NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Objednano
Ja jsem se rozhod ne kvuli zavodeni, ale ciste kvuli tomu abych mel nejakou vykonovou rezervu. Casto totiz jezdime na hory, a kdyz se da nahoru rakev, k tomy 2 kola a dovnitr 3 nebo 4 lidi, tak by to byl asi pro tu 1.5 zahul. Obetoval jsem metalizu. Mimochodem, ja merim 198 a tak tak se k ridici vlezu :-))) Ale uz jsem zvykly ..... -
« Re: Almera - poradte mi, cerstvi majitelia
No s tim mistem vzadu to neni zadna slava to je fakt.My jezdime ve dvou,tak je to jedno.Ja merim 174 tak by nebyl problem s mistem za mnou.Mel jsem Micru 1.3,to bylo fakt zivy auto,ta sla za plynem,v primem srovnani je Almera 1.5 ponekud lenivejsi ale zere stejne,jako ta Micra.Pokud si chces zazavodit,ber urcite 1.8. -
« Almera - poradte mi, cerstvi majitelia
Zdravim Vas pani. Uz asi 3 mesiace vyberam auto a stale mi to vychadza na Almeru. Bojim sa ale, ci tam nie je malo miesta na zadnych sedadlach a tiez stale vaham, ze 1.5 alebo 1.8. Ma 1.8 zmysel? Je to rozdiel oproti 1.5 ? Poradte, lebo bude koncit akcia na klimu... -
« Uz ji mam!
Tak mam od patku 1.5 Sport v barve tornado.Zatim jsem najel asi 400Km a mam veskrze pozitivni dojmy :o))Super podvozek,tichounky motor,kolem 3000 otacek neni vubec slyset,lehke razeni,celkem jedovaty brzdy.Prodejce mi rikal,abych ji moc nesetril a od zacatku ji tocil,coz jsem stejne chtel delat,tak uvidime.Spotrebu jsem jenom odhadoval,ale i s klimou,tak neco kolem 7l.
-
« Re: Micra
Hele lidi, tak jsem tak jednou zavítal se svou Maximkou k Nissanum a viděl tam Micru 1.5D, je to možný nebo to byla jenom nálepka....Jestli to opravdu dělali v naftě, tak by to mohlo nejen pro ženskou být docela zajímavé vozítko.Sice Maximka->Micra no, asi bych v ní vypadal docela zajímavě, ale na Prahu v naftě super.... -
No jestli jezdis spis po meste,tak je automat dobrej.Ta 1.4 je jenom automat,takze v uvahu pripada jenom 1.0,no je to hodne lehky auticko,ale s automatem nevim,ale cetl jsem nekde udaje o zrychleni 0-100 s litrovym automatem asi za 18s,ale to nehraje takovou roli,kup radeji manual,budes mit nizsi spotrebu.Mimochodem manzelka by chtel Micru s automatem :o))) -
Ja mam v Micru duveru a ted si mi to potvrdil, ze opravnenou. Potreboval bych se v NI akorat svezt a neco donastradat. Bud to pak "liznu" nebo koupim starsi za hotovy. Na vzhledu moc nezalezi, ikdyz airback je vyhoda. Otazek je vic jako jestli do Prahy automat a jestli ano, tak jakej k tomu motor? Je 1.0 dost silnej? -
Tak kamile,ja jsem mel Micru r.v.1997 1.3,jedna z poslednich 5kvaltu,jinak se dovazeli jenom automaty.V roce 1998 udelali facelift,spise kosmeticky upravy,posledni generace ma zvetseny vykon motoru 1.0. na 44Kw puvodne 40Kw,v nabidce je i motor 1.4 ,ale jenom automat v ty nejlepsi vybave asi za 420KKc,no nekup to.Jo a ma taky Multilink vzadu,jako vsechny Nissany.Jak rikam 1.3 byl super zivej motor(tohle auticko ma 815Kg)a spotreba?.Moc jsem nemeril,nejm asi 5,5 a nejv 7.5 pri velkym zavodeni :o))Zavady zadny,bylo to novy auto,klasika filtry,olej,moc hezky auticko,do mesta jak delany.Kdyz chces ojetinu nejspise narazis na Micru 1.0,s tou jsem nejel tak nevim...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!