NISSAN
« Pozdrav vsem
Zdravim vsechny priznivce NISSANu !
Konecne mam moznost pristupovat k I-NETu rozumnejsi formou nez vytacenou linkou a tak doufam, ze se tu objevim casteji.
Zatim automobil teto znacky nevlastnim, ale predpokladam, ze behem pristiho roku jiz ano. Doma jezdim *Feldou*, ale v praci mam Primerku a to je neco!
Moc se mi libi letosni facelift Primery, ale hlavne nova Almera. Uvidim co poridim, hlavne co kapsa a *financni poradkyne* :-( dovoli... Asi to stejne bude nejaka lehce jeta Primerka :-).
Trochu jsem se koukal jak jste s NISSANy spokojeni a myslim, ze to neni spatne ....
Tot zatim vse. Pekny vikend vsem preji! radas
« Nová Maxima 2000?
Viděli jste někdo jak bude vypadat nová Maxima pro rok 2000? Možná že bude podobná americké verzi, která se (snad) už prodává. Našel jsem zajímavé informace na www.maxima.org ale nejsem si jistý, že by se v Evropě chytli s tímhle designem. Jinak já mám čtyři roky starou Maximu 3.0 QX s plnou výbavou a je to pořád bomba. Výkon jak blázen, sedí jak přibitá (silenbloky jsem zatím nemusel měnit a to mám 150 tis najeto), o motoru ani nevím, kde je a interiér je pořád porovnatelný s čímkoliv na trhu. Možná mi někdy chybí počítač - s automatem je dlouhých cestách trochu nuda, ale jinak je to fakt pořád skvělé auto.
Tom -
« Re: Michelin
Jak muzes takovou karu jako je passat nenavidet!
Cim si vozis *?S tema kecama te vodhaduju
na zakomplexovanyho skudkare!Jestli nekdy udelaj
ty sikmovoky buzny lepsi motor na naftu nez TDI
(DI cerveny)tak o nich zacnu uvazovat,ale o tom
si muzou nechat zdat!! -
« Acco vs. primera
Ha ha ha, tos mě ghoste, docela pobavil. Jo, máš pravdu, v testech na whatcar.... má skutečně acco 3 puntíky a primera 4. Drobná vada na kráse je ta, že Primera je to současná, faceliftovaná, která se u nás nyní začíná prodávat a Acco je starý, který se už přes rok nevyrábí. Test nového tam zatím není. -
Primera Sport je nesporně za ty peníze dobrý kauf. Dokonce jsme teď polemizovali v Honda clubu, jestli Primera Sport, nebo Acco 2,0. Bohužel musím přiznat, že i jako Hondí šovinista bych se asi musel moc přemlouvat do acco, když je za stejné peníze primera s xenony, 16"koly a obložením hliníkem. -
Vcera sem se byl mrknout na novou primeru a musim rict je to supr. Vypada to mnohem lip nez na obrazcich. Vybava co nabizi ve standardu je skvela je to proste kompletni auto. Uvazoval sem o koupi passatu ale je rozhodnuto. Bude to primera. Passat je proti primere uplne hole auto a kdyz si napocitate to co nabizi nissan ve standardu passat naroste o 200 000kc a vic. Meli tam verzi sport na krasnych elektronech. Taky podle neyavislych testu je to auto dost dobre viz. [odkaz]
Uz se na ni tesim
Cau