> geocitie.com/motorcity/1295/almera/hist.… /> Nečetl jsem to (špatný cizojazyčný projev). Altavista ti na dotaz almera+tino vyhodí odkazy na stránky. Je tam ale vždy (tam, kde jsem byl) jen jeden obrázek.
Ahoj
-
« Re: odpoved
bohuzel k nam ti japonci chodi bez uprav primo z japonska.tak jak australie tak i japonsko ma volant na prave strane a take je japonsko z mala zemi ktera si ponechava nejlepsi a nejvykonejsi auta doma,a diky tomu ma australie cast jejich probukce.i kdyz ted limitovali vykon do 208kw,a
to z prosteho duvodu(ctyr valce s dvoulitrovym
motorem)japonska verze lexus s toyota motorem
(altezza)237kw,nissan 200sx(silvia)motor sr20det
top secret tune 600koni,nemusim pokracovat??????????nissan 300zx bohuzel(nemam nic proti vzhledu samotnemu se mi libi ale ten motor)
-
« Re: 300 ZX
Ta třístovka není myslím úplně ąpatný auto, hlavně má krásnej design. V turbu má něco kolem 280 - 310 koní, podle země (hádejte kde má těch 280 koní, no správně, v Californii). Ale viděl jsem i s lehkou úpravou 380 koní. Jediná potíľ je s cenou, ojetina z roku 1991 je u nás zhruba na dvojnásobku ceny Toyoty Supra, coľ je v podstatě podobný auto, podle subjektivních testů třetích osob má Supra lepąí (méně záludné) jízdní vlastnosti. Ona má sice v základu jen 245 koní, ale výměnou výfuku (!) se dostává na 270 - 280 koní. Je to dost, taky se mi to zprvu nezdálo, ale je to tak, má v základu tak blbej vejfuk. Takľe já bych ąel do Supry. Jinak kdyľ se budeme bavit o autě starym třeba tři roky, tak to uľ byla nová generace Supry, a ta je jednoznačně lepąí, bohuľel ta je draľąí i neľ ten Nissan.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Designem se jim myslim moc nepovedl ale technicky to auto bude asi dost dobre....cau