NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.08.01  23:32

« Re: Primera

Tak se chyba nasla - u brzdy je vodici plech a ten byl zaneseny, takze se nevracela jak mela.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  10:34

Zdravim všechny příznivce Primer. Já si jezdím dvoulitrem z '95, naj. cca 85tkm. Je to celkem pohodové autíčko, jen v poslední době, zvláště v těch parných dnech, se mi občas taky zdá, že někde něco brzdí. Jednu se mi asi nevracely destičky na pravém předním kole, protože když jsem zastavil, kotouč červeně svítil do tmy.... Vychladlo to, a od té doby se to už nestalo. Ale stejně se mi občas zdá, že to chvilkami chytá... Taky to občas trochu píská. Pískají oba přední kola, ale jen když jedu rovně, v mírné zatáčce to přestane. Nevíte co by to mohlo být? Asi se na to budu muset podívat a asi taky nechat stočit kotouče.
    Jinak je to fajn kára, ale to tady už ví všichni. Poslední měřená spotřeba mi vyšla něco kolem 8,1 l. (Cesta na slovensko a zpět na půl nádrže, druhá polovina padla na cesty po městě a do práce.) P.S. Klima je sqevlá věc a jede skoro nonstop 8-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  17:50

« Re: Almera 1.8 Sport a ISOFIX

Blokovani zadnich pasu mi taky nefunguje. Takze co se tyka prichyceni sedacek jsme sto let za opicemi. Ale jinak jsem s autem nad miru spokojeny, ted mam najeto cca 1500 a zatim super.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  07:29

U 1.8 asi jo,ale pred 1.8 jsem mel 1.6 a tam se ta vibrace pri zapnute klimosce neprojevovala vubec.Proto me to trosku znervoznovalo.
    Jeste se zeptam mel jste nekdo problem ze seriove dodavanyma reproduktorama ,po 10 tis mi odesel jak ve dverich tak za zadnima sedackama - prej hrahu moc nahlas a seriovky to nevydrzej.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  17:38

Hi, rekl bych, ze je to normalni, mam taky 1.8 a bez klimy nevim, ze mam pustenej motor, a s klimou se objevi huceni a vibrace (a pochopitelne peknej chladek '-))). Nemyslim, ze by z toho mel byt nejaky problem (uz jsem najel 60kkm).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  08:51

Mam taky Primeru 1.8 a chtel jsem se zeptat na nasledujici problem.Pri chodu motoru na volnobeh a zapnute klimatizaci mi dost vibruje volant ,ale jakmile pridam a otacky se zvednou je vsechno ok.
    Projevuje se to taky u tve Primery?
    S tema Revnicema je to fakt,je asi nejlepsi servis v Praze .Kupoval jsem tam auto ,ale o te vibraci volantu nic nevedeli ,ze prej se zeptaj primo u Nissanu .
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  08:38

Nissan Revnice...Try it
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.01  23:37

« Primera

Jezdim docela spokojene s Primerou 1.8. Posledni dobou mam pocit, ze jede tezce - nerozjizdi se dolu kopcem, tak jako drive, hreji se kola, trakcni hluk je podstatne silnejsi nez drive. Vypada to, jako by se nevraceli brzdy jak maji, ale to by asi nebylo jeste vsechno. V Kolbence se tvari, ze vsechno je OK. Mate nekdo podobnou zkusenost, pripadne vite o dobrem servisu v Praze nebo kolem?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.01  10:19

Okrem toho ze tam nie su ISOFIX, nie je tam ani v navode spominane blokovanie zadnych pasov "ALR" na pevne uchytenie sedacky.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  08:56

« PATROL

Rád bych se dozvěděl něco bližšího o PATROLECH spíše těch starších tak roky 1991-1994. Poraďte, na internetu nemohu nic sehnat. Existuje třeba nějaky klub? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  16:46

To je ale blbost!!!!.Vzdyt se jedna jenom o ty kotvicky,ktery sou pridelany do kastle.To vubec nechapu,zase nejakej ojeb.Oduvodneni ohledne ceny je k smichu,to snad neni mozny.Kdyz budu chtit jit s cenou dolu,tak budu dovazet auto bez airbagu ne?.Tyhle detaily me fakt serou,je to jako s tema kapsama vzadu...Jo vcera me moji Almerku odtahli.Fakt dobrej pocit,jdu vecer z prace a ehjhle,na mojim miste stoji Fabie.Tady ta sranda me stala 1650Kc a to jsem jeste nebyl v Kongresovy :o(.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  04:01

