NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Dotaz
Nazdarek Driveři.Tak jsem tak jel projet svou Maximku a bohužel jsem musel potkat zrovna takovou děsnou bouřku.No, vody jak ve vaně, takže se všechno hezky propláchlo.Jenže po uschnutí v garáži a opětovném projíždění něco od přední nápravy děsně křupe.Při ručním houpnutím autem za přední blatník to křupe také.Tak co by to sakra mohlo být než to začnu rozebírat.Tlumiče, čepy nebo suché uložení misek tlumičů nebo co?Né že by mě to nějak zvlášť vadilo, ale na Maximku se to nehodí...Díky. -
« to xyzz
Jo tak to znam, puvodne jsem chtel za 402t. 1.5 cernou barvu s ABS a AC, rikal sem si, ze to co za vybavu ve sportu navic - nepotrebuju, pak sem si rikal co vzit "jen" za 427t. 1.8. No a pak mi 3 x behem jednoho mesice nekdo vlezl do auta, nic neukradl, protoze tam nic nebylo, ale znicil zamky a vymena byla za 5t. Tak sem si rekl, ze by bylo nejlepsi koupit Sport kvuli dalkovymu ovladani, abych pripadne mohl zaslepit jediny zamek, kt. je u ridice (to je rozdil proti Comfortu, kde jsou zamky vsude). Kdyz uz jsem zvolil teda sport, sahnul jsem jeste po CD a pak mi rekli, ze cerna se moc nevozi a bude do 3m, takze jsem vzal metalizu Tornado, kt. bude urcite daleko praktictejsi.
1.8 jsem jel hned vedle 1.5, samozrejme motor byl zivejsi, ale zase hlucnejsi a ma vetsi spotrebu. Vzhledem k tomu, ze jedu vetsinou po Praze bylo by to asi dost znat. Pak jezdim dalnici Praha - Brno, no a tam to asi v pohode roztahnu na 150-160 a snad v poklidu pojedu. Myslim, ze v max. rychlosti u tech motoru neni velkej rozdil, je to "jen" o te akceleraci.
-
« Jdu do toho...
Tak si jdu zejtra objednat Almarku :-) Jeste nejsem rozhodnutej,jakou barvu zvolit.Prinejhorsim to bude stribrna,jeste uvazuju o sedomodry?.Taky by me zajimalo,jak vypada ta hneda,jestli bude skladem tak ji omrknu,no byl by to asi ulet,ale treba budu jedinej v Praze :-))) -
« Re: Radio ve Sportu
to xyzz> Citlivost radia (alespon te verze s CD) mi prijde pomerne slusna ... pokud clovek nezapomene nasroubovat antenu, tak jako se to stava mne ;). Rozhodne lepsi nez Sony XR-L500 ve Felicii ... a taky na rozdil od toho Sonaka nevypada jako vanocni stromecek hrajici vsema barvama. -
Ne, jeste jsem nezacal krast :-) , takze VPower 99+ ne. K Shellu mam vubec takovej mensi odpor, jelikoz oni jsou vzdycky jedna z prvnich pump (ne-li prvni), ktery zdrazujou a jejich ceny jsou konstatne na nejvyssi urovni. A navic me toci tim, ze posledni dobou ani nema hodne jejich pump cenik viditelny ze silnice, takze tam preventivne ani nezajizdim.
Ja nejcasteji tankuju u Total, Esso, sem tam Agip a obcas jeste OMV. Benzinu (cervenou) taky nemam rad, jelikoz maj desne priblbly reklamy a jsou nechutne drahy (asi se chtej vyrovnat Shellu). U ty Jetky jsem tankoval nahodou, jelikoz za tuhle cenu jsem si skoro plnou nadrz nemohl nechat ujit. BTW tuhle firmu vubec neznam (teda vidam je u silnice, ale obvykle tam nezajizdim), jak je to s kvalitou benzinu v porovnani s obvyklejma znackama, nevi nekdo ? Jo a posledni vec, u OMV jsem si nevsim zadnyho rozdilu mezi jejich Energy Extra a naprosto normalnim benzinem od Agipu, takze tem prisadam nic moc neverim. To samy vetsimu oktanovymu cislu. Ten motor je stavenej pouze na N95 (samozrejme z vetsi o.c. tomu nevadi), tak bych se divil ze N98 (a podobny) z toho udela uplne jiny auto. -
Ja nemam Sport, takze mam radio od Kenwooda. Porovnavat ho muzu jen se starym fordackym ve Fieste (r.v. 93) a se skodovackym ve Fabii. A zda se mi, ze ten Kenwood je nejcitlivejsi :-). Ten ford mel to radio taky docela dobry (je ale lehce min citlivy a nemelo RDS). To u ty Fabie je ale uplne nejmin citlivy, a to vyrazne :-(.
A antena je odmontovavaci (sroubovaci) jako treba u Fabie nebo Felicie.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!