NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  15:28

« Re: Objednano

Hele 1.5 neni zadnej snek,kdyz ho podrzis v otackach tak s prstem v nosu predjedu Punto 1.1. :o))

BTW,myslite si,ze nejoptimalnejsi spotreby dosahnu tehdy,kdyz budu motor drzet v otackach,kdy je nejvetsi tocak,t.j 2800?

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  14:35

Takky jsem si vcera objedna 1.8, budu ji mit pristi stredu. Leasingovku mam CAC, 10pct spoluucast, min 5000, coz se da...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  14:02

tak som teda objednal 1.8. ved kedy si kupim rychle auto, ked nie za mladi...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  11:33

1.5 je dost zivy auticko a ted po zajeti jezdi jak dabel.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  11:17

No, nevim. Podle me se nebudes citit jako chudak ani s 1.5. A pokud myslis ze jo, tak si radsi kup diesela 2.2 anebo uplne jiny auto ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  09:44

Dik. Ja nejdem na Sport. Za tie peniaze sa to neoplati. Idem asi na 1.8 vo vybave aby som sa necitil ako chudak ked predbieham (teraz mam Punto 1.1). Len farba je este otazkou... Ale dnes to musim vyriesit a objednat :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  22:41

to radoslav: me osobne se ta bila docela libi. Je na Almere hodne vyrazna. Nevidel jsem ji ale ve Sportu, tam se bojim ze ochrany listy v barve ji trochu zosklivy.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  20:15

Kecyyyy....ze bych to toho sel? :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:30

CD changer jde dokoupit - bajvocko za 6000 a montuje se do te volne prihradky nad drzackem napoju....
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:10

« Patrol

Sháním listová pera na Nissana Patrola,může mi někdo pomoci??
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:07

Bila je bleee,kup radeji cervenou.Sport ma ve standartu plechace,akorat jine poklice nez normal Almara.Ja mam radio s CD,ne CD changer....ktery se neda dokoupit????.....asi
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  18:20

dik za info. videli ste ju uz niekedy bielu ? moze to vyzerat dobre, nie ? btw. sport nema hlinikove disky, ze ? a aj cd-changer je za priplatok ako dobre vidim...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:31

Ja jsem se rozhod ne kvuli zavodeni, ale ciste kvuli tomu abych mel nejakou vykonovou rezervu. Casto totiz jezdime na hory, a kdyz se da nahoru rakev, k tomy 2 kola a dovnitr 3 nebo 4 lidi, tak by to byl asi pro tu 1.5 zahul. Obetoval jsem metalizu. Mimochodem, ja merim 198 a tak tak se k ridici vlezu :-))) Ale uz jsem zvykly .....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:23

« Re: Almera - poradte mi, cerstvi majitelia

No s tim mistem vzadu to neni zadna slava to je fakt.My jezdime ve dvou,tak je to jedno.Ja merim 174 tak by nebyl problem s mistem za mnou.Mel jsem Micru 1.3,to bylo fakt zivy auto,ta sla za plynem,v primem srovnani je Almera 1.5 ponekud lenivejsi ale zere stejne,jako ta Micra.Pokud si chces zazavodit,ber urcite 1.8.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:12

Jo s tou 1.8 si neudelal spatne.Ja jsem chtel i metlu a to by bylo uz 37KKc vic nez 1.5,ale fakt nelituju.

Mimochodem,za pojisteni jsem dal neco kolem 16600Kc u Allianz(10% na 10000) coz se mi zda dobry.

• 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:10

« Almera - poradte mi, cerstvi majitelia

Zdravim Vas pani. Uz asi 3 mesiace vyberam auto a stale mi to vychadza na Almeru. Bojim sa ale, ci tam nie je malo miesta na zadnych sedadlach a tiez stale vaham, ze 1.5 alebo 1.8. Ma 1.8 zmysel? Je to rozdiel oproti 1.5 ? Poradte, lebo bude koncit akcia na klimu...
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  16:54

« Objednano

Tak jsem prave objednal. Almera Sport 1,8 s CD, cervena. Prodejce mi dal zamykani zpatecky, textilni koberce a povinnou vybavu zdarma. Jdu si pro ni pristi stredu, uz se tesim:-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:00

« Uz ji mam!

Tak mam od patku 1.5 Sport v barve tornado.Zatim jsem najel asi 400Km a mam veskrze pozitivni dojmy :o))Super podvozek,tichounky motor,kolem 3000 otacek neni vubec slyset,lehke razeni,celkem jedovaty brzdy.Prodejce mi rikal,abych ji moc nesetril a od zacatku ji tocil,coz jsem stejne chtel delat,tak uvidime.Spotrebu jsem jenom odhadoval,ale i s klimou,tak neco kolem 7l.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  07:00

« Re: Micra

Nevim,jestli umej japonci delat naftaky,porad nemaj tak dobry jako VW,i kdyz Patrol 3.0Di neni spatnej,skoda ze ten motor nedavaji do Terana.1.5D ma taky Citroen Saxo,jo bude to asi o penezech...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  13:58

« Re: Micra

Tak to by mě zajímalo, proč do toho cpou motor od Frantíků, dyť nafťáky snad dělat uměj dobře - viz.Patrol, jen ho trochu zmenšit.Ale zřejmě vývoj nového motoru se pro Nissan nevyplatil, jinak si to nedovedu vysvětlit.Ale co naše, vaše, fšetko Taiwan.....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…