NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: uz jen 2 dny...
Taky mi vcera pocitali leasing. Zvolim asi CAC z akce na Autosalonu, podle mych vypoctu vychazi ze vsech nejlevnejsi. Summit ma vysoky poplatek a zustatkovou hodnotu 1,5% ceny vozu. Co se tyka pojisteni, ma CAC 10% min 5000Kc. Vcera jsem se byl projet v 1.8 a zas tak maly rozdil mi to nepripada, jede to sqele. Hluk taky o nic moc vetsi nez v 1.5, stejne se asi ale rozhodnu pro stejny typ jak ty, akorat v cervene. I kdyz ta akcelerace :-)) -
« uz jen 2 dny...
Tak uz jen 2 dny a tornado 1.5 sport CD je moje! Budu mit Summit leasing. Kdyz sem dal vedle sebe starej letak s CAC leasing, srovnal jsem to, bylo to pri 30% akontaci cca o 6 tisic levnejsi (Summit). Navic a to tu nikdo nezminuje je k tomu skvely pojisteni - spoluucast 5 %, min. 5 tis., takze nebylo co resit. Vsude jinde davaji 10 % min. 10 tis. (nekde byla vyjimka, tusim 5 tis.)
add motory: uz jsme to tu psal, nejak hrozne moc lepsi mi ta 1.8 nez 1.5 neprisla. Byla hlucnejsi. Asi by fakt byl ideal 1.6
-
« Re: 1.8 nebo 1.5
No jsem z Brna a tu jsou dva prodejci. Stanek a Autocentrum. Stanek dava construct, povinnou vybavu a koberce, coz neni malo. Autocentrum jeste mozna prihodi radio, coz je u Sportu stejne jedno. Dneska tam jdu tak uvidim. reba se s nimi rozumne domluvim :-) Ma tu nekdo 1.8 motor? -
« Re: 1.8 nebo 1.5
Ja osobne jsem taky vahal,nicmene budu mit tento tyden 1.5 Sport tornado :-). Testoval jsem jenom 1.5,dovedu si predstavit,ze pri plnym zatizeni +klima nebude dynamika nijak oslniva,prece jenom poh.hmotnost je 1300Kg,a to je znat,na druhou stranu potesi dobrou spotrebou.Skoda,ze to neni 1.6 75Kw,bylo by to prijemny.No jelikoz jezdim taky po meste,tam je rozdil ve spotrebe uz velkej. 8.6>10.2 je znat(Tohle je teorie,urcite se da jezdit za min).Jak jsem tady uz psal,nic blizsiho o tom leasingu nevim,ale jestli je pravda,ze pri 45% akontaci,je leasing s nulovym navysenim+3roky havarijni zdarma,je to sakra vyhodny :-) -
« 1.8 nebo 1.5
Zdravim priznivce Nissanu Tento tyden si jdu objednat Almerku sport, asi cervenou. Vaham vsak mezi 1.5 a 1.8. Jake mate zkusenosti s temito motory co se tyce spotreby, jizdy s plne nalozenym autem atd... Nevite nekdo neco o tom novem leasingu Nissanu, jake maj podminky? Diky, Vita -
« Re: To Danti
Ja jsem tam kupoval auto jedno pred 3 roky,naivne jsem si myslel,jak panackove budou vstricni a ejhle.Za auto na protiucet mi nabidli o 50,slovy o padesattisic min a navic u jinyho prodejce jsem dostal zdarma vic nez tam.Ja naivne cekam na to,ze se mi budou klanet za to,ze kupuju druhy auto zase u nich a ejhle,tezkej nezajem.Jo jeste znam historku o chlapkovi,kterej byl se svou Maximou asi 30x v servisu(Kolbenova).Predstav si,koupis auto za milion,a voni piskaj brzdy,auto neustale tahlo doprava(asi 10 navstev servisu nakonec opraveno) a perlicka na zaver auto nechtelo startovat,porad chcipalo :-))Asi 15 navstev servisu,ty uz pred nim utikali,kdyz prijel.Kazdej rikal,tak ted uz to bude opravdu v poradku,a nebylo.Nakonec reseno za ucasti nejvyssiho sefa Nissanu.Asi na 30 pokus vymenili ridici jednotku,ta neochota,jeje my budeme muset vymenit tohle a tamle, bude nas to stat hodne penez.Ani v nejmensim nechteli slyset o vymene za novy.Vsichni se divili,jak je to jen mozny,vzdyt Maxima je tak spolehliva.Chlapek rikal,ze si uz Nissan nikdy nekoupi,byl to jeho prvni...No nicmene je to vyjimecny pripad,ale pobavil me ne majitele :-((( -
« Dotaz
Nazdarek Driveři.Tak jsem tak jel projet svou Maximku a bohužel jsem musel potkat zrovna takovou děsnou bouřku.No, vody jak ve vaně, takže se všechno hezky propláchlo.Jenže po uschnutí v garáži a opětovném projíždění něco od přední nápravy děsně křupe.Při ručním houpnutím autem za přední blatník to křupe také.Tak co by to sakra mohlo být než to začnu rozebírat.Tlumiče, čepy nebo suché uložení misek tlumičů nebo co?Né že by mě to nějak zvlášť vadilo, ale na Maximku se to nehodí...Díky. -
« to xyzz
Jo tak to znam, puvodne jsem chtel za 402t. 1.5 cernou barvu s ABS a AC, rikal sem si, ze to co za vybavu ve sportu navic - nepotrebuju, pak sem si rikal co vzit "jen" za 427t. 1.8. No a pak mi 3 x behem jednoho mesice nekdo vlezl do auta, nic neukradl, protoze tam nic nebylo, ale znicil zamky a vymena byla za 5t. Tak sem si rekl, ze by bylo nejlepsi koupit Sport kvuli dalkovymu ovladani, abych pripadne mohl zaslepit jediny zamek, kt. je u ridice (to je rozdil proti Comfortu, kde jsou zamky vsude). Kdyz uz jsem zvolil teda sport, sahnul jsem jeste po CD a pak mi rekli, ze cerna se moc nevozi a bude do 3m, takze jsem vzal metalizu Tornado, kt. bude urcite daleko praktictejsi.
1.8 jsem jel hned vedle 1.5, samozrejme motor byl zivejsi, ale zase hlucnejsi a ma vetsi spotrebu. Vzhledem k tomu, ze jedu vetsinou po Praze bylo by to asi dost znat. Pak jezdim dalnici Praha - Brno, no a tam to asi v pohode roztahnu na 150-160 a snad v poklidu pojedu. Myslim, ze v max. rychlosti u tech motoru neni velkej rozdil, je to "jen" o te akceleraci.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!