NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

25.10.05  16:26

« Bez nadpisu

to by mal byt len doraz posilovaca je to normalne pokial to nie je prilis hlasne
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.05  15:40

« Bez nadpisu

Ahojte, mozno mi tu poradite. Otec ma poslednu primeru (najazdenych 14tis) a ked toci volantom uplne nadoraz, tak sa z predu auta ozyva taky divny zvuk. Pri vyssich rychlostiach sme si ten zvuk nevsimli, ale predsa len sa vtedy netoci volantom uplne nadoraz. Myslime si, ze by to mohol byt posilovac, ale nie sme si isty. Do servisu sa mu s tym moc nechce ist len tak zbytocne (v 15tis je garancka). Neviete poradit co by to presne mohlo byt?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.05  14:58

« Re: Problémy s imobilizérem

to gEs
    Co sa tyka imobilizera na n15-ke tak na to boli zvolavacie akcie nissanu takze navstiv orig.servis, mozno ti to vymenia aj ako garancku nakolko boli auta s tymto problemom zvolavane nissanom
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.05  14:56

« Servisy bratislava

To: blesk999
    Ked nebudes poznam ine servisy ako originalne nissan tak na 100% chod do autopolisu. auto-impex odrbava a nemaju skusenych ludi.
    mam vlastnu skusenost.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.05  14:22

« Cvakani

A neni to zamykani kufru pri rozjezdu a odemykani pri zastaveni?
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.05  15:43

« Cvakání

Mě to cvakání u Almery N16 1.8 dělal nedostatek oleje v motoru za studena. Dokud se olej nezahřál, tak to cvakalo, pak už ne. Bylo to ve fázi, kdy kontrolka ještě nehlásila nic. Stačí autu trochu cvaknout voleje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.05  15:20

« Re: Problémy s imobilizérem

problemy s imobilizerom je vraj systemova chyba Almery N15, je to jedna z mala opakujucich sa zavad u tohto inak mimoriadne spolahliveho auta. Traba s tym ist do servisu Nissan. Zrejme ti ho vsak budu musiet vymenit.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.05  15:04

« Problémy s imobilizérem

Mám Almeru 1.4 r.v.96 a nahodile se mi začal objevovat problém s imobilizerem... po vložení klíčku bliká kontrolka a není možno nastartovat. Někdy pomůže vytažení klíčku a jeho opětné zastrčení. Nekdy je auto nefunkční i pár dnů. Nemáte někdo zkušenost s odstraněním této poruchy?
  • « 00 Reagovat !

foto Radim70

Radim70 22.10.05  18:16

« Re:

no jo,jenomže kdyby to byl homokinetický kloub, tak to dělá při každém rozjezdu a ne jenom při tom prvním po nastartování
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.05  00:07

« Bez nadpisu

V piatok som bol dat naplnit klimu v Autopolis na moju N15 a s prekvapenim zistil ze sucastna Almera sa momentalne zacina na 529tis! Sk, sam predajca potvrdil ze je to prakticky nepredajny leziak. Akcia kde model bez ABS (zato s manualnou klimou) zacinal na 459tis Sk MOMENTALNE NEPLATI!!!.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.05  23:59

« Bez nadpisu

ja mam vyrobenu tu N15 v NL, na mna to naopak ma to dost tmavy interier:-) (tmavosivy strop, to iste podlaha, "vytrhava" to vrch palubovky v tmavosivo-modrastej:-). Hyundai je sice najpodarenejsi Korejec, ale tie plasty v interiery Accenta - model 95-99 a hlavne vyplne dvery su neskutocne hnusne, Felicia je proti tomu luxus. Tak ci tak Hyundai a aj model Accent ma stale najlepsi design medzi Korejcami. Ale podla mna ani to najkrajsie auto zvonku nema sancu ked ma tak mizerny interier (jeho design je na prvy pohlad slusny-myslim ze okopirovali Mitsubishi Colt).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.05  11:43

« Re: Almera 5D model N15

Taky jsem prošel procesem Hyundai - Nissan, proložil jsem to navíc Daihatsu a mohu srovnávat. Japonská kvalita se s tou korejskou vůbec nedá srovnávat. Almeru mám tedy N16 a super, sice to není žádnej dravec ( musel jsem načipovat), ale to pohodlí a jízdní vlastnosti jsou super. Když jsme u té kvality, kámoš má taky N16 ale vyrobenou v NED a na dílenském zpracování je to podle mě znát. Nechci mu to říkat (doufám, že nečte diskuze), ale lícování dílů v interiéru u mého vozu je dokonalejší. Na druhou stranu barva plastu a polstrování se mi víc líbí evropštější (tmavší).
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.05  11:08

« Bez nadpisu

Co homokineťák ?Mě to při rozjezdech dělalo na Daihatsu a ne jen v zatáčkách měnil jsem ho dokonce dvakrát po cca 3 letech a to vždy jen vpravo. Cena 1800, -
  • « 00 Reagovat !

