NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

03.05.00  11:05

« *

Zajímalo by mě, který slabomyslný idiot odstranil většinu příspěvků. Mám pocit, že mentální insolvence některých individuí nezná hranic.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  20:56

« Nova Almera

Cau, zajimalo by me, jestli jste uz nekdo videl crash test u Almery. Jak dopadl?? Je to porad tak slaby, jako ta minula verze??
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  20:42

« Nova Almera

Testoval uz nekdo novou Almeru 1.5? Jaky je rozdil v motoru (jizde) oproti 1.4 ? Podvozek je stejnej.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  16:00

« Bez nadpisu

Vylovíme Nissana z archívu
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.00  11:54

« Primera 2.0

Haloo, nemate nekdo novou Primeru s dvoulitrem? Zajimalo by mne, jak to jede.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.00  01:46

« Re: Spotreba

Ja jezdim pres 160 nerad. Oni ani neni kde. Mel jsem tam asi 170, ale zatim me to nenapadlo zkouset. Pro mne je dulezitejsi jak rychle se na tech 160 dostanu a zda-li tam vydrzi i ve stoupani. Z tohoto hlediska je Primera OK, jen jeste trochu toho zrychleni. Domnivam se, ze to bude programem elektroniky - tohle ma VW na 1.8T. Konstatni kroutici moment v tak sirokem rozsahu otacek je dan programem a ne fyzikou stroje. Nissan tim asi udrzuje zajimavou spotrebu a emise.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  18:12

Na dálnici tech 170 km/h naprosto v pohode. Pak uz je citit, ze motor dost toci. Tech 180-190 jsem zatim jel nejvic. Moc to nezkousim, nebot mam najeto cca 11 000 km. Dobry je, ze je jedno, jestli mas auto prazdny ci plny. Chova a jede to stejne.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  14:42

Nejvíc se mi auto rozjelo na té D11 z Prahy do Poděbrat na 190 km/h (alespoň dle rychloměru v autě, skutečnost je většinou o něco málo menší), samozřejmě auto bylo nenaložený, ale bylo na zimních pneu. Mluvím o Almeře 1,4.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  14:35

Mám Almeru Spring 1,4 5dv. starou asi 8 měs. naj. nyní 23.000km a průměrná spotřeba za celou dobu auta je 7,0 l/100km, nejvíce jezdím mimo město asi 3/4 a z toho cca 1/3 po dálnici. Nejvyšší prům. spotřebu na 1 nádrž jsem měl asi 8,2 l/100km a nejnižší 6,1.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  14:21

Mám sedan 1,4, teprve 7500 km, poslední počítaná průměrná spotřeba (město asi 40%) byla 7,36 l. Jedu tak rychle, jak zrovna potřebuju. Nešetřím.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  13:55

Hmm, tak tolik jsem to jeste netocil, ale kdyz uz jsme u toho - kolik si z toho vymackl nejvic? Ja jsem jel zatim jen asi 180 a jeste to nevypadalo, ze by byl problem dal zrychlit, ale dalnice cislo 11 z Podebrad do Prahy skutecne neni misto pro testovani maximalky (pokud to tam znas, tak vis o co jde).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  07:34

Ja s Almerou 1,4 mam kombinovanou spotrebu mesto, mimo mesto a dalnice stabilne tak maximalne 7,5 l. A to jezdim poradne svizne. Vzdy na nadrz ujedu 560-600 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  20:12

Na tech 9 jsem se dostal, kdyz jsem vytacel motor k 5.000 na II a III. Z IV jsem radil na V ve 160 na dalnici do kopce. Pro uklidneni - to neni muj bezny styl jizdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  13:58

Musim se zapojit do diskuze na toto tema, neda mi to. Jezdim s Almerou 1,4 asi rok. Moje nejhorsi spotreba byla v zime na dalnici okolo 8,5 l pri prumerne rychlosti 140 Km/hod. Naopak v lete na dalnicnim useku cca 200 km mi spotreba klesla na pouhych 5,2 l. Ale nejel jsem pres 120 Km/hod a zadne vytaceni motoru. Jakou mate spotrebu ve meste-vy, kteri jezdite v Almerach? Ja se pohybuji kolem 7,7 l.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  08:12

No pres devet mi to jeste nezralo (nejezdim moc po meste), ale kdyz se tomu slape na krk, tak je to tak okolo 8.6. Dost to kleslo, kdyz jsem sundal zimni gumy, ale mozna se to snizeni kryje s tim, ze uz je to auto pomalu zajete (nyni 13.000).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  11:20

« Re: Spotreba aj okolo 5 litrov

Už som to niekde písal, moja rekordná spotreba: na minuloročnú dovolenke do Antibes som zobral aj svoju Almeru /1,4 D obutie žiadne Eco, ale pôvodné Yokohamy/.
    A výsledok? Plná nádrž v Samnaun (CH), cez horské tunelíky a šplhanice cez hory, St Moritz okolo Milána mimo diľnic cez prímorské Alpy a Col de Tende s ďalším tankovaním až v Nice! To je bratru za 5,1 litra na stofku... A to žiadne prdkanie sa 60km/h, ale normálna svižná talianska jazda - rýchlo z križovatiek, dedina-nededina 90-120 a pod.
    Sám som bol prekvapený...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  21:47

Jo, to by odpovidalo. Jiz jsem se take pekne svezl, ale pak to slo pres 9. Na druhe strane v porovnani s tebou tam mam jen 2.500.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.00  14:21

« Nová Almera

Viděl jsem už u Nissanů ve Vysočanech novou Almeru,docela mě překvapila že vypadá mnohem lépe ve skutečnosti než na obrázku.Zajímavý je to prosedlání střechy vzadu v přechodu na spojler.Dozvěděl jsem se taky , že si dokonce pro sebe točili Japonci reklamu na novou Almeru přímo v Praze.
    Měli tam taky připraveno několik nových Maxim pro novinářské testování a byli dost zvědaví, kolik se jich vrátí nerozbytejch.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  12:07

Ne 6.4, ale 5.6 litru na 100 km! Okolnosti byly tyto: delka trasy=50km, maximalni rychlost 100 km/h, teplota=15st, silnice I a II tridy (asi pul na pul), na trase 3 obce, kde jsem jel asi 60 km/h, letni pneu Pirelli (nebo jak se to pise). Normalne jezdim tak za 7 - 8 ltr/100 km, protoze holt s takovym autem mi to neda, nicmene, kdyz se chce, tak to fakt za tech 6 nebo i min litru na 100 jde. Ale je to houby jizda.
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.00  22:55

« Spotreba

-> Nissan. Dnes jsem se zkousel dostat se spotrebou na nejake priznivejsi cisla. Udelal jsem 6.7 na useku asi 15km. Byla ale vymetena silnice a tocil jsem do 3.000 a jel zlehka, tak do 110 - 115. Normalne (kolem Prahy, misty do Prahy, dalnice 150 - 160) jsem kolem 8.6. Tech 6.4 bylo za jakych okolnosti?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…