NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.04.01  10:07

« Re: Re:

Jenom jsem chtel poukazat na desing a tak,spolehlivost je urcite stejne dobra.Ja jsem se rozhodoval taky mezi nekolika auty,treba i tou Fabii.Tak si predstav,ze by me vysla(combi,1.4. 55Kw,clima,abs,proste stejna vybava jako Almera) asi na 440 000,to je dost hruza ne?.Ja jdu taky do 1.5,ale Sport,to bude bomba.Ale az v kvetnu,az mi skonci leasing.Kde to budes kupovat?.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  14:28

« Re:

to jirkaT: co jsi myslel s tou spolehlivosti u Almery, ze je to proti ty novy nebe a dudy? Jsou na tom ty novy snad nejak spatne?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  14:25

« Re: Almera

Ja bych asi volil spis Fabii. Prece jenom je to nove auto, jizdni vlastnosti vynikajici, bezpecnosti taky vynikajici. Ta Oktavka ma najeto docela dost (osobne bych nekoupil ojety auto s vic nez 70000 km), a diky tomu ze ta Almera je stary typ (pokud vim, dost vyhorela v crash testech), tak bych ji asi nebral. Pokud by to byla ta nova, situace by byla zrejme jina. (BTW uz jsem se rozhodl, ze koupim novou Almeru 5dv 1.5 :-) a vybiral jsem taky mezi fabii, oktavkou, corollou, civicem, mazdou 323, focusem a buhvi cim jeste dalsim)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  10:27

Určitě Almera 50 000 km není moc a ještě bude v záruce stejně dlouho jako nová Fabie ,Almery jsou bezporuchová auta s víníkajícíma jízdníma vlastnostma,a určitě má ještě větší kufr.
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.01  10:13

« Bez nadpisu

Ac velky priznivec Nissanu,asi bych skocil do ty Fabie.Prece jenom je to novy auto ne?.Ta Oktavka ma nabehano 150 000 a to je dost,a ver tomu,ze je to pravda.Mohl to bejt nejakej sluzebak,a dostal co proto.Zalezi co preferujes,jesli chces neco furt prevazet-Oktavka-nebo dat prednost Almere-spolehlivost-mimochodem proti ty novy nebe a dudy a nebo nove auto-Fabie-se zarukou,ze tomu nic neni.Moje priorita je spolehlivost=Nissan.Podivej se do ostatnich rubrik,viz zavady Oktavka,Fabie a tady,jestli si nekdo stezuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  09:51

Buď Almera nebo ta Octavie,ale do ty Oktavky toho budes muset vic asi nacpat na pripadne poruchy a prevntivni vymeny-naplne,zhavici svicky,filtry...
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.01  09:16

« Almera

Almera 1.4 GX,64 kW, r.v.1999, 50 000 km, 260 000 Kč, nebo nová Fabia 50 kW, nebo Octavia´98 Tdi, 150 000 km, obojí cca 300 000 Kč.
    Díky za Vaše rady a názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.01  02:04

« Re: Almera 1.8

Jezdim s tímhle motorem od začátku roku a musím ho jenom chválit. Je prefektně pružnej (taky díky variabilnímu časování) a co je hlavní má velice malou spotřebu. Já mám celkovej průměr 6,7 l/100 km., nejvyšší spotřebu jsem měl 7,4 1/100, to bylo na horách ve sněhu s řetězama a tak. Jezdím tak do 130 km/hod., občas trochu víc. Rozhodně se nedá říct, že bych jezdil nějak na úsporu. Svezl jsem se Almerou s motorem 1,5 a nechtěl bych jí, je to lenochod, ale je pravda, že je tižší, než 1,8.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  07:24

« Re: Nissan - akce

Slyšel jsem v rádiu reklamu na den otevřených dveří v Nissanu Praha v Kolbenově ulici tuhle sobotu a neděli.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  17:53

« Re: Nissan - akce

Cau chlape,koukam ze resis stejnej problem jako ja.Byl jsem v KMX ve Vrsovicich omrknout Almeru(v pondeli 2.4.).Puvodne jsem byl rozhodnutej pro 1.8.,klima,abs,atd,ale tedjsem nejak nalomenej do 1.5. Sport.Ten typek,co tam prodaval ji ma a tvrdil,ze mu to zere 6,5 a tak o litr vic s klimou,a jede 195 tacho.Sice to neni trhac asfaltu,ale na pohodovou jizdu bohate staci.Ta 1.8. stoji 452 000 a ta 1.5. Sport 463 000,ale ma uz uplne vsechno,bocni airbagy,radio,a ruzny volovinky,to uz ale asi vis.Jo abych nezapomel,zadna akce na Almeru nema byt,alespon to tvrdil,ten prodejce.On sam se divil,proc vubec byla ta 8% sleva v lednu,kdyz se ty auta dobre prodavaly.Zkus Betahase,na jejich netovy strance pisou,ze kdyz si objednas auto pres internet,dostanes 2% slevu.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  22:06

