NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:12

« Jaký benzin?

• « 00 Reagovat !

foto

30.06.01  10:45

« Re: idem si pre tu svoju !

No vsak aby bola este pred vikendom. Takze uz je. Musim povedat ze som spokojny, taha to ako drak. Objavil som niektore detaily, kvoli ktorym som mal radsej zobrat SPORT vybavu, ale to uz je jedno. Btw. mate niekto v comforte odkladaci priestor v rezervnom kolese?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  16:34

« Re: idem si pre tu svoju !

Ty ses ale nedockavej clovek...
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.01  12:28

« idem si pre tu svoju !

Za pol hodinu mi daju tu moju 1.8 !
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.01  10:49

« olej

mne prodejce o vymene po 3tis. taky nic nerikal. Je to divny. Uz mam 1100 km, tak mam 2 tis. km, abych zjistil jestli olej vymenit nebo ne.
    Jinak Almerka je zatim super, jeste mi ji nikdo neodrel, nevykradl, nevloupal se do ni, neukradl, je ticha, kdyz se podrzi v otackach tak je i ziva (1.5). Spotreba mimo mesto cca 7 l, mesto 8-8.5 l. Mam ji proste rad:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  17:06

« Re: Olej...

No a to je prave ono. Vyrobce tvrdi, ze staci polosyntetickej, ale dealer tam da plne syntetickej. Nic se s tim skazit samozrejme nemuze, ale jelikoz je syntetickej mnohem drazsi, tak na nem ma vetsi marzi - takze vic vydela. To jsou proste kupecky pocty ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  16:50

.......jo nejak si nemuzu zvyknout na zastavovani pred prechodem.Nekdy se mi zda,ze ty lidi cihaj zrovna na me a skacou tam jako smyslu zbaveny.... :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  16:34

Myslim,ze se vetsinou dava(u Nissanu) Castrol TXT coz je plnesyntetickej...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  16:26

Jen jestli si nechtej namastit kapsu (predpokladam ze v 15000 ho budou chtit vymenit zas). Co tam davaj po tech 3tisicich ? Plnou syntetiku ? Jestli jo - tak bych tomu i veril, jelikoz podle vyrobce do toho motoru staci v pohode polosyntetika ....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  15:56

No je to divny,u Micry nic takovyho nerikali,tohleto je doporuceni od Auto Novotny,kde to delaji(podle jejich tvrzeni) u 90% vsech aut....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  15:44

To nechapu - jakto ze nikdo nevi co je tam za zabehovej olej. Co je tady za zastoupeni ? To je blbost. Navic me v betahase rekli, ze na nej mam jezdit celejch 15000 km, jelikoz ten motor lze povazovat za zajetej priblizne po techle kilometrech ...
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:15

« Olej...

Tak jsem dostal doporuceni,abych u sve Almarky vymenil asi po 3000km olej.Pry je zabehovy z tovarny,nikdo nevi jaka znacka a potom se tam nalije ten spravnej...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  22:59

« Re: Re: preco by si utekal?

nazdaar matiak! no to je tu zrazu ludii! no som zvedavy ako to bude tahat. dufam ze dobre. tesim sa jak maly chlapec. Ty to mas Sport? To mas pre seba alebo rodinne? Ja budem vacsinou jazdit sam alebo s priatelkou. V auguste ale vypalime na dovolenku 4 ludia, tak ho trocha prevetram...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  21:45

Suhlasim s tebou Rado, fakt nema zmysel utekat, vsade je to na ..., napis ake budes mat dojmy z svojej Almerky. Ja som ju kupoval asi 2 tyzdne do zadu, rozhodoval som sa medzi 1,5 a 1,8, ale nie je to zas az taky cenovy rozdiel, takze som si vybral 1,8 a som spokojny, uz mam na nej 4000 km a je to super, urcite to nie je auto na super sportovu jazdu, ale som spokojny, no uvidime neskor.
    Naskor mi tam nieco vrzgalo v zakrutach, no zistil som, ze sa to prejavuje len v zlom pocasi, takze som zistil, ze su to moje okuliare v tej schranke hore :)).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  20:28

Preco by si utekal z tejto republiky?
    Nesledujes co sa deje inde? Vsade rovnaka sracka. Akurat by som si za menej roboty mohol lepsie zit... "akurat"...
    Ale nerobme tu z toho politicke okienko. Moja ALMARA dorazi v piatok !!! Juuuu! Dufam ze mi ju na ulici este v ten den niekto pokrsti :-)) Punto mi takto rozmlatili uplne nadraka ked bolo zaparkovane na ulici...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:32

« Re:

Ked to preratas kurzom, je to 454tis KC. Bohuzial, uz sme sa rozdelili a kurzy su veru divoke. Z tejto republiky je najlesie len rychlo zdrhnut :-(
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:29

« Bez nadpisu

Ta cena je fakt silena.Za 595Kkc mas v Cechach Tino 1.8 v max.vybave nebo Primeru 1.8 za 605Kkc.LB leasing neznam,3 roky servisu zdarma je zajimavy,u nas spis dostanes 3 roky havarijni zdarma.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  10:50

« Re: Objednano

nuz som tam dal este radio pioneer, alarm NATS s dialkovym, takze suma sumarum 590 000,- Sk + poistenie 19 000,- Sk. Ale beriem to na leasing cez LB leasing. Neviem ci u vas taka leasingovka je, ale asi ano... A 3 roky servisu mam zdarma, vratane oleja a tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  16:12

Rado,kolik te bude stat penazi?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  15:37

nuz mne povedali, ze mozno este v piatok !!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…