foto Radim70

Radim70 21.10.05  10:35

« Re: Re: koupil jsem

tak bohužel tahle verze kameru nemá.. má sice aut. klimu, abs+ebd,všechno v el. , ale to jsi mě docela postrail.. já měl předtím Nissana Sunny 1.6 a ačkoliv to byl hodně škaredý auťák, byl naprosto bezporuchový.. ale teď jsi mě docela postrašil :-))) vím že auta od "krišotů" stojí za lopatu hoven
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.05  18:40

« Re: koupil jsem

to Avital: Tomu nerozumim. Co si vzpominam tak Primera z roku 2002 by mela mit parkovaci kameru ve standardu vsech s vyjimkou te uplne nejnizsi verze. Jinak designove Primera neni spatne auto, ale to zpracovani je priserne. Krome toho podle ADAC statistik je to nejmene spolehlive auto ve stredni tride a to s velkym naskokem. Holt kam slapne Francouz tam sto let trava neroste.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.05  18:39

« Almera 5D model N15

cca 3 tyzdne som majitelom Almery 1,4l 64kW r.v. 96, MODEL N15)zaciatok prevadzky 4/97. Auto malo pri kupe cca 173tis (DOST). Dovodom ku kupe bolo VSAK ze Hyundai Accent (R.V. 95 POCTIVYCH 143TISK kM) co som kupil pre manzelku pred pol rokom zrazu potreboval tak 30 tis a jeho cenu pri predaji by to nezvysilo ani o korunu. (tlmice, zadne brzdy, mechanizmy prednych el. okien-vsetko na vymenu). K tomu predne kotuce a letne gumy tak max na 5000km. A to nehovorim o tom ze som chcel davat folie (nrema to tonovane skla), kupovat AL. disky a dat opravit obuchane dvere od vedla parkujucich zurvalcov. Cize pri tych 30tis by to neskoncilo. Tak som vletel do prveho bazaru, do druheho a auto nechal na protiucet za o rok novsiu Almeru v AAA Auto. Bol to dost neprijemny opruz na 3dni!!! ale je to za mnou Uz vsak asi nikdy viac. Hyndai mal dynamicke jazdne vlatnosti a nizku spotrebu inak to nebolo nic moc v porovnani s Almerou. Je tichsia, menej sa naklana, zhruba rovnako rychla (obe daju v pohode 180km/h) Almera je navyse super vybavena. (SLX verzia s 2xABG, klimou, 4x el. oknami, ABS (kotucove brzdy 4x, pekne 14" Al Dotz, gumy tak 60% Matador MP15). priestor vnutri o njieco vacsi. Spolahlivost Almer z netu poznam tak isto z TUV reportov. Jazdne vlastnosti vdaka multilinku a nizkemu tazisku prima. Snad som teda neni z blata do kaluze. Som puntickar a i ked auto bude ako druhe do rodiny (pre zenu ja mam Octaviu II) chcem aby bolo spolahlive a bola radost sa v nom zviezt aj pre mna, som totiz citlivy na akekolvek hrkania a pazvuky-nema proste z toho dobry pocit (chcem dat auto prehliadnut, pripadne chyby odstranit, dat opravit nejake chyby laku)
    Viete poradit spolahlivy servis s prijatelnymi cenami v Bratislave? Zistoval som zatial ceny v Autopolis-e a Auto Impexe cena od 3500 do 5000Sk za malu garancku, 11tis az 12500 Sk za velku (kazdych 30tis. Km). Viete o lepsich (lacnejsich) servisoch? Zatial som vyuzil Autopolis kde mi naplnili klimu spolu za 1840,- sk (Olej aj chladiaci plyn, robota 600,- Sk/h) robili to sice cca max 30min az 45min ale dobre. V Autopolis mi dali cenu 2700,- Sk. DO k METE vo firme SETECH s jej prekodovanim 2050,- sk. Dik za info o servisoch, pripadne skusenosti s tymto autom
  • 00 Reagovat !

foto Radim70

Radim70 20.10.05  15:44

« koupil jsem

minulý týden Nissan Primera r.v. 2002. Je to nádherný, veliký kočár.Nevíte náhodou někdo co může způsobovat takové divné "cvakání".. jako kdyby byla vadná poloosa.Projevuje se to jenom při prvním rozjezdu.Potom už ne.Ale když se vypne klíček a chvilku to auto stojí tak znovu.. díky za nějakou radu.
    Jo a pokud můžu dát tip... pořídil jsem si couvací čidla (kdo má odhadnout takový kolos :-) a mají teď super nabídku na www.4car.cz
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:24

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.05  22:01

« Bez nadpisu

mrkněte na [odkaz] jsou tam auta za super ceny
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.05  16:07

« Re: Sedan vs. HB

Dik za rady, tak teraz fakt neviem. Stale ma laka kombik, teraz ma Opel v akcii Astru Clasic Caravan, podobna cena, ako Almera sedan, budem musiet pouvazovat. Pockam si este aj na nitriansky autosalon, ci tam predjcovia neprinesu nejake akce. V kazdom pripade, dnes si idem na Almere zajazdit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…