NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  09:39

« Re: nova Almera 1,8

Podle me ty 15" kola urcite trochu zmekcuji jizdu, ony jsou taky trochu sirsi jsou to 185 a na stare se seriove davali 175.(myslim)Ja muzu taky novou Almeru jen doporucit. Je v ni plno peknejch blubustek, ktery v jinejch autech nejsou. (treba inteligentni osvetleni vnitrku vozu)Za ty prachy je to super auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  07:51

Jak to myslíš s těmi 15" koly? Jsou míň cítit nerovnosti nebo máš na mysli něco konkrétnějšího?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  00:00

Tak sem se v sobotu projel v nové Almeře 1,8 a musím konstatovat že jsem nadšen.Motor uplně super,podvozek stejný jako u starší Almery,akorat 15" kola a to je trochu znát.Hodně jsou cítit kototouče i na zadních kolech.Moc se mi líbil interier ve verzi sport.Všem potencionálním kupcům vřele doporučuji!
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.00  14:48

« stresni nosic na Primeru

Ahoj,
    trochu narusim diskuzi o nove ALmere a spotrebe. Shanim na Primeru stresni nosic (rok 1990, 2.0 e GT). V Nissanu m nabizeji asi za 5 tacu, coz se mi az tak optimisticka cena nezda...
    Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  12:45

« Re: nova Almera 1,5

Musim rict, ze jsem mel moznost se take svezt ve stare Almere 1,4 kterou ma kamos. V porovnani s novou Almerou je ta stara trochu hlucnejsi, hur brzdi (ale ne o moc) a ma dost chudej (zastaralej) interier. Priznam se, ale ze jsem cekal trochu vetsi rozdily mezi staro a novou Almerou. Bud byla ta stara fakt dobra, nebo tu novou moc nezlepsili :-)) Hlavne jsem zvedavy na spotrebu, doufam ze to bude 6 a min litru....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  12:17

« Re: nova Almera 1,5

V pátek jsem se byl projet novou Almerou, byl to ten novej turbodiesel.Co jsem stačil za těch pár kilometrů porovnat se starou Almerou, jízdní vlastnosti podvozku stejný, řekl bych trochu menší hluk od kol, brzdy opravdu super, jsou znát kotouče i vzadu, diesel samozřejmě o něco hlučnější než starší benzín 1,4 ale táhne jako kůň.Je tam znát trochu prodleva po sešlápnutí plynu , chvilinku nic a pak začne táhnout ( asi turboefek ?).Střední otáčky velkej zátah, ve vysokých otáčkách je znát proti benzínu menší chuť k životu.Na zadních sedačkách je podle názoru mých spolujezdců, kteří jsou zvyklí na zadní místa ve staré Almeře, o něco méně prostoru mezi předními opěradly a koleny sedících. Pak jsme ještě projížděli Patrola s automatikou v kopečkách, ale to je už jiná kategorie.
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.00  15:18

« nova Almera 1,5

Musim se pochlubit s novou Almerou. Je to fakt skvely auto. Je krasne tichy, na nerovnostech nadherne mekke. (skoro jako nejakej francouz)A motor je taky celkem svizny. Brzdy to ma ostry jak ziletky, clovek seslapne pedal a stoji na miste. Pokud se na tom nezacnou podelavat postupne jednotlivy veci, tak verim, ze to bude super auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.00  03:41

« Re: Spotreba

Jo souhlasim taky sem jel s Almerou 190,ale byl sem sám a bylo to z kopce.Víc by to nedalo.
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.00  03:22

« nissan sunny

a co takhle nissan sunny 2.0d combi. Chci si tedkom koupit vojezdeny vuz. maji ho za 115 tisic rocnik 92. Jestlipak mate nekdo nejaky reference ci se to oplati nebo ne, a jakej je to lastne vuz co se kvality vydrze a tak vubec, diky
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.00  03:18

« Sunny

• 00 Reagovat !

foto

03.05.00  11:05

« *

Zajímalo by mě, který slabomyslný idiot odstranil většinu příspěvků. Mám pocit, že mentální insolvence některých individuí nezná hranic.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  20:56

« Nova Almera

Cau, zajimalo by me, jestli jste uz nekdo videl crash test u Almery. Jak dopadl?? Je to porad tak slaby, jako ta minula verze??
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  20:42

« Nova Almera

Testoval uz nekdo novou Almeru 1.5? Jaky je rozdil v motoru (jizde) oproti 1.4 ? Podvozek je stejnej.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  16:00

« Bez nadpisu

Vylovíme Nissana z archívu
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.00  11:54

« Primera 2.0

Haloo, nemate nekdo novou Primeru s dvoulitrem? Zajimalo by mne, jak to jede.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.00  01:46

Ja jezdim pres 160 nerad. Oni ani neni kde. Mel jsem tam asi 170, ale zatim me to nenapadlo zkouset. Pro mne je dulezitejsi jak rychle se na tech 160 dostanu a zda-li tam vydrzi i ve stoupani. Z tohoto hlediska je Primera OK, jen jeste trochu toho zrychleni. Domnivam se, ze to bude programem elektroniky - tohle ma VW na 1.8T. Konstatni kroutici moment v tak sirokem rozsahu otacek je dan programem a ne fyzikou stroje. Nissan tim asi udrzuje zajimavou spotrebu a emise.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  18:12

Na dálnici tech 170 km/h naprosto v pohode. Pak uz je citit, ze motor dost toci. Tech 180-190 jsem zatim jel nejvic. Moc to nezkousim, nebot mam najeto cca 11 000 km. Dobry je, ze je jedno, jestli mas auto prazdny ci plny. Chova a jede to stejne.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  14:42

Nejvíc se mi auto rozjelo na té D11 z Prahy do Poděbrat na 190 km/h (alespoň dle rychloměru v autě, skutečnost je většinou o něco málo menší), samozřejmě auto bylo nenaložený, ale bylo na zimních pneu. Mluvím o Almeře 1,4.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  14:35

Mám Almeru Spring 1,4 5dv. starou asi 8 měs. naj. nyní 23.000km a průměrná spotřeba za celou dobu auta je 7,0 l/100km, nejvíce jezdím mimo město asi 3/4 a z toho cca 1/3 po dálnici. Nejvyšší prům. spotřebu na 1 nádrž jsem měl asi 8,2 l/100km a nejnižší 6,1.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  14:21

Mám sedan 1,4, teprve 7500 km, poslední počítaná průměrná spotřeba (město asi 40%) byla 7,36 l. Jedu tak rychle, jak zrovna potřebuju. Nešetřím.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…