NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: idem si pre tu svoju !
No vsak aby bola este pred vikendom. Takze uz je. Musim povedat ze som spokojny, taha to ako drak. Objavil som niektore detaily, kvoli ktorym som mal radsej zobrat SPORT vybavu, ale to uz je jedno. Btw. mate niekto v comforte odkladaci priestor v rezervnom kolese? -
« olej
mne prodejce o vymene po 3tis. taky nic nerikal. Je to divny. Uz mam 1100 km, tak mam 2 tis. km, abych zjistil jestli olej vymenit nebo ne.
Jinak Almerka je zatim super, jeste mi ji nikdo neodrel, nevykradl, nevloupal se do ni, neukradl, je ticha, kdyz se podrzi v otackach tak je i ziva (1.5). Spotreba mimo mesto cca 7 l, mesto 8-8.5 l. Mam ji proste rad:-) -
« Re: Olej...
No a to je prave ono. Vyrobce tvrdi, ze staci polosyntetickej, ale dealer tam da plne syntetickej. Nic se s tim skazit samozrejme nemuze, ale jelikoz je syntetickej mnohem drazsi, tak na nem ma vetsi marzi - takze vic vydela. To jsou proste kupecky pocty ...
-
« Re: Re: preco by si utekal?
nazdaar matiak! no to je tu zrazu ludii! no som zvedavy ako to bude tahat. dufam ze dobre. tesim sa jak maly chlapec. Ty to mas Sport? To mas pre seba alebo rodinne? Ja budem vacsinou jazdit sam alebo s priatelkou. V auguste ale vypalime na dovolenku 4 ludia, tak ho trocha prevetram... -
Suhlasim s tebou Rado, fakt nema zmysel utekat, vsade je to na ..., napis ake budes mat dojmy z svojej Almerky. Ja som ju kupoval asi 2 tyzdne do zadu, rozhodoval som sa medzi 1,5 a 1,8, ale nie je to zas az taky cenovy rozdiel, takze som si vybral 1,8 a som spokojny, uz mam na nej 4000 km a je to super, urcite to nie je auto na super sportovu jazdu, ale som spokojny, no uvidime neskor.
Naskor mi tam nieco vrzgalo v zakrutach, no zistil som, ze sa to prejavuje len v zlom pocasi, takze som zistil, ze su to moje okuliare v tej schranke hore :)). -
Preco by si utekal z tejto republiky?
Nesledujes co sa deje inde? Vsade rovnaka sracka. Akurat by som si za menej roboty mohol lepsie zit... "akurat"...
Ale nerobme tu z toho politicke okienko. Moja ALMARA dorazi v piatok !!! Juuuu! Dufam ze mi ju na ulici este v ten den niekto pokrsti :-)) Punto mi takto rozmlatili uplne nadraka ked bolo zaparkovane na ulici... -
« Re: Objednano
nuz som tam dal este radio pioneer, alarm NATS s dialkovym, takze suma sumarum 590 000,- Sk + poistenie 19 000,- Sk. Ale beriem to na leasing cez LB leasing. Neviem ci u vas taka leasingovka je, ale asi ano... A 3 roky servisu mam zdarma, vratane oleja a tak...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!