NISSAN
« Re: Re: preco by si utekal?
Sport? Tmavsie potahy, radio v cene (este stale mi v nissane nenamontovali pioneer co som uz aj zaplatil !!!) a podobne drobnosti... Nema to nahodou aj stresne uchyty na nosic? Tiez nemam v rezerve ten kus PVC, aby sa tam mohli davat veci... A v konecnom dosledku som usetril cca. 15000,- Sk... -
« uz mam 600km
No a ja mam po vikende na svojej 1.8 cez 600km. Ten motor je uplna zverina, mozem po meste robit co si len zmyslim :-)
Uz som to bol aj na dialnici prevetrat a podla tachometra to islo 180-190km/h... Ale to uz je skoro 5500 otacok, takze viac to fakt nemoze ist. Podvozok ale v tej rychlosti drzi uplne skvele. Akurat to u dost cele huci. Pohodovych je 150-160km/h.
Inak to jazdi pekne ticho, ale ked sa chce, tak od cca. 3500 ot. to uz zacina mat pekny dravy zvuk ! -
« Almerka 1.5 - je to cim dal lepsi
Cau vsichni. Mam najeto neco pres 7500 a motor zacina lehce dozravat. Motor uz je pekne zivej a spotreba je stale skvela. Za poslednich 800 km jsem mel spotrebu 6.8. A to jsem pouzival minimalne polovinu km klimatiazci, 150 km jsem jel po dalnici cca 150km/h a na 400 km bylo auto plne nalozeny (test nosnosti - 5 lidi a plnej kufr). To je bombaaaa, ne ?
BTW vcera jsem to pujcil tatovi na cca 200km, at si zaridi (on ma kratkou Fabii Comfort 1.4 50kw). Ten z toho byl uplne nadsenej. Nejdriv sice neco rikal, ze to ma proti fabii vetsi naklon v zatackach, ale pak si na to nejak zvyknul a byl uplne nadsenej z toho motoru (to je asi jasny, proti 50kw 1.4 :-))). Uz se nemuze dockat, az mu to pujcim na tejden na prelomu cervence a srpna - to s tim pojede na dovcu do Italie (Fabie nema klimosku :-)). -
« Re: Jaký benzin? **oprava**
Sorry já jsem se přemáčk.
Takže, jaký rozdil je v benzinu NATURAL 95 a 98 nebo těma, o kterých tvrdí, že vám zvíší vykon a zlepší spoustu dalších věcí? Pomužu tím autu, nebo naopak když tam naliju NATURAL 98 nebo ty extra..? Která pumpa má nejkvalitnější benzín?
O prázdninách vytáhnem totiž Almeru 1.4, poprvé na dlouhou cestu. -
« Re: idem si pre tu svoju !
No vsak aby bola este pred vikendom. Takze uz je. Musim povedat ze som spokojny, taha to ako drak. Objavil som niektore detaily, kvoli ktorym som mal radsej zobrat SPORT vybavu, ale to uz je jedno. Btw. mate niekto v comforte odkladaci priestor v rezervnom kolese? -
« olej
mne prodejce o vymene po 3tis. taky nic nerikal. Je to divny. Uz mam 1100 km, tak mam 2 tis. km, abych zjistil jestli olej vymenit nebo ne.
Jinak Almerka je zatim super, jeste mi ji nikdo neodrel, nevykradl, nevloupal se do ni, neukradl, je ticha, kdyz se podrzi v otackach tak je i ziva (1.5). Spotreba mimo mesto cca 7 l, mesto 8-8.5 l. Mam ji proste rad:-) -
« Re: Olej...
No a to je prave ono. Vyrobce tvrdi, ze staci polosyntetickej, ale dealer tam da plne syntetickej. Nic se s tim skazit samozrejme nemuze, ale jelikoz je syntetickej mnohem drazsi, tak na nem ma vetsi marzi - takze vic vydela. To jsou proste kupecky pocty ...