« Nissan - akce

Ahoj lidi, pred 14 dny jsem dostal echo, ze u Nissanu bude v dubnu nejaka akce na Almery, a protoze uvazuji o jeji koupi a ted jsem byl 14 dni v zahranici, schvalne jsem s objednavkou pockal. Vcera jsem se ale vratil, a o zadne akci vidu ani slechu. Nevite nekdo o necem, jestli neco je nebo bude? Jestli to totiz byla fama, tak me to docela mrzi, protoze cekat se mi moc nechce. Jo a jeste neco, mate nekdo 1.5 s klimatizaci? Jak moc je ta klima znat na spotrebe? Diky, Snehulak.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.01  00:00

« Koupě Primery od automechanika ???

Zdravím všechny příznivce Nissanů a Primer obzvláště, chci koupit Primeru a dostal jsem zajímavou nabídku, ale nevím, zdali je to víc výhoda, než nevýhoda. Poraďte.
    Nabídli mi Primeru za 120 tisíc Kč, není vůbec podstatné jaké má parametry, dejme tomu, že cena odpovídá vzhledem ke stáří a opotřebení vozu současné tržní ceně.
    Ten problém je, že tu Primeru prodává automechanik servisního centra Nissan. Opravdu nevím, jestli to je výhoda, nebo nevýhoda. Buď to totiž bude krásné autíčko hýčkané svým znalým majitelem a absolutně v pořádku, nebo to také může být ten první případ + k tomu dejme tomu odcházející motor, nebo převodovka, nebo cokoliv dalšího, co může poznat dlouhodobý majitel a zároveň znalec Primery (a to ten technik určitě bude), ale já na to nepřijdu ani s pomocí autorizovaného servisu (samozřejmě jiného než kde pracuje ten mechanik).
    Jinak ještě jsem tu primeru neviděl, takže pak třeba dopíšu mé subjektivní dojmy z toho člověka a té Primery.
    Poraďte, máte zkušenosti s koupí vozů od automechaniků ?
    Brát či nebrát ???
    Nissanu zdar.
    (janza@post.cz - nabídky na Primeru GT r.v. kolem 92 sem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  14:46

« Re: LPG

Viděl jsem nádrž na plyn velikosti rezervy,takže se dala místo rezervy pod podlahu kufru a do kufru menší rezervu tzv.na dojetí.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  14:35

« Re: LPG

Ptal jsem se na LPG do Primery P10 1.6 s el.karburatorem,cena montaze klasicke soupravy s vyparnikem,ne vstrikovani plynu, by pry vyslo na 28-30tis.Kc i s oficialnim zapisem do TP.Pri dnesnich cenach benzinu a mi spotrebe se to nevyplati.Ale jinak jsem uz Primeru na LPG videl,byl to 2l.A kufr na to ma fakt skvelej.:))
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.01  13:55

« LPG

Dekuji za názory na airbagy i výkony motorů, na výměnu řídící jednotky jsem se ptal v servisu SJ, šlo by to, ale za nějakých 30 tis.... . Dilema o koupi zánovní a slabší Almery '99 jsem vyřešil jednoduše: koupil jsem levnější Primeru 2.0 '95 8-)).
    Mimochodem, má někdo v nisanu LPG? V kufru Primery by se místo na plyn našlo ... .
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.01  10:02

« Almera 1.8

Hele lidi,jak jste na tom ,tady s tim motorem.Jak to zere a tak?.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  15:26

« Re: 3.0QX Maxima a airbag

Nafouknutí airbagu se rovná výbuchu !!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  15:24

« Re: 3.0QX Maxima a airbag

Airbagi se aktivují jen při ryclosti nad 25 km a to při velmi prudkém zpomalení , spíše zastavení na místě.A jestli píšeš že se řediteli nic nestalo
    tak to airbagy nabyli potřeba(jinak by ho asi umlátily).
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.01  12:50

« 3.0QX Maxima a airbag

Vo firme mal riaditel sluzobny Nissan Maxima 3.0QX a bol s nim uplne spokojny. Az do doby ked s nim vliezol pod Patrola a zozadu ho este prevalcoval autobus. Jemu sa nic nestalo ale zahada je preco sa neaktivovali airbagy. Predpokladam, ze pri celnom naraze by mali fungovat a nie len pri crashtestoch. Auto bolo pravidelne servisovane. BTW bolo to super auto, ale tato skutocnost ma dost zarazila.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  09:01

« Re: Almera a airbagy

Výkon u Almery pro SRN je menší , ale zato má větší kroutící moment.Na jízdě to normální člověk nepozná.Výkon se dá změnit jesltiže seženeš řídící jednotku z almery určené pro trh ČR.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…