NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Křídlo
Zdářec.Tak aby řeč nestála, zeptám se z jiného soudku.Nevíte někdo o nějakém rozumném vrakáči v Praze nebo okolí kde by se dala najít nějaká ta Maximka.Lépe řečeno chtěl jsem se poohlédnout po zadním křídle a orig. je za skoro 20tis, neorig cca za 7tis.(bez barvy)a na vrakáči určitě ještě méně.Ono jich s křídlem a nakonec i bez křídla také moc nejezdí, tak jsem zvědavej jak pořídím.Zrovna nejsem moc finančně zajištěn, tak každá rada bodne.Díky. -
« Primera next generation.
V poslednim Autotipu byla nova Primera uz ve finalni podobe,ne jako koncept Fusion.Ma byt postavena na podvozku z prodlouzenym rozvorem 2,68 m(konecne! mohlo byt i vic).Zakladni motor je 1.6 74 Kw,potom 1.8 84 Kw a novy 2.0 110Kw,prepracovany 2.2 Tdi 92Kw! a pozdeji 1.9 Tdi 74 Kw.Jinak klasika Multlink vpredu a vzadu,mezi technicke lahudky mj.patri adaptivni tempomat,ktery na zaklade odrazu laserovyho paprsku od vpredu jedouciho vozidla udrzuje nalezity odstup.V prodeji bude od brezna 2002,ale asi ne u nas.Me osobne se moc libil kombik. -
« Re: hellebrand
Kde ste vsetci super vodici typu lancer a pod. ked jazdim??? Nikto na ceste realne nejazdi tak, ako tu machruje! Ja uz nie som taky ostry jazdec ako za mojich mladych cias, ale malokedy je niekto v zakrutach rychlejsi ako ja. A napriek tomu (alebo prave preto) by som pomocne systemy bral. Ked sa chces vyblaznit, daju sa vypnut. Ale neblaznite sa na normalnej ceste, nevinni ludia nemusia trpiet koli vasej blbosti. -
Mozna jsem se nejak moc utrhl, tak to sorry, ale o ABS a EBD bych nikdy nerekl, ze bych je nechtel! To jsou systemy brzd, ktery ti muzou zachranit zivot a ani ten nejlepsi ridic ti nepripravene nezabrzdi lip a hlavne po celou dobu bude mit auto stabilitu! -
"-- skrytý --" 08.09.01 19:37
Pokud jsem právě čerstvý držitel řidičského průkazu tak ABS,EBD a jiné podpůrné elektronické berličky ANO,pokud mám zkušenosti a něco odjeto tak já osobně se bez těchto berliček obejdu.Neber to tak,že jsem proti technickému pokroku.ale už jsi jel autem které jsi chtěl posadit nějakým způsobem do zatáčky a ono se s Tebou pralo!!!jen díky těmto technickým vymoženostem?Zkus P 307 a jemu podobně vybavené vozy,není to žádný med.Když chceš aby Tě to poslouchalo musíš všechno stejně povypínat,pokud to jde,pokud ne tak asi přijde doba kdy usedneme do auta jako pouzí pasažéři a na umělce za volantem aut si budeme muset jít podívat na závodní okruhy. -
« Re: Zajíždění NISSAN Almera 1.5
No nazdarek!.Ja si myslim,jezdit uplne normalne,nechat ji dejchat ve vyssich otackach(neklesat pod 2000).Fakt je,ze bych prvnich 2000Km nezkousel maximalku.Ja mam necelych 5000Km a radim nahoru tak v 3500-4000 otackach a jezdi to celkem svizne. -
« Re: Almera - ABS
Věřte mi, mám najeto víc jak 1,5 mil km.Nikdy bych si auto bez ABS nekoupil. Podle mého názoru max.do dvou let bude ABS v základní výbavě u všech nově prodávaných aut i u těch v nejnižší třídě.Začal to nyní Renault s Cliem II.Nový Citroen C3, Fiesta a nové Polo budou mít ABS rovněž v základu u všech typů. -
« Maxima
Zdar chlapi,musím se vám přiznat,že jak mě japonci nic neříkaj,tak Nissany považuju za hodně dobrý.Protože nejsou předražený - na rozdíl vod těch našich sraček z Boleslavi a německejch krámů...A taková nová Maxima - to je paráda,úplně v americkým stylu a základ kolem 850 000,no to je přece neuvěřitelný.Mimochodem,máte s ní někdo zkušenosti, -
« Servisy
Zdravim ve spolek. Tak jsem uz absolvoval prohlidku po 15000 a byl jsem v Revnicich. A abych pravdu rek, jsem rad, ze jsem tam jel. Mechanici byli v pohode, moh jsem bejt u prohlidky, a vubec to bylo velice prijemny. Muzu vrele doporucit.
Pred tim, nez jsem jeste do toho servisu jel, tak jsem jeste obvolaval BetaHase, KMX, abych se zeptal na cenu, a jak to dlouho bude trvat. Do KMX jsem se vubec nedovolal (zkousel jsem to snad 5x a pokazdy tam byl zaznamnik), a v Beta Hase me nastvali pristupem uz pres telefon. Nejdriv nevedeli kolik to bude stat, pak z nich po mohutnym shaneni nejakyho mechanika vypadlo ze do 5 tisic (v Revnicich za 3 a pul) a ze to auto tam bude pul dne (v Revnicich na pockani). Takze ne ze bych chtel delat reklamu, ale v ty Revnice do sebe opravdu neco maj :-).
Snehulak -
« Re: Almera - ABS
Tiez som si na svojej Primere r.1993 pochvaloval ABS (minuly cas - uz som ju predal), aj mne zoparkrat vyslovene zachranilo fasadu na aute, a v zime je to s ABS vyslovena pohoda. Neprijemna skusenost nastala po 7.5 rokoch jazdenia - kontrolka ABS zacala svietit - tj. nejaka porucha, v servise s tym nic nevedeli urobit, ked tak, tak vymenit centralnu riadiaciu jednotku - cena vyse 60 tis. Sk !!! Vykaslal som sa na to...