NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

12.10.99  11:45

« Bez nadpisu

Co rikate na novy nissan primera..
    Designem se jim myslim moc nepovedl ale technicky to auto bude asi dost dobre....cau
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  21:37

« Re: Nová almera

Už je hejno informací z Frankfurtu, ale po Nissanu Almera ani stopa. Poraďte.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.99  13:41

« NISSAN

CO TAKHLE STARY NISSAN BLUEBIRD?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.99  19:37

Hľadám tiež - zatiaľ len to Kingove 3d...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  14:01

Tak to je právě ten obrázek, o kterém jsem mluvil. Tak nic jiného se asi sehnat nedá.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  13:52

Víc mě zaujal Nissan Almera Tino. Navíc jsem byl zcela přesvědčen, že mluvíme o stejném autě.
    O Almeře, která tě zajímá, vím jen to, co je na
    nissan.de/presse/doc/frame.htm
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  12:50

To ale mluvíš o Tinu. Já měl na mysli almeru jako takovou, co bude představena na IAA frankfurt. Od ní jsem viděl jen jednu fotku - modrostřibrný 3D, který je snad nejhezčí 3D ve třídě. Bohužel ještě hezčí, než můj milovaný civic 3D. O téhle almeře něco víš?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  12:23

To: King of the Road.
    Háky ani kliky neluštím. Je to asi otázka náhody.
    Pokud chceš jen obrázky bez textu (je tam, ale je divný), běž na nissan.co.jp. Objeví se ti home page - nabídka HOT NEWS a dál je to šaškárna.
    Všechny řádky co se objeví jsou divné, ale začínají celkem jasným letopočtem. Nissan Almera Tino (nový MPV) je třetí řádek s letopočtem 1998.
    Ve stavovém řádku se objeví Tino (když ho trefíš). Dál se (i přes muří nohy) snadno dostaneš - exterior, interior atd.
    Někde jsem vyčetl (nebo slyšel), že by se do Evropy měla dostat v prosinci, do ČR v lednu nebo v únoru. Víc o tom nevím. Nějaký článek je na
    nissan.co.at/aktuell/news/1999/03_genf.h… /> geocitie.com/motorcity/1295/almera/hist.… /> Nečetl jsem to (špatný cizojazyčný projev). Altavista ti na dotaz almera+tino vyhodí odkazy na stránky. Je tam ale vždy (tam, kde jsem byl) jen jeden obrázek.
    Ahoj
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:18

« Re: Almera Spring 1.4 16V

almera v 1.4 16v podle me staci vlastnim hondu civic v tom stejnym obsahu a jede to slusne ale na zavodeni to není.Pozn.dobry pomer vykonu aspotreby.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  08:50

tak to ti dík, ale kde to tam mám mezi těmi klikyháky najít, co je nová almera?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  08:11

Obrázků je plno.
    AltaVista - do vyhledávače Almera+Tino.
    Na japonských stránkách Nissanu je toho asi nejvíc. Včetně interiéru.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  06:28

« Re: Spotreba Almery

dost slušný, až neuvěřitelný, jen jestli si to měřil přesně
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.99  16:11

« Spotreba Almery

Spravil som s 1.4 3200km /celkovú spotrebu som sšte nepočítal/ ale Taliansko od Innsbrucku do Nice som prešiel na jednu nádrž cez 700km za 36litrov - sporeba málilinko cez 5 lirov - no comment!
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.99  13:30

« nissan micra

ma nekdo nejake zkusenosti s microu,chtel bych koupit otci nejake auto ,nechce nic velkeho
    ,a to se mi zda ok.maji ted verzi spring za
    259000kcs
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.99  12:13

« Nová almera

Už jste jí viděli? Jsou první fotky, zatím jen na 3D hatchback. Nádherný kousek. Jak jsem řekl před časem: Tino odstartovalo novou vlnu designu, který se u primery a almery opravdu povedl. Až vyštrachám fotku na WEbu, tak ji sem hodím.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  17:00

« Re: Almera Spring 1.4 16V

nebe a dudy, to se vubec neda srovnavat - ale lepsi nez o tom cist je nekde se svezt - u jakehokoli (vetsiho) dealera by to melo byt bez problemu
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  13:21

« Almera Spring 1.4 16V

Staci ta 1.4 na tohle auto? Nebo je to jako
    Octavia s 1.4. Prosim poradte...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:19

« Re: odpoved

bohuzel k nam ti japonci chodi bez uprav primo z japonska.tak jak australie tak i japonsko ma volant na prave strane a take je japonsko z mala zemi ktera si ponechava nejlepsi a nejvykonejsi auta doma,a diky tomu ma australie cast jejich probukce.i kdyz ted limitovali vykon do 208kw,a
    to z prosteho duvodu(ctyr valce s dvoulitrovym
    motorem)japonska verze lexus s toyota motorem
    (altezza)237kw,nissan 200sx(silvia)motor sr20det
    top secret tune 600koni,nemusim pokracovat??????????nissan 300zx bohuzel(nemam nic proti vzhledu samotnemu se mi libi ale ten motor)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.99  18:07

« Re: 300 ZX

Ta třístovka není myslím úplně ąpatný auto, hlavně má krásnej design. V turbu má něco kolem 280 - 310 koní, podle země (hádejte kde má těch 280 koní, no správně, v Californii). Ale viděl jsem i s lehkou úpravou 380 koní. Jediná potíľ je s cenou, ojetina z roku 1991 je u nás zhruba na dvojnásobku ceny Toyoty Supra, coľ je v podstatě podobný auto, podle subjektivních testů třetích osob má Supra lepąí (méně záludné) jízdní vlastnosti. Ona má sice v základu jen 245 koní, ale výměnou výfuku (!) se dostává na 270 - 280 koní. Je to dost, taky se mi to zprvu nezdálo, ale je to tak, má v základu tak blbej vejfuk. Takľe já bych ąel do Supry. Jinak kdyľ se budeme bavit o autě starym třeba tři roky, tak to uľ byla nová generace Supry, a ta je jednoznačně lepąí, bohuľel ta je draľąí i neľ ten Nissan.
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.99  17:52

« Bez nadpisu

Jinak 300 ZX se delalo i v turbu a myslim, ze to jelo slusne a prave nejvetsi pochvaly to sklizelo za motor a JIZDNI VLASTNOSTI (jako vetsina Nissanu)...Tak nevim, co to do te Australie ti Japonci posilaj...:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…