« Re: NOVÁ PRIMERA

To Rob again: Uz mi funguje i ta prvni adresa. Jak jsi videl, byl jsem z toho docela nesvuj. Nevim, proc mi to drive nefungovalo. A to jsem kontroloval spravnost adresy. Holt taje netu. Ten interier tezce nadcasovy. Jeste jednou dik za informace.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  03:43

To Rob: No jo, teď to funguje, protoze tedˇjsi to napsal spravne i s tim _W za slovem PRIMERA. Vypada fakt kosmicky, dik za tip na stranky. Nizka a dlouha, to bude auticko.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  22:26

Minuly tyden jsem se ptal v prodejne Nissanu a tam mi rekli, ze Nissan CR se vyjadril nasledovne: priblizne od zacatku tohoto roku se do Nissan Almery pro Ceskou republiku ISOFIX nemontuje (udajne z duvodu udrzeni nizsi ceny vozu) a nelze to dodat a namontovat ani jako dodatecny dil, protoze se do CR vubec neda dovezt (Almera, ktera stala na prodejne taky ISOFIX nemela). V zadnich sedackach sice diry pro sedacku s ISOFIX jsou, pod sadeckama vzadu jsou v karoserii i 4 diry pro namontovani drzku sedacky s ISOFIX, ale ty drzaky tam proste nejsou namontovane.
    Pokud to tam pro CR nedavaji z duvodu zajisteni nizsi ceny vozu, pak je to urcite setreni na spravnem miste :-)))) Pritom se jedna o jednoduche ocelove dily prisroubovane do karoserie za zadni sedacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  14:48

To jsem blázen, mě to normálně funguje, akorát se mi pořád vnucuje s instalací japonských znaků. Tady je i ten kombík:
    [odkaz]
    Tak, radši to oddělím, ať je to jasné. Je tam i procházka vnitřkem, včetně funkcí centrálního počítače, animace adaptivního tempomatu i ostatních blbin. A taky všechny rozměry (bude o kus větší). Stojí to za to...
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  10:31

« Almera Sport 1.8 po 2000

Tak jsem za mesic nalital na aute asi 2000 km a super! spotrebu mam asi 7.1 l, zatim jsem s tim jel jen asi 160 na 4500 otacek. Sice obcas neco zasmradne, ale to bych prirazoval spojce nebo brzdam. Co je vsak horsi, nejaky ozraly 20lety fracek mi do toho napalil zezadu, kdyz auto stalo na parkovisti. Nic se nerozbilo, jeho renault 11 ma pekne roztriskany predek. Prirazil mi levy zadek asi o 10 mm dopredu, takze leve zadni dvere a kufr nesel otevrit. Taky trosku ohl ten plastovu naraznik. Takze ted si ma Almerka pobude v servise. Pak si kupte novy auto, kdyz vam to nejaky * naboura.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.01  00:00

To Rob: Zkusil jsem tu adresu, i části od prvního slashe dál, ale pořád mi to dávalo hlášení, že tato adresa na uvedeném serveru (nissan.co.jp) není. Ať je to, jak je to, já to vzdávám a uvidíme na podzim. Primera kombi je pro mě jedinná varianta nového auta.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.01  13:38

« NOVÁ PRIMERA

Pro nevěřící Tomáše a zvědavce:
    [odkaz]
    Citem a metodou pokus - omyl. Hodně štěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  21:51

V prospektu na Almeru hatchback, kterej jsem dostal tento tyden je vyfocená sedačka uchycená do iso-fixu. Jsou tam i ty kapsy na zadní straně předních sedadel.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  12:48

No taky je hledam...Ma to bejt takovej bazmek,do kteryho se ta detska sedacka zacvakne,a nic takovyho jsem nenasel,ale chci se na to zeptat v Nissanu.Kdysi jsem videl prospekt na hatchbak,kerej mel napriklad kapsy na zadni strane prednich sedadel... a sou tam?,Ne,ma je jenom sedan.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…