NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: nova Almera 1,8
Podle me ty 15" kola urcite trochu zmekcuji jizdu, ony jsou taky trochu sirsi jsou to 185 a na stare se seriove davali 175.(myslim)Ja muzu taky novou Almeru jen doporucit. Je v ni plno peknejch blubustek, ktery v jinejch autech nejsou. (treba inteligentni osvetleni vnitrku vozu)Za ty prachy je to super auto! -
« Re: nova Almera 1,8
Tak sem se v sobotu projel v nové Almeře 1,8 a musím konstatovat že jsem nadšen.Motor uplně super,podvozek stejný jako u starší Almery,akorat 15" kola a to je trochu znát.Hodně jsou cítit kototouče i na zadních kolech.Moc se mi líbil interier ve verzi sport.Všem potencionálním kupcům vřele doporučuji! -
« Re: nova Almera 1,5
Musim rict, ze jsem mel moznost se take svezt ve stare Almere 1,4 kterou ma kamos. V porovnani s novou Almerou je ta stara trochu hlucnejsi, hur brzdi (ale ne o moc) a ma dost chudej (zastaralej) interier. Priznam se, ale ze jsem cekal trochu vetsi rozdily mezi staro a novou Almerou. Bud byla ta stara fakt dobra, nebo tu novou moc nezlepsili :-)) Hlavne jsem zvedavy na spotrebu, doufam ze to bude 6 a min litru.... -
« Re: nova Almera 1,5
V pátek jsem se byl projet novou Almerou, byl to ten novej turbodiesel.Co jsem stačil za těch pár kilometrů porovnat se starou Almerou, jízdní vlastnosti podvozku stejný, řekl bych trochu menší hluk od kol, brzdy opravdu super, jsou znát kotouče i vzadu, diesel samozřejmě o něco hlučnější než starší benzín 1,4 ale táhne jako kůň.Je tam znát trochu prodleva po sešlápnutí plynu , chvilinku nic a pak začne táhnout ( asi turboefek ?).Střední otáčky velkej zátah, ve vysokých otáčkách je znát proti benzínu menší chuť k životu.Na zadních sedačkách je podle názoru mých spolujezdců, kteří jsou zvyklí na zadní místa ve staré Almeře, o něco méně prostoru mezi předními opěradly a koleny sedících. Pak jsme ještě projížděli Patrola s automatikou v kopečkách, ale to je už jiná kategorie. -
« nova Almera 1,5
Musim se pochlubit s novou Almerou. Je to fakt skvely auto. Je krasne tichy, na nerovnostech nadherne mekke. (skoro jako nejakej francouz)A motor je taky celkem svizny. Brzdy to ma ostry jak ziletky, clovek seslapne pedal a stoji na miste. Pokud se na tom nezacnou podelavat postupne jednotlivy veci, tak verim, ze to bude super auto. -
« Re: Spotreba
Ja jezdim pres 160 nerad. Oni ani neni kde. Mel jsem tam asi 170, ale zatim me to nenapadlo zkouset. Pro mne je dulezitejsi jak rychle se na tech 160 dostanu a zda-li tam vydrzi i ve stoupani. Z tohoto hlediska je Primera OK, jen jeste trochu toho zrychleni. Domnivam se, ze to bude programem elektroniky - tohle ma VW na 1.8T. Konstatni kroutici moment v tak sirokem rozsahu otacek je dan programem a ne fyzikou stroje. Nissan tim asi udrzuje zajimavou spotrebu a emise. -
« Re: Spotreba
Mám Almeru Spring 1,4 5dv. starou asi 8 měs. naj. nyní 23.000km a průměrná spotřeba za celou dobu auta je 7,0 l/100km, nejvíce jezdím mimo město asi 3/4 a z toho cca 1/3 po dálnici. Nejvyšší prům. spotřebu na 1 nádrž jsem měl asi 8,2 l/100km a nejnižší 6,1